![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi tikai jautājums, ja kāds no jums ir ķermeņa pīrsings vai vairākas varbūt, vai domāšanas laikā tādu darīt? (Non sejas) Es pats esmu krūtsgals sadursta, ja tas izdarīts pirms gadiem un joprojām patīk, vai varbūt jūs dont kā ideja vispār, whats jūsu viedoklis? Tas uzlabotu kailo ķermeni vai deformēties ir? vienkārši ziņkārīgs, ko tu daudz domā par to
Ja celtniekiem būvētas ēkas, kā programmētāji raksta programmas, pēc tam pirmais dzenis, kas nāca kopā iznīcinātu civilizāciju. Dators, kad sita mani šahs Bet tas bija man sakritības pēc kick boxing. ![]() Mana sistēma: redden137
|
|
| |||
| |||
| i ir Ausu caurduršana (jā, tā uz kreiso: P) un es vēlos saņemt čūsku kodumiem |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nav lielas par pīrsingu. Tetovējumi ir cool, parakstīts tiesības, bet ne par sevi.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bija 4 pīrsingu manā auss, kad es biju jaunāks, bet kas bija metāla vecums, kad man bija gari mati, lai tie atbilstu lol
|
| |||
| |||
| Quote:
![]() Mērenās devās uz sieviešu tas ir ok, ne visi no visas vietas gan .. Es tikai konstatēt, ka mazliet satraucošs ![]() Es domāju, ka vīrieši būtu vienkārši atstāt tikai gan viens ausis nav pārāk slikti, tas kostīmi daži cilvēki, bet ne daudz.
__________________ "Kāpēc viņi [PS3 Slim] stick ar NLO nolaišanās uz taisnstūra izskats --- Nilay Patel, Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| acu piere sadursta un dzelonis stieple ar ziliem galiem ap ma grupā (tetovējums)
|
| |||
| |||
| Runājot par tats, I've gotten my grand vecāku tiesības "Nan '&' Gramp", kas tur rokā rakstveidā papīra gabals par 3x1inch, un im gatavojas saņemt šo tetovētiem uz manas labās rokas, kā mans pirmais tat, kinda paldies par paaugstinot mani . Anyways atpakaļ uz metāla priekšmetus jūsu ādu, es ir maz. bout 3 visi kopā, bija mana auss izdarīt divreiz, un tas manu lūpu sevi vienreiz, didn't piemēram, tos gan to tagad im metāla free. |
|
| |||
| |||
| Es neesmu lielas par pīrsingu. Ja es gribu visus manā ķermeņa dobumi, es tikai iet uz leju, lai vietējās off licenci un sware kaut Chavs un iegūt sev sadurts. Tomēr man kā Tat's. Es varētu saņemt vienu nākamo gadu. |
|
| |||
| |||
| lol Tas bija smieklīgi! tiešām smieklīgi! tatts ir atdzist laikā, tad viņi vienkārši nevarēs atrauties pat ar pasaku šķidruma! |
![]() |
|
| Bookmarks |