![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Привіт просто цікаво, якщо кожен з вас пірсингу тіла або декілька, може бути, і не думаючи про маючи одну зробити? (Без обличчя) Я сам проколов соски, якщо б він багато років тому і досі подобається, Чи, може бути ви не хотіли цю ідею на всіх, Whats ваша думка? Чи має підвищити голе тіло або деформувати її? просто цікаво те, що ви багато чого думати про це
Якщо будівельники побудували будівлю шляху програмісти писали програми, то перше, що прийшло дятел уздовж б знищити цивілізацію. Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи Але це був не рівня мені удар бокс. ![]() Моя система: redden137
|
|
| |||
| |||
| Я проколювання вух (так, його ліворуч: P) і я хочу отримати зміїних укусів |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не великий по пірсинг. Татуювання прохолодно, все зроблено правильно, але не на себе.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Якби 4 Пірсинг у вухо, коли я був молодшим, але це було в епоху, коли метал мене було довге волосся відповідно LOL
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| |||
| |||
| Цитата:
![]() У помірності жінки це нормально, не всі з всюди, хоча .. Я тільки що виявили, що трохи дратує ![]() Я думаю, чоловіки повинні просто залишити його в спокої, хоча один вух не так вже й погано, це влаштовує деяких людей, але не багато.
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Очі пронизав лоб і колючого дроту з синім круглим поради MA ARM (татуювання)
|
| |||
| |||
| Говорячи про татамі, я отримав мій двоюрідний батькам право "дід Нана '&' там почерк на листку паперу про 3x1inch, і їм буде отримати, що татуювання на правій руці в якості мого першого ТАТ, цікаве Дякую вам за підвищення мене . У будь-якому випадку до металеві предмети у вашій шкірі, У мене було кілька. Поєдинок 3 всі разом, було моє вухо зроблено двічі, і зробили мої губи себе раз, didnt, як вони, хоча тепер їм метал безкоштовно. |
|
| |||
| |||
| Я не великий за пірсинг. Якщо я хочу всі отвори у тілі моїм, я просто спуститися на місцевому Off ліцензії і клявся на деякі Chavs і отримати собі ніж. Тим не менше, мені подобається ТАТ. Я можу отримати одну в наступному році. |
|
| |||
| |||
| LOL Це було забавно! дійсно смішно! tatts прохолодні по часу, то вони просто не відірватися, навіть з чарівною рідиною! |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Burger King Запуск Полум'я Broiled Body Spray | evilfantasy | Off Topic Discussion | 6 | 23 грудня 2008 07:24 |
| Різьба Інструменти | |
| |