![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hey all, nem akartam kezdeni ezt a téma egy ideje most, mivel a nagy érdeklődésre enyém ki oldalán a számítógépet világ ![]() Has anyone minden volt, vagy most a szervezet épülete vagy teljesítmény emelésére? Ive a szervezet épülete, mivel mintegy 12 évesen .. Elkezdtem, de aztán kitört a karjaim, és a bordák / lábujjaival minden egy időben a baleset, amely véget vessen rá egy évre, de kaptam vissza azt a 13, volt, mintegy 45 kg bench sajtó 70kg felvonó 10 halott kg súlyzó az idő (ez a legmagasabb összeg a súly tudtam csinálni 1 rep) és haladt át 60kg bench sajtó 90kg halott felvonó és 15 kg-os súlyzó a 14 év, én akkor elvesztette érdeklődését, mint a barátaim, inkább aludni, majd jött a tornaterem lol Én nemrég indult újra az elmúlt évben, akkor voltam 65kg bench sajtó, 105kg meghalt felvonó 20kg súlyzó és most meg: Bench Press: 95kg Dead Lift: 145kg Dumbbell Curl: 30kg Lábtoló gép: 230kg (Ez a max 1 rep rep a legmagasabb összeg, amit tehetünk) Ha valaki azt szeretné, ha a listában csak másolat, és a múltban bold A szöveg id love to hear from bárki más, aki a szervezetnek vagy épület vagy teljesítmény emelésére vagy gyakorlására mindenféle bicikli lovaglás, boksz, stb, de nem kérem labdarúgó lol I'm a rögbi fajta pasit. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| nope i dont do hogy mi történt veled, hogy törje a cucc?
| |||
| |||
| Én szórakozni a helyi dokkokban az én városom, és fedezzük fel a régi áruburgonya elhagyott házak, ahol tárol óriási szerepük a szőnyeg, meg minden, egyébként az oldalon az adott raktárban volt mintegy 200 üres kegs az elősegíti, én és barátnak mászott e, és képes volt rá, hogy a tető, ha ez a ház állt, mintegy 35 foot tall ... úgy egyébként én és a barátom csak csodálkozott a tetők felett keresnek a városban, amit úgy tűnik, mérföld-ig láttunk egy átlátszó műanyag lapot a tetőre, akkor nézett és látta, láda láda után a medve elősegíti etc így megtörtem, óvatosan lemászott a ládák és részeg silly magunkat, mi mászott vissza rá a teteje, hogy otthon vezetője, majd megérkezett a rendőrség és a tűzoltók lol, hogy van egy létra és elmondta használata lemászni, de azt mondtam nekik id helyett lemászni a stabil kegs sör, majd a létra (ital beszél ez alkalommal), hogy egyébként én vezette vissza az oldalon, ahol az üres kegs, ahol a következő dolog, tudom, hogy volt ébredezik a hideg, porlepte beton padló körülvett üres palackokat és létrehozta az elősegíti, igen te kitaláltad, hogy estem át a tetőre, nem tudom, hogy csak műanyag .. úgy egyébként, ahogy azt az eszméletét Elmentem kelj fel, és úgy érezte, a karjaim hajlítsa vissza, úgy nézett ki, és úgy nézett ki, mintha a karjaim voltak sebesség bums rájuk, mivel rájöttem karomban is kitört kiabálva próbáltam, de úgy érezte, mintha volt, hogy megrúgta a bordák, amikor kinyitottam a számat. A tűzoltók pried az ajtók nyitva, és a mentőszolgálat volt ott módon tüzet harcos tartott engem, mint én is sodródik, és a tudat, és a többi már történelem |
|
| |||
| |||
| Hosszú történet rövid, de estem egy elhagyott raktár tető, amikor részeg, eltört mindkét ága 4 gerezdes 2 int. |
|
| |||
| |||
| Mit bajba, mert részeg volt, amikor 12 |
|
| |||
| |||
| Az, aki perents vagy a rendőrség? |
|
| |||
| |||
| mindkettő |
|
| |||
| |||
| nope rendőrség azt mondta, ha nem esik én lett volna, a bíróság a törés-és belépéskor, lopás, rongálás, és valami mást, vidám, és emlékszem, én élek a nagyszülők, akik aggódnak, hogy az érdekel, mi történt. majdnem meghalt |
|
| |||
| |||
| wow a szerencse és a rendőrség didnt érdekel, hogy te vagy részeg? |
|
| |||
| |||
| Nem ők hadd le az én balesetet. |