kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Általános Fórumok > Off Topic Discussion

Register

Testépítés / Powerlifting!

Reply

Téma eszközök
Old Április 19 2008, 17:03
Donor Group

Default Testépítés / Powerlifting!

Hey all, nem akartam kezdeni ezt a téma egy ideje most, mivel a nagy érdeklődésre enyém ki oldalán a számítógépet világ
Has anyone minden volt, vagy most a szervezet épülete vagy teljesítmény emelésére? Ive a szervezet épülete, mivel mintegy 12 évesen .. Elkezdtem, de aztán kitört a karjaim, és a bordák / lábujjaival minden egy időben a baleset, amely véget vessen rá egy évre, de kaptam vissza azt a 13, volt, mintegy 45 kg bench sajtó 70kg felvonó 10 halott kg súlyzó az idő (ez a legmagasabb összeg a súly tudtam csinálni 1 rep) és haladt át 60kg bench sajtó 90kg halott felvonó és 15 kg-os súlyzó a 14 év, én akkor elvesztette érdeklődését, mint a barátaim, inkább aludni, majd jött a tornaterem lol Én nemrég indult újra az elmúlt évben, akkor voltam 65kg bench sajtó, 105kg meghalt felvonó 20kg súlyzó és most meg:

Bench Press: 95kg
Dead Lift: 145kg
Dumbbell Curl: 30kg
Lábtoló gép: 230kg
(Ez a max 1 rep rep a legmagasabb összeg, amit tehetünk)

Ha valaki azt szeretné, ha a listában csak másolat, és a múltban bold A szöveg id love to hear from bárki más, aki a szervezetnek vagy épület vagy teljesítmény emelésére vagy gyakorlására mindenféle bicikli lovaglás, boksz, stb, de nem kérem labdarúgó lol I'm a rögbi fajta pasit.
Old Április 19 2008, 17:09
Donor Group

nope i dont do hogy mi történt veled, hogy törje a cucc?

My System: ubr számítógépes játékokhoz

Processzor (ok):
q6600 G0 @ készlet cooled ac freezer
Alaplap:
gigabyte ep45 ds3r
RAM memória:
2GB DDR2 800
Grafikus kártya (k):
4870 1GB
Hangkártya:
fedélzeten
Merevlemez (ek):
160GB 7200rpm IDE
Optikai meghajtó (k):
DVD-ROM Combo DVD + /-RW
Case / tápegység:
modded + festett Case w / 1kw Antec
Hűtés:
2 120mm fans 4 80mm ventilátorok és a hdd
Hálózat / Internet:
dual gigabyte lan
Monitor (ok):
24 "Acer
Operációs rendszer (ek):
Windows XP
Old Április 19 2008, 17:22
Donor Group

Én szórakozni a helyi dokkokban az én városom, és fedezzük fel a régi áruburgonya elhagyott házak, ahol tárol óriási szerepük a szőnyeg, meg minden, egyébként az oldalon az adott raktárban volt mintegy 200 üres kegs az elősegíti, én és barátnak mászott e, és képes volt rá, hogy a tető, ha ez a ház állt, mintegy 35 foot tall ... úgy egyébként én és a barátom csak csodálkozott a tetők felett keresnek a városban, amit úgy tűnik, mérföld-ig láttunk egy átlátszó műanyag lapot a tetőre, akkor nézett és látta, láda láda után a medve elősegíti etc így megtörtem, óvatosan lemászott a ládák és részeg silly magunkat, mi mászott vissza rá a teteje, hogy otthon vezetője, majd megérkezett a rendőrség és a tűzoltók lol, hogy van egy létra és elmondta használata lemászni, de azt mondtam nekik id helyett lemászni a stabil kegs sör, majd a létra (ital beszél ez alkalommal), hogy egyébként én vezette vissza az oldalon, ahol az üres kegs, ahol a következő dolog, tudom, hogy volt ébredezik a hideg, porlepte beton padló körülvett üres palackokat és létrehozta az elősegíti, igen te kitaláltad, hogy estem át a tetőre, nem tudom, hogy csak műanyag .. úgy egyébként, ahogy azt az eszméletét Elmentem kelj fel, és úgy érezte, a karjaim hajlítsa vissza, úgy nézett ki, és úgy nézett ki, mintha a karjaim voltak sebesség bums rájuk, mivel rájöttem karomban is kitört kiabálva próbáltam, de úgy érezte, mintha volt, hogy megrúgta a bordák, amikor kinyitottam a számat. A tűzoltók pried az ajtók nyitva, és a mentőszolgálat volt ott módon tüzet harcos tartott engem, mint én is sodródik, és a tudat, és a többi már történelem
Old Április 19 2008, 17:25
Donor Group

Hosszú történet rövid, de estem egy elhagyott raktár tető, amikor részeg, eltört mindkét ága 4 gerezdes 2 int.
Old Április 19 2008, 17:45
Donor Group

Mit bajba, mert részeg volt, amikor 12
Old Április 19 2008, 17:48
Donor Group

Az, aki perents vagy a rendőrség?
Old Április 19 2008, 17:57
Donor Group

mindkettő
Old Április 19 2008, 18:02
Donor Group

nope rendőrség azt mondta, ha nem esik én lett volna, a bíróság a törés-és belépéskor, lopás, rongálás, és valami mást, vidám, és emlékszem, én élek a nagyszülők, akik aggódnak, hogy
az érdekel, mi történt. majdnem meghalt
Old Április 19 2008, 18:12
Donor Group

wow a szerencse és a rendőrség didnt érdekel, hogy te vagy részeg?
Old Április 19 2008, 18:13
Donor Group

Nem ők hadd le az én balesetet.
Reply

Register

Könyvjelzõk
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.