![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| היי רק תוהה אם יש לך פירסינג או אולי כמה, או חושב שיש אחד לעשות? (לא פנים) אני עצמי יש דד חורים, היה לעשות את זה לפני שנים, ועדיין אוהב את זה, או אולי אתה אוהב את הרעיון dont בכלל, מה את התצוגה? האם זה משופר של גוף מעורטל או לעות צורה שהיא? פשוט סקרן למה אתה חושב על זה הרבה
|
| |||
| |||
| יש לי פירסינג באוזן (כן, את בצד שמאל: P) ואני רוצה נחש הנשיכות |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| לא גדול על piercings. קעקועים הם מגניבים, עשית נכון, אבל לא על עצמי.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 4 piercings היה לי באוזן כאשר הייתי צעיר יותר, אבל זה היה בן של מתכת כאשר היה לי שיער ארוך כדי להתאים LOL
|
| |||
| |||
| ציטוט:
![]() באופן מתון על נקבה זה בסדר, לא כולם בכל מקום, למרות .. אני פשוט מוצא את זה קצת מפריע ![]() אני חושב אנשים פשוט צריך להשאיר את זה לבד, למרות אחת האוזניים לא רע, זה חליפות כמה אנשים, אבל לא בהרבה.
__________________ "מדוע הם [PS3 סלים] מקל עם הנחיתה של עב"מ להסתכל על מלבן" --- Nilay פאטל; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| עיניים מצח חורים בארב ואת חוט כחול עם טיפים עגולים MA היד (קעקוע)
|
| |||
| |||
| אם כבר מדברים על tats, I've gotten ההורים שלי Grand לימין 'נאן' & 'Gramp' שם בכתב יד על פיסת נייר לגבי 3x1inch, ו IM הולך כי מקועקע על היד הימנית שלי כפי מדה הראשונה שלי, די א אנו מודים לך על העלאת לי . בכל מקרה לראש חפצי מתכת העור שלך, היה לי כמה. התקף כל 3 ביחד, היה לי באוזן נעשה פעמיים ועשה את השפה בעצמי פעם אחת, didn't אוהב אותם למרות זאת כעת IM מתכת בחינם. |
|
| |||
| |||
| אני לא גדול על Piercings. אם אני רוצה את כל הגוף שלי חורים, אני רק לרדת אל מחוץ המקומי License ו sware באיזה Chavs ולקבל את עצמי דקר. עם זאת, יש לי כמו של אריג גס. אני יכול לקבל אחד בשנה הבאה. |
|
| |||
| |||
| LOL זה היה מצחיק! ממש מצחיק! הם מגניבים tatts במשך הזמן אז הם פשוט לא בא ממני, גם עם פיה נוזלים! |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| בורגר קינג משיקה הלהבה Broiled גוף גשם | evilfantasy | דיון Off topic | 6 | 23 דצמבר 2008 07:24 |
| שרשרת כלים | |
| |