![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти всички, бил смисъла да стартирате тази тема от известно време вече за свой основен интерес на мината се страна на компютъра света ![]() Някой всеки били или в момента е в изграждането на тялото или мощността повдигане? Айв били в организма, тъй като изграждането на около 12 години .. Започнах, но след това счупи ръцете и някои ребра / пръстите на всички по едно и също време в инцидент, който сложи край на това в продължение на година, но се върна в него по 13, аз бях на около 45 кг пейка натиснете 70 кг мъртва лифт 10 кг гира в момента (това е най-високата стойност на теглото Мога да правя с 1 представител) и напредък към 60 кг пейка натиснете 90 кг мъртва лифт и 15 кг гира от 14 години, и след това губи интерес към нея, както моите приятели би скоро спя после стигна до салона LOL I Наскоро отново започна миналата година, тогава бях на 65 кг пейка преса, 105 кг мъртва лифт 20 кг гира и сега съм на адрес: Пейка Пресцентър: 95 кг Dead Асансьор: 145 кг Гира къдря: 30 кг Крак Пресцентър: 230 кг (Това е най-много 1 представител представител с най-високата сума, която може да направи) Ако някой би искал да има списък е само да копирате и миналото получер Текстът ID обичам да чуе от някой друг, който в тялото или сграда или мощност повдигане или упражняване на всички видове байк езда, бокс и т.н., но не и футбол моля LOL Аз съм ръгби вид на човек. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nope I DONT правя това, което ти се е случило до прекъсване на всички тези неща?
| |||
| |||
| Бях около messing на местно докове от моя град и е проучване на фаянс изоставени стари къщи, където те използват за съхранение на гигантски роли на килима и неща, все пак от страна на този склад е около 200 празни kegs от насърчава, аз и приятел изкачил тези и е в състояние да се върху покрива на къщата, където това, той застана на около 35 крака висок ... Както и да е аз и моят приятел просто Чудех покривите търсят над града за това, което изглежда мили докато не видя ясно пластмасови листове на покрива, ние погледнах и видях сандъка след сандъка на мечка, насърчава и т.н., за да счупи в, внимателно изкачил определяне на каси и пиян себе си глупав, ще се покачи обратно върху покривите на главата вкъщи и тогава полицията пристигна и огъня бойци LOL, те трябва стълба и казаха използвате, за да слизам, но аз им казах ID-скоро слизам стабилното бира kegs после стълбата (напитка говориш по това време) така, все пак съм начело обратно до страната, където на празна kegs къде и следващото нещо, което знам, че беше събужда в студена прашни конкретни етаж заобиколен от празни бутилки и създаден от насърчава, да позна Паднах през покрив, не знаех, че е просто пластмасов .. Както аз, така както е в съзнание и да се отиде, и почувствах моето оръжие прегъвайте гърба, Погледнах надолу и изглеждаше като че ръцете ми са негодници скорост върху тях, както разбрах, ръцете ми са счупи Опитах възклицание, но чувствах, че бе изритан в ребра всеки път, когато отворих устата ми. огъня бойци pried вратите отворени и линейката е била там начин, в борбата с огнената проведе мен като бях в дрейфащи и от съзнанието, а останалото е история |
|
| |||
| |||
| Дълга история кратки, паднах въпреки изоставен склад покрив, когато пиян, счупи и двете ръце 4 дръжкова 2 пръстите на краката. |
|
| |||
| |||
| влязохте в неприятности за това, че си бил пиян, когато 12 |
|
| |||
| |||
| С кой perents или полицията? |
|
| |||
| |||
| и двата |
|
| |||
| |||
| Nope полиция каза, че ако аз не попадат бих са били в съда за влизане с взлом, кражба, наказателни вреди и нещо друго, арго помня и аз живея с моята баба и дядо, които щяха да притеснен да се интересува какво е станало. почти умря |
|
| |||
| |||
| уау ви късмет и полицията didn't грижа, че си бил пиян? |
|
| |||
| |||
| Нее те нека ме за моето злополука. |