![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Max doar întrebam dacă oricare dintre ai un corp ascuţit sau poate mai multe, de gândire sau de a avea o făcut? (Non facial) Eu însumi am un biberon străpuns, au făcut-o cu ani în urmă şi încă mai place, sau poate că dont place ideea de la toate, ce este punctul dumneavoastră de vedere? Are intensificat gol organism sau scălâmba-o? doar curios să cred ce-ai mult de ea
Dacă constructori construit cladiri de programatori a scris un fel de programe, atunci prima ciocănitoare care a venit împreună ar distruge civilizatia. Un computer, o dată la mine bate joc de şah Dar a fost nici un meci pentru mine la kick box. ![]() Sistemul meu: redden137
|
|
| |||
| |||
| Am o ureche săgetător (da, ei pe stânga: P) şi vreau să-şarpe muşcaţi |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nu este mare pe piercing. Tatuajele sunt mişto, făcut dreptate, dar nu pe mine.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 4 a avut un piercing in ureche când eram tânără, dar care a fost în vârstă de metal, atunci când am avut parul lung, pentru a se potrivi lol
www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citat:
![]() În moderare pe o femeie e ok, nu toate de peste tot, deşi .. Tocmai am găsit că un pic de perturbare ![]() Cred că oamenii ar trebui să-l las în pace, deşi urechile nu o prea rau, doresc unii oameni, dar nu multe.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| străpuns ochiul frunţii şi sârmă ghimpată, cu albastru sfaturi rotund ma braţ (tatuaj)
|
| |||
| |||
| Vorbind de tats, am ajuns să-mi grand părinţii dreapta "Nan '&' Gramp", în parte, acolo scris pe o bucată de hârtie despre 3x1inch, IM şi mergi la a lua ca tatuat pe braţul drept ca primul meu tat, un fel de vă mulţumesc pentru creşterea mine . Oricum inapoi la metal, obiecte din piele, am folosit pentru a avea doar câteva. prindere 3 toate împreună, au făcut de două ori pe urechea mea şi nu-mi buza eu o dată, didnt ca ei, deşi acest lucru acum im metal liberă. |
|
| |||
| |||
| Nu sunt mari pe piercing. Dacă vreau orice găuri în corpul meu, eu doar va pleca la locale off licenţă şi sware la unele Chavs si sa injunghiat singur. Cu toate acestea, mi-a placut ca tat lui. S-ar putea obţine o anul viitor. |
|
| |||
| |||
| lol Asta a fost amuzant! foarte amuzant! tatts sunt cool pentru un timp, apoi au doar nu va ieşi, chiar şi cu zână lichid! |