по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Общи форуми > Изключено Тема Дискусия

Register

Бодибилдинг / Powerlifting!

Reply

Нишка Инструменти
Old 19 април 2008, 17:03
Номер на групата

Default Бодибилдинг / Powerlifting!

Здрасти всички, бил смисъла да стартирате тази тема от известно време вече за свой основен интерес на мината се страна на компютъра света
Някой всеки били или в момента е в изграждането на тялото или мощността повдигане? Айв били в организма, тъй като изграждането на около 12 години .. Започнах, но след това счупи ръцете и някои ребра / пръстите на всички по едно и също време в инцидент, който сложи край на това в продължение на година, но се върна в него по 13, аз бях на около 45 кг пейка натиснете 70 кг мъртва лифт 10 кг гира в момента (това е най-високата стойност на теглото Мога да правя с 1 представител) и напредък към 60 кг пейка натиснете 90 кг мъртва лифт и 15 кг гира от 14 години, и след това губи интерес към нея, както моите приятели би скоро спя после стигна до салона LOL I Наскоро отново започна миналата година, тогава бях на 65 кг пейка преса, 105 кг мъртва лифт 20 кг гира и сега съм на адрес:

Пейка Пресцентър: 95 кг
Dead Асансьор: 145 кг
Гира къдря: 30 кг
Крак Пресцентър: 230 кг
(Това е най-много 1 представител представител с най-високата сума, която може да направи)

Ако някой би искал да има списък е само да копирате и миналото получер Текстът ID обичам да чуе от някой друг, който в тялото или сграда или мощност повдигане или упражняване на всички видове байк езда, бокс и т.н., но не и футбол моля LOL Аз съм ръгби вид на човек.
Old 19 април 2008, 17:09
Номер на групата

Nope I DONT правя това, което ти се е случило до прекъсване на всички тези неща?

Моята система: ubr компютърни игри

Процесор (и):
q6600 G0 @ фондова охлаждане AC фризер
Дънната платка:
Гигабайта ep45 ds3r
RAM памет:
2GB DDR2 800
Графична карта (и):
4870 1GB
Звукова карта:
на борда
Hard Drive (и):
160gb 7200rpm IDE
Оптично устройство (а):
DVD-ROM комбо DVD + /-RW
Дело / PSU:
modded + боядисани случай W / 1 киловат ANTEC
Охлаждане:
2 120 мм вентилатори 4 80 мм вентилатори и HDD
Мрежа / Интернет:
двойна гигабайт LAN
Монитор (и):
24 "Acer
Операционна система (и):
Windows XP
Old 19 април 2008, 17:22
Номер на групата

Бях около messing на местно докове от моя град и е проучване на фаянс изоставени стари къщи, където те използват за съхранение на гигантски роли на килима и неща, все пак от страна на този склад е около 200 празни kegs от насърчава, аз и приятел изкачил тези и е в състояние да се върху покрива на къщата, където това, той застана на около 35 крака висок ... Както и да е аз и моят приятел просто Чудех покривите търсят над града за това, което изглежда мили докато не видя ясно пластмасови листове на покрива, ние погледнах и видях сандъка след сандъка на мечка, насърчава и т.н., за да счупи в, внимателно изкачил определяне на каси и пиян себе си глупав, ще се покачи обратно върху покривите на главата вкъщи и тогава полицията пристигна и огъня бойци LOL, те трябва стълба и казаха използвате, за да слизам, но аз им казах ID-скоро слизам стабилното бира kegs после стълбата (напитка говориш по това време) така, все пак съм начело обратно до страната, където на празна kegs къде и следващото нещо, което знам, че беше събужда в студена прашни конкретни етаж заобиколен от празни бутилки и създаден от насърчава, да позна Паднах през покрив, не знаех, че е просто пластмасов .. Както аз, така както е в съзнание и да се отиде, и почувствах моето оръжие прегъвайте гърба, Погледнах надолу и изглеждаше като че ръцете ми са негодници скорост върху тях, както разбрах, ръцете ми са счупи Опитах възклицание, но чувствах, че бе изритан в ребра всеки път, когато отворих устата ми. огъня бойци pried вратите отворени и линейката е била там начин, в борбата с огнената проведе мен като бях в дрейфащи и от съзнанието, а останалото е история
Old 19 април 2008, 17:25
Номер на групата

Дълга история кратки, паднах въпреки изоставен склад покрив, когато пиян, счупи и двете ръце 4 дръжкова 2 пръстите на краката.
Old 19 април 2008, 17:45
Номер на групата

влязохте в неприятности за това, че си бил пиян, когато 12
Old 19 април 2008, 17:48
Номер на групата

С кой perents или полицията?
Old 19 април 2008, 17:57
Номер на групата

и двата
Old 19 април 2008, 18:02
Номер на групата

Nope полиция каза, че ако аз не попадат бих са били в съда за влизане с взлом, кражба, наказателни вреди и нещо друго, арго помня и аз живея с моята баба и дядо, които щяха да притеснен
да се интересува какво е станало. почти умря
Old 19 април 2008, 18:12
Номер на групата

уау ви късмет и полицията didn't грижа, че си бил пиян?
Old 19 април 2008, 18:13
Номер на групата

Нее те нека ме за моето злополука.
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc