menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Obecná fóra > Vypnout Téma diskuze

Register

Kulturistika / Powerlifting!

Reply

Thread Nástroje
Old 19. dubna 2008, 17:03
Dárce Skupina

Default Kulturistika / Powerlifting!

Ahoj všem, byl smysl pro spuštění této vlákno nějakou dobu nyní as jeho velký zájem o důl na straně počítače světa
Každý má někdo byl nebo je v současné době do těla budovy nebo zrušení moc? Ive byl do těla, protože budova kolem věku 12 .. Začal jsem, ale pak mi rozbil zbraní a několik žeber / všechny prsty současně při nehodě, která skoncovala s to po dobu jednoho roku, ale dostal zpět do toho ve 13, byl jsem na asi 45 kg lavicového tiskové 70kg zdvih 10 mrtvých kg činka na čas (což je nejvyšší částka, hmotnosti i mohl dělat s 1 rep) a postoupilo do 60 kg lavicového tiskové 90kg mrtvý zdvih a 15 kg činka do 14 let, i poté ztratil zájem o to, jak moji přátelé by spíše spánku pak přijdou do posilovny lol jsem nedávno znovu loňského roku, pak jsem byl na lavičce tisku 65 kg, 105 kg mrtvý zdvih 20kg činka a teď jsem na:

Bench Tisk: 95 kg
Mrtvý vyzvednutou: 145 kg
Opožděnej Curl: 30 kg
Leg Tisk: 230 kg
(Jedná se o max. 1 rep rep s nejvyšší částka, kterou můžete udělat)

Pokud někdo chce seznam je to jen kopie a minulosti tučně text id láska slyšet od někoho jiného, kdo je do jedné budovy nebo tělesné síly zvedání nebo výkon všech druhů kol na koni, box apod., ale ne fotbal prosím lol jsem ragby jakýsi chlapík.
Old 19. dubna 2008, 17:09
Dárce Skupina

nope i dont dělat, že to, co se stalo se vám překonat všechny ty řeči?

Můj systém: UBR herní počítač

Processor (s):
q6600 G0 @ akciové ochlazenou ac mrazákem
Základní deska:
gigabyte ep45 ds3r
Paměť RAM:
2 GB DDR2 800
Grafické karty (s):
4870 1GB
Zvuková karta:
palubě
Pevný disk (y):
160gigabajt 7200rpm ide
Optická mechanika (s):
DVD-ROM combo DVD + /-RW
Case / PSU:
modded + malované případě w / 1kw ANTEC
Chlazení:
2 120 mm ventilátory 4 80mm ventilátory a hdd
Síť / Internet:
duální gigabyte lan
Monitor (s):
24 "Acer
Operační systém (y):
Windows XP
Old 19. dubna 2008, 17:22
Dárce Skupina

Byl jsem umazávání zhruba na místní doky mým městem a bylo prozkoumat opuštěné staré zboží domů, kde slouží k ukládání obří role koberec a tak, stejně na břehu tomto konkrétním skladu bylo asi 200 prázdných sudů ze podporuje, já a příteli vyšplhal tyto a byl schopen se dostat na střechu tohoto domu, kde je přibližně 35 nohy vysoká ... Takže já a můj přítel jen divili střechách hledají po městě, co se zdá být míle až jsme viděli jasné plastové fólie na střechu, jsme se a viděl klec po přepravka medvědů podporuje atd., tak jsme na mizině, opatrně lezl dolů přepravky a opilý sami hloupé jsme vyšplhaly zpět na střechách domů na hlavu a pak přijela policie a hasičů lol, oni žebříku a oznámil použití slézt, ale řekla jsem jim id spíše slézt stabilní pivních sudů pak žebřík (drink mluvit do té doby), a to i přesto čele zpět na stranu, kde se prázdná sudů, kde a další věc, vím, že se probudil na studenou betonovou podlahu prašné obklopen prázdných lahví a vytvořili z pěstuje, ano uhodli jste, že Spadl jsem na střeše, nevěděl, že byl jen plastové .. Takže, jak jsem opět přišel k vědomí i vstát, a cítil náručí ohýbat záda, podíval jsem se dolů a to vypadalo, jako kdyby náručí měla rychlost Vandráci na nich, jak jsem si uvědomil mé zbraně byly zlomil jsem prokřikováním, ale cítil, jako bych byl kopl do žeber pokaždé Otevřel jsem ústa. na hasičů pried dveře otevřené a sanitky byl na cestě tam, a požárník konat mě, jak jsem byla unášena a mimo vědomí, a zbytek je historie
Old 19. dubna 2008, 17:25
Dárce Skupina

Dlouhý příběh krátký, i když spadl opuštěná skladiště střechou, kdy opilý, zlomil obě ramena 4 žebernatá 2 prsty.
Old 19. dubna 2008, 17:45
Dárce Skupina

jste se dostali do problémů, že jsou opilí, když jsi byl 12
Old 19. dubna 2008, 17:48
Dárce Skupina

Tím, kdo perents nebo policii?
Old 19. dubna 2008, 17:57
Dárce Skupina

oba
Old 19. dubna 2008, 18:02
Dárce Skupina

nope policie řekla, kdybych nespadala bych byla u soudu za porušení a zadání, odcizení, poškození cizí věci a něco jiného, převýšení pamatovat a žiji s moji prarodiče, kteří se obávají
na péči, co se stalo. skoro zemřel
Old 19. dubna 2008, 18:12
Dárce Skupina

wow vaše štěstí a policie didnt péči, kterou jste byli opilí?
Old 19. dubna 2008, 18:13
Dárce Skupina

Ne, že ať mě za můj nehody.
Reply

Register

Záložky
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.