![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi just wondering, jeśli ktoś z was ma ciała lub kilka być może, albo myśli o jednej zrobić? (Bez twarzy) Ja ma sutek przebili, miał to zrobić rok temu i nadal podoba, czy może Nie podoba mi się pomysł na wszystkich, Co Pana zdaniem? Czy wzmocnionej gołym ciele lub zniekształcić? tylko ciekaw, co masz dużo myśleć o tym
Jeśli budowniczowie budowy budynków sposób programiści pisał programy, a następnie pierwszy Woodpecker że przyszedł wraz zniszczy cywilizacji. Komputer raz pokonać mnie w szachach Ale to nie pasuje do mnie kick boxing. ![]() My System: redden137
|
|
| |||
| |||
| Mam uszy piercing (tak, na jego lewej: P) i chcę, aby uzyskać ugryzienia węża |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie duża na piercing. Tattoos are cool, sporządzona w prawo, ale nie na siebie.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Miał 4 piercingu w moim uchu, kiedy byłem młodszy, ale to było w wieku, kiedy metalowe miałem długie włosy, aby dopasować lol
www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|
|
| |||
| |||
| Cytat:
![]() W moderacji na samicę it's ok, nie wszyscy się w każdym miejscu chociaż .. Ja po prostu stwierdzić, że trochę niepokojący ![]() Myślę, że ludzie po prostu zostawić go sam chociaż jeden uszy nie jest zbyt zły, to odpowiada kilka osób, ale nie wiele.
__________________ "Dlaczego oni [PS3 Slim] trzymać z lądowania UFO na wygląd prostokąta" --- NILAY Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| oczu i czoło przebili zadziorem drutu z niebieskim wskazówki runda ma ramię (tatuaż)
|
| |||
| |||
| Mówiąc o tats, I've gotten my grand rodziców do prawej "Nan" & "Gramp" w tym piśmie strony na kawałku papieru o 3x1inch, a im się dostać, że wytatuowany na moim prawym ramieniu, jak mój pierwszy tat, a kinda dziękuję za podniesienie mnie . Anyways powrót do metalowych przedmiotów w skórę, i używane do kilku. bout 3 razem, gdyby moje ucho zrobić dwukrotnie, a nie moje wargi sam raz, didnt like je więc teraz im metalu wolną. |
|
| |||
| |||
| Nie jestem wielkim na piercing. Jeśli chcę żadnych dziur w moje ciało, i po prostu idź do lokalnej off licencji i sware w niektórych Chavs i zdobądź sobie stabbed. Jednak, jak zrobić Tat's. I może zarabiać w przyszłym roku. |
|
| |||
| |||
| lol that was funny! really funny! tatts są cool jakiś czas potem po prostu nie będzie obleźć, nawet z fairy cieczy! |
![]() |
|
| Zakładki |