![]() |
|
|||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ahoj len opýtať, ak niekto z vás mať piercing alebo niekoľko možná, alebo myslenia s jednou robiť? (Okrem tváre)
Ja sám majú bradavky prepichnutých, musela to urobiť rokmi a stále páči, alebo snad ste dont podobné myšlienky vôbec, Čo váš názor? To je posilnil nahé telo alebo nedeformuje to? jenom zvědavý na to, čo vás veľa myslieť na to
|
|
|
|||
|
|||
|
Mám ušnou piercing (áno, jeho vľavo: P)
a chcem sa dostať hadí kousnuti
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Nie je veľký na piercings. Tetovanie je v pohode, urobil dobre, ale nie na seba.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Mal 4 piercing v mojom uchu, keď som bol mladší, ale že bol vo veku, kedy kovov som mal dlhé vlasy, aby zodpovedali lol
|
|
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Citácia:
![]() V moderovanie na ženských je to ok, nie všetci sa všade keď .. Len som zistila, že je trochu zhoršujúcej ![]() Myslím, že muži by mali nech to sám keď jeden uši nie je príliš zlý, že vyhovuje niektorým ľuďom, ale nie veľa.
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
čelo a oči prepichnutých ostňom drôt s modrým tipy kolo ma ramena (tetovanie)
|
|
|||
|
|||
|
Hovoriť o tats jsem dostal môj grand rodičom právo 'Nan' & 'Gramp' tam ruka písať na papier o 3x1inch a im budeme tu vytetovat na mojej pravej ruke ako môj prvý tat, čo je docela děkuji za zvyšovanie mi
. Tak ako tak späť na kovové predmety v koži, i použité, že majú málo. bout 3 naraz, musel moje ucho urobiť dvakrát, a to moje pery som raz, didnt ráda když tak hned im kovov zadarmo.
|
|
|
|||
|
|||
|
Nejsem veľký na piercings. Ak chcem žiadne diery v mojom tele, já prostě šel do miestnej vypnúť licenciu a přisáhli na niektoré Chavs a získajte sám pobodal.
Avšak, já to rád Tat. I môžu dostať v budúcom roku. |
|
|
|||
|
|||
|
lol To bola sranda! Naozaj vtipné! tatts sú cool dobu, potom jednoducho nebude odtrhnúť, dokonca aj s víla kvapalina!
|