![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi tiesiog įdomu, jei kuri nors iš jūsų yra auskarai ar kelis gal, arba galvoja, turintys vieną padaryti? (Be veido) Aš pats nipelis pradurti, jeigu ji padaryta metų ir vis dar patinka, ar gal dont like idėja ne visi, Kas jūsų nuomone? Ar sustiprinto nuogybių ar deformuoti ji? tiesiog įdomu, ką jūs daug apie tai manote
Jei statybininkai pastatė pastatus, kaip programuotojai rašo programas, tai pirmasis genys, kad atėjo kartu būtų sunaikinti civilizaciją. Kompiuteris kartą mušti mane šachmatai Bet tai buvo ne man rungtynės Kick Boxing. ![]() Mano sistema: redden137
|
|
| |||
| |||
| Turiu ausis pradurta (taip, jos kairėje: P) ir aš noriu gauti gyvačių įkandimų |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nėra didelis dėl auskarų. Tatuiruotės yra kietas, padaryta teisė, bet ne apie save.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Buvo 4 auskarų mano ausų, kai buvau jaunesnis, tačiau tai buvo metalo amžiaus, kai turėjau ilgus plaukus, kad atitiktų lol
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| |||
| |||
| Citata:
![]() Saikingai dėl moterų it's ok, ne visi iš visur, nors .. Aš tik pastebėsite, kad šiek tiek kelia nerimą ![]() Manau, kad vyrai tiesiog reikia palikti tik nors viena ausis Not too bad, tai tinka kai kuriems žmonėms, bet ne daug. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| akis antakis pradurtas ir spyglys viela su mėlynos patarimai turas ma grupėje (tatuiruotė)
|
| |||
| |||
| Kalbant apie tats, I've gotten mano didžioji tėvų teisę "Nan" & "Gramp" ten ranka rašyti ant popieriaus gabalas apie 3x1inch ir IM GOING gauti kad tatuiruotas ant mano dešinės rankos, kaip mano pirmasis tat, kinda Dėkojame už mane kelti . Anyways Atgal į metalinius daiktus į savo odą, I used to buvo mažai. bout 3 visi kartu, buvo mano ausis Priimta du kartus ir padarė mano lūpų save vieną kartą, didnt jie patinka, nors tai dabar jiems be metalo. |
|
| |||
| |||
| Nesu didelis dėl Auskarai. Jei aš noriu, bet mano kūno skyles, aš tiesiog eiti į vietos off licencija ir pažadėjo kada nors Chavs ir gauti sau nudūrė. Tačiau, man patinka Tat's. Aš gali gauti vieną kitą per metus. |
|
| |||
| |||
| lol that was funny! really funny! tatts vėsioje už laiką, tuomet jie tiesiog nebus pleiskanoti, netgi su Fairy skystis! |