![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hej svima, što znači da je početi ovaj thread za neko vrijeme sada kao njen glavni interes vanjska strana od moj računalo svijetu ![]() Je li netko bio ili svaki je trenutno u body building ili power lifting? Ive je u body building dobi od oko 12 godina .. ali onda sam počela prodriješe naručju, a neke rebara / Prsti sve u isto vrijeme u nesreći koja okončati ga za godinu dana, ali je dobio natrag u nju na 13, bio sam na oko 45 kg potisak s klupe 70kg mrtvih žičara 10 kg budaletina u vrijeme (ovo je najviši iznos težine ja mogao učiniti sa 1 rips) i napredovala na 60kg klupa press 90kg mrtvih žičara i 15 kg po bućica dobi od 14, tada sam izgubio interes za to što moji prijatelji bi radije spavanja onda dolaze u teretanu lol nedavno sam ponovno započeo prošle godine, tada sam bila na 65kg klupa press, 105kg mrtvo lift bućica 20kg i sada sam na: Bench Press: 95kg Maksimalan napor: 145kg Bućica Curl: 30kg Noga Press: 230kg (Ovo je max 1 rips rips sa najviši iznos koji možete učiniti) Ako bilo tko želi popisu ima samo kopirajte i mimo bold Tekst id vole čuti od bilo kome drugome tko je u bilo body building ili power lifting ili vršenje svih vrsta vožnju biciklom, boks, itd., ali ne i nogomet molimo lol Ja sam ragbi kakav momak. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nope ja dont činiti da je ono što Vam se dogodilo da se sve to break stvari?
| |||
| |||
| Bio sam messing oko na lokalnoj dokovima by moj grad i da je istra napuštene stare kuće gdje su posuđe koriste za pohranu div uloge tepih i stvari, ionako od strane ovog skladišta došlo je oko 200 praznih kegs od potiče, mene i prijateljem popeo ove i bio u mogućnosti da biste dobili na krov ove kuće u kojoj je stajao u podnožju visokih oko 35 ... pa svejedno mi i moj prijatelj samo pitali su krovovi nad gradom u potrazi za onim što se čini milja dok ne vidjeh vedro plastične lim na krovu, mi pogleda i vidje sanduk nakon sanduk medvjeda potiče itd tako da smo u prodriješe, pažljivo popeo dolje sanduka i pio nedotupavan sebe, popeo se nazad na početnu krovova na glavu i onda je policija stigla i vatra Fighteri lol, oni je dobio ljestve i javi koristiti za spustiti ali ja im id spustiti se prilično stabilne pivo kegs zatim ljestve (piće koje govorim ovo vrijeme), pa sam ionako ccelu natrag na strani gdje je prazna kegs gdje i sljedeća stvar Znam da je bio budan na hladan beton prašnjavom podu okružena prazne boce i stvorio od potiče, da li ga pogoditi ja pao kroz krov, nisu znali da je upravo plastične .. anyway, tako kao što sam ponovno svijesti i ode da bi dobili, a moje ruke osjetio savijati leđa, i pogledao dolje i izgledao kao da ga moje ruke imao brzinu bums na njima, jer sam shvatila moje ruke su se razbila ja pokušao vikanje, ali kao što sam osjetila se nogama u rebra svaki put kad sam otvorio usta. vatru Fighteri pried otvorenih vrata ambulante i ondje je bio na putu, oganj borac održan po mene kad sam bio u splavarenja i izvan svijesti, a ostalo je povijest |
|
| |||
| |||
| Duge kratke priče, i pao kroz krov napuštenog skladišta kada pijani, slomili obje ruke 4 rebrasti 2 Prsti. |
|
| |||
| |||
| Jeste li dobili u neprilici zbog pijani kada su 12 |
|
| |||
| |||
| Po tko perents ili policiju? |
|
| |||
| |||
| oboje |
|
| |||
| |||
| Nope policije rekao ako nisam jesen bih se na sudu za razbijanje i ulaska, krađa, oštećenje i kaznene nešto drugo, ne mogu sjetiti, a ja živim sa svojom djedovi koji su bili zabrinuti za briga što se dogodilo. gotovo je umro |
|
| |||
| |||
| vau vaš sretan i policija nije briga da si pijan? |
|
| |||
| |||
| Nah oni neka me off za moj nesreće. |