![]() |
|
| |||
| |||
| היי כולם, הייתה משמעות להתחיל פתיל זה לחלק את הזמן כמו עכשיו עניין גדול שלי, את הצד של המחשב בעולם ![]() מישהו היה או כל כרגע היא לתוך הגוף או בניין הכוח הרמה? Ive היה לתוך הגוף סביב הבניין מאז גיל 12 .. אבל אז התחלתי שברו הידיים וכמה צלעות / בהונות, כולם באותו זמן תאונה שבה לשים קץ אותו למשך שנה, אבל יש לי את זה שוב אל 13, אני הייתי בסביבות 45 ק"ג על הספסל הקש 70kg מת להרים 10 ק"ג מטומטם בזמנו (זהו הסכום הגבוה ביותר של משקל אני יכול לעשות עם נציג 1) ו progressed עלה 60kg הספסל הקש 90kg מת להרים ו 15 ק"ג מטומטם על ידי גיל 14, אז אני איבדתי עניין זה כמו החברים שלי מעדיף אז לבוא לישון על כושר LOL אני לאחרונה התחלתי שוב בשנה שעברה, אז הייתי על הספסל הקש 65kg, 105kg מת להרים 20kg מטומטם ועכשיו אני בבית: הקש על הספסל: 95kg מעלית המלח: 145kg מטומטם סלסל: 30kg הרגל העיתונות: 230kg (זה מקסימום נציג נציג 1 עם הסכום הגבוה ביותר שאתה יכול לעשות) אם מישהו רוצה רשימה יש רק להעתיק ו מעבר מודגש טקסט מזהה אוהב לשמוע מ אדם אחר או לתוך מי הגוף או בניין הכוח הרמה או מימוש כל מני אופני רכיבה, אגרוף וכו ', אבל לא כדורגל אנא LOL אני Rugby מעין bloke. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| dont אני לא עושה את זה, מה קרה לך לשבור את כל הדברים האלה?
| |||
| |||
| הייתי בערך בשעה להתעסק המקומי docks לפי אזור העיר והיה לבחון את נטוש הישנה מכר בתים שבהם נעשה שימוש כדי לאחסן ענק התפקידים של השטיח וכאלה, בכל מקרה על ידי צד מסוים זה של המחסן היה בסביבות 200 ריק kegs של fosters, אותי ואת חבר טיפס ואת אלה הצליחו להגיע על גבי גג הבית, שם זה, הוא עמד על כ 35 רגל גבוה ... כך בכל אופן אותי ואת החברים שלי רק תוהה גגות להסתכל על פני העיר על מה נראה מיילים עד שראינו בבירור פלסטיק גיליון על הגג, חיפשנו ב וראיתי ארגז אחרי ארגז של לשאת fosters וכו לכן אנו פרצו, טיפס בזהירות במורד ואת עצמנו crates שיכור טיפשי, אנחנו טיפס חזרה על גבי גגות על הראש הביתה ואז המשטרה הגיע LOL לוחמי האש, הם עלו על רכבת ואמר להשתמש כדי לטפס למטה אבל אני אמרתי להם מזהה דווקא לטפס במורד יציב באר kegs אז ladder (לשתות מדבר זה הזמן), כך בכל מקרה אני בראשותו לראש בצד שבו ריק kegs והיכן את הדבר הבא שאני יודע שהייתי התעוררות על רצפת הבטון הקרה מאובק מוקף בקבוקים ריקים ויצר של fosters, כן ניחשת נכון נפלתי דרך גג, לא יודע זה היה רק פלסטיק .. בכל מקרה, כך שאני regained התודעה הלכתי לקום, ואת הידיים הרגשתי להתכופף לאחור, הסתכלתי למטה וזה נראה כאילו הידיים היו מהירות bums עליהם, כמו שאני הבנתי הידיים היו שברו ניסיתי לצעוק, אבל הרגשתי כאילו אני היה להיות בעט את צלעות בכל פעם פתחתי את הפה. לוחמי האש pried לפתוח את הדלתות של האמבולנס הייתה שם על הדרך, על כבאי החזיק אותי כמו שאני נסחף בפנים ובחוץ התודעה, והשאר הוא היסטוריה |
|
| |||
| |||
| סיפור ארוך קצר, אך נפלתי על גג המחסן נטוש כאשר שיכור, שבר את שתי הזרועות 4 משובץ 2 בהונות. |
|
| |||
| |||
| האם להיכנס לצרות בשביל להיות שיכור כאשר היו 12 |
|
| |||
| |||
| מי perents או על ידי המשטרה? |
|
| |||
| |||
| שניהם |
|
| |||
| |||
| המשטרה לא אמרה אם אני לא נופל הייתי כבר בבית המשפט עבור והזנת שבירה, גניבה, נזק או משהו פלילי אחר, ואני זוכר צביעות לגור עם סבא וסבתא שלי שהיו מנת מודאג לדאוג מה קרה. כמעט מת |
|
| |||
| |||
| וואו את מזל והמשטרה didn't אכפת שאתה שיכור? |
|
| |||
| |||
| לא נתנו לי את שלי התאונה. |