![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Бок само ако питате било којег имате боды пирсинг или неколико можда, или мисли имају једну учинио? (Нон лица) Ја имати брадавица проболи, учинио га је година и још увек свиђа, или можда не воле идеју на све, што је ваш поглед? Да ли то побољшане голим телом или Нагрдити то? праведан знатижељан то што пуно мислити на то
Ако је изграђен грађевински објекти на путу програмера уроте програми, онда је први дјетлић који сте добили заједно ће уништити цивилизације. А једном рачунару истукоше ме на шах Али, то није за мене одговарати на кицк бокс. ![]() Мы Сыстем: редден137
|
|
| |||
| |||
| Имам пирсинг ухо (да, њена на левој страни: П) и ЈА оскудица за добити угриза змија |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Није на велико пиерцингс. Тетовазе су цоол, учинио праву, али не на себи.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хад а 4 пиерцингс у моје ухо док сам био млађи, али да је у доба кад сам метал је дуга коса на утакмицу лол
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| |||
| |||
| Куоте:
![]() У уређивање на женска је ок, нису сви из свих крајева место ипак .. Ја сам само утврдити како је нешто узнемирујуће ![]() Мислим да само мушкарци требало оставити на миру иако једна ушима не превише лош, то одговара неким људима, али не много.
__________________ "Зашто су чинили [пс3 Танак] штапа са НЛО слетање на правоугаоник изгледа" --- Нилаы Пател; Енгадгет Проески. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| око обрве и брада проболи жица са плавом савете округли ма рука (таттоо)
|
| |||
| |||
| Говорећи о татс, сам стечен Гранд моје родитеље да право 'Нан' & 'Грамп' тамо рукопис на комаду папира о 3кс1инцх, те им лијегање добити тај таттооед на моје право као рука моја прва хеклати, а кинд хвала вам за подизање ме . Назад на Аныуаыс метални предмети у вашој кожи, ЈА навикнут имати неколико. спопадање 3 Све у свему, моје је ухо учинио два пута и да је моја усна себе једном, није као они иако то сад им метал фрее. |
|
| |||
| |||
| Им 'не велик на Пиерцингс. Ако желим било које рупе у моје тело, ја воља праведан сићи на локалну офф лиценцу и закле на неким Цхавс и добити стаббед себе. Међутим, драго ми је чинити попут ове. ЈА мај добити неки идуће године. |
|
| |||
| |||
| лол То је смешно! стварно смешно! таттс су цоол за време тек тада неће испасти, чак и са вилински течности! |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Бӱргер Кинг лансира Пламен испржен Боды пљусак | евилфантасы | Офф Топиц Дисцуссион | 6 | 23 децембар 2008 07:24 |
| Тхреад Тоолс | |
| |