μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Γενικό Φόρουμ > Off Topic Συζήτηση

Register

Bodybuilding / Powerlifting!

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 19 του Απρίλη 2008, 17:03
Ομάδα Δωρητών

Default Bodybuilding / Powerlifting!

Hey όλα, έχει νόημα για να αρχίσει αυτό το νήμα εδώ και αρκετό καιρό, όπως το μεγάλο ενδιαφέρον των ναρκών εκτίθενται πλευρά του υπολογιστή κόσμο
Έχει κανείς κάθε ήταν ή είναι σήμερα σε σώμα κτίριο ή άρση εξουσία; IVe ήταν σε κτίριο από το σώμα γύρω από την ηλικία των 12 .. i άρχισε τότε, αλλά μου έσπασαν τα χέρια και τα πλευρά ορισμένες / δάχτυλα όλα την ίδια στιγμή σε ένα ατύχημα που δώσουμε ένα τέλος σε αυτό για ένα χρόνο, αλλά πήρε πίσω σε αυτό σε 13, βρισκόμουν σε περίπου 45 κιλά πάγκο πατήστε 70kg ανελκυστήρα 10 νεκροί kg dumbbell κατά το χρόνο (αυτό είναι το υψηλότερο ποσό από το βάρος μου θα μπορούσε να κάνει με 1 REP) και προχώρησε σε 60kg πάγκο πατήστε 90kg ανελκυστήρα νεκροί και 15 kg dumbbell από την ηλικία των 14 ετών, και τότε θα χάσει το ενδιαφέρον, όπως οι φίλοι μου θα ήταν μάλλον ύπνο τότε καταλήξει στο γυμναστήριο lol έχω πρόσφατα ξεκίνησε και πάλι πέρυσι, τότε θα ήταν για 65kg πάγκο Τύπου, 105kg νεκρών ανελκυστήρα 20kg dumbbell και τώρα είμαι στο:

Bench Press: 95kg
Νεκρά Ασανσέρ: 145kg
Dumbbell Curl: 30kg
Leg Press: 230kg
(Αυτό είναι το μέγιστο εκπρ. 1 εκπρ. με το υψηλότερο ποσό που μπορείτε να το κάνετε)

Αν κάποιος θα ήθελε να λίστα υπάρχει μόνο αντίγραφο και το παρελθόν τολμηρές id κείμενο πολύ να ακούσω από κάποιον άλλο που του φορέα είτε σε κτίριο ή δύναμη ανύψωσης ή άσκηση των κάθε είδους ποδήλατο ιππασία, πυγμαχία κλπ. αλλά δεν ποδοσφαίρου παρακαλώ lol Είμαι ράγκμπι είδος μάγκας.
Old 19 του Απρίλη 2008, 17:09
Ομάδα Δωρητών

i dont Όχι ότι κάνουμε ό, τι συνέβη σε σας να σπάσουμε όλα αυτά;

Το σύστημά μου: UBR παιχνιδιών υπολογιστή

Processor (s):
q6600 G0 @ stock ψύξη ac καταψύκτη
Motherboard:
Gigabyte ep45 ds3r
Μνήμες:
2GB DDR2 800
Κάρτα γραφικών (ες):
4870 1gb
Κάρτα Ήχου:
εποχουμένως
Hard Drive (s):
160GB 7200rpm ide
Optical Drive (s):
DVD-ROM combo DVD + /-RW
Υπόθεση / PSU:
modded + ζωγραφισμένα περίπτωση w / 1kw Antec
Ψύξη:
2 120 χιλιοστών ανεμιστήρες 4 ανεμιστήρες 80 χιλιοστών και ένα hdd
Network / Internet:
διπλή gigabyte lan
Monitor (ες):
24 "acer
Operating System (s):
Windows XP
Old 19 του Απρίλη 2008, 17:22
Ομάδα Δωρητών

Ήμουν Messing περίπου σε τοπικό αποβάθρες από την πόλη μου και τη διερεύνηση των εγκαταλελειμμένων παλιά σπίτια όπου σκεύη που χρησιμοποιούνται για την αποθήκευση των ταπητουργικών γίγαντας ρόλους και τέτοια, ούτως ή άλλως από την πλευρά της συγκεκριμένης αποθήκης υπήρχαν περίπου 200 κενές kegs των καλλιεργεί, εγώ και ένα φίλο και σκαρφάλωσε αυτά ήταν σε θέση να πάρετε την οροφή του σπιτιού, όπου, ανερχόταν σε περίπου 35 πόδια ψηλά ... οπότε έτσι κι αλλιώς εγώ και ο φίλος μου μόλις αναρωτήθηκαν οι στέγες αναζητούν πάνω από την πόλη για αυτό που φαίνεται μίλια μέχρι που είδα ένα διαφανές πλαστικό φύλλο για την οροφή, το εξετάσαμε και είδα στο κλουβί μετά κιβώτιο φέρει καλλιεργεί κλπ. έτσι έσπασε το, σκαρφάλωσε με προσοχή τις κιβώτια και μεθυσμένος εμάς ανόητη, που ανέβηκε και πάλι πάνω στο κεφάλι στέγες για το σπίτι και στη συνέχεια έφτασε η αστυνομία και οι πυροσβέστες lol, θα έχεις μια σκάλα και να πει χρήση ύφος, αλλά τους είπα id ανόδου παρά την σταθερή kegs μπύρας στη συνέχεια μια σκάλα (με ποτό μιλάμε αυτή τη στιγμή) οπότε έτσι κι αλλιώς, με επικεφαλής την επιστροφή στην πλευρά όπου οι κενές kegs όπου και το επόμενο πράγμα που ξέρω πως ήταν ξυπνάτε σε ένα κρύο σκονισμένο δάπεδο περιβάλλεται από συγκεκριμένες κενές φιάλες και δημιούργησε της ενισχύει, ναι έχετε μαντέψει αυτό i έπεσε με την οροφή, δεν γνώριζε ότι ήταν μόνο τα πλαστικά .. ούτως ή άλλως έτσι όπως τις αισθήσεις μου πήγε να σηκωθεί, πιλήματα και τα όπλα να πέφτουν πίσω μου, κοίταξα κάτω και τα πράγματα έδειχναν ότι χέρια μου είχε ταχύτητα bums τους, όπως συνειδητοποίησα πως ήταν τα όπλα μου έσπασε Προσπάθησα φωνάζοντας, αλλά αισθάνθηκαν όπως i ήταν που εμφανίστηκε των πλευρών κάθε φορά που άνοιξε το στόμα μου. οι πυροσβέστες pried τις πόρτες ανοιχτές και το ασθενοφόρο ήταν εκεί για τον τρόπο, μια πυρκαγιά που πραγματοποιήθηκε μαχητικά μου, όπως ήμουν παρασύρεται από και προς τη συνείδηση, και τα υπόλοιπα είναι ιστορία
Old 19 του Απρίλη 2008, 17:25
Ομάδα Δωρητών

Μεγάλη ιστορία σύντομη, αν και μειώθηκε i εγκαταλειφθεί αποθήκη οροφή όταν μεθυσμένος, έσπασε και τα δύο σκέλη 4 ραβδώσεις 2 δάχτυλα.
Old 19 του Απρίλη 2008, 17:45
Ομάδα Δωρητών

βρήκες σε κόπο για να πιει όταν ήσουν 12
Old 19 του Απρίλη 2008, 17:48
Ομάδα Δωρητών

Μέχρι που perents ή αστυνομία;
Old 19 του Απρίλη 2008, 17:57
Ομάδα Δωρητών

αμφότεροι
Old 19 του Απρίλη 2008, 18:02
Ομάδα Δωρητών

Όχι αστυνομία είπε αν δεν ενέπιπτε i θα ήταν στο δικαστήριο για το σπάσιμο και την εισαγωγή, την κλοπή, βανδαλισμός και κάτι άλλο, επίκλιση θυμάμαι και ζω με τους παππούδες μου, οι οποίοι ανησυχούν για την
περίθαλψη σε ό, τι συνέβη. σχεδόν πέθανε
Old 19 του Απρίλη 2008, 18:12
Ομάδα Δωρητών

wow η τυχερή σου και η αστυνομία didn't περίθαλψης ότι ήσουν μεθυσμένη;
Old 19 του Απρίλη 2008, 18:13
Ομάδα Δωρητών

Μπα που θα ήθελα να μου στα ανοικτά για το ατύχημα.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.