mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Bendra Forumai > Off Topic Discussion

Register

Bodybuilding / Powerlifting!

Reply

Temos įrankiai
Old Balandis 19, 2008, 17:03
Donorų grupės

Default Bodybuilding / Powerlifting!

Hey all, buvo apibrėžta šio pokalbio pradžios laiką dabar jos labai domisi ir mano dėmesį pusėje kompiuteris pasaulyje
Ar kas nors kas buvo arba šiuo metu į pastatą ar įstaiga keliamoji galia? Ive į kūno pastato maždaug nuo 12 metų amžiaus .. aš pradėjau, bet tada prasidėjo mano ginklų ir kai šonkauliai / pirštai visi tuo pačiu metu į avariją, nutraukė jį per metus, tačiau grįžo į ją po 13, man buvo apie 45 kg, suoliukas spaudos 70kg mirę liftas 10 kg Svarmuo metu (tai yra didžiausia suma, svorio galėjau daryti su 1 REP), ir progresavo ant 60kg stende spaudos 90kg mirę liftas ir 15 kg Svarmuo iki 14 metų, aš tada prarado susidomėjimą juo, kaip mano draugai, o būtų miego tada ateina į gimnastikos Lol aš neseniai pradėjo dar praėjusiais metais, tuomet man buvo apie 65kg stende paspauskite 105kg mirę liftas 20kg Hantelio ir dabar šiuo adresu:

Bench Press: 95kg
Dead Liftas: 145kg
Hantelio Curl: 30kg
Kojų Spauda: 230kg
(Tai yra max REP 1 REP su didžiausia suma, kurią gali padaryti)

Jei kas nors norėtų į sąrašą ten tiesiog nukopijuokite ir praeityje bold tekstas numeris išgirsti iš kieno nors kito kas į vieną įstaiga pastate arba galios kėlimo arba vykdyti visų rūšių dviračių jodinėjimas, boksas ir tt, o ne futbolo Prašome Lol aš Rugby sort of bloke.
Old Balandis 19, 2008, 17:09
Donorų grupės

nope i dont do that what happened to you to išdaužyti, kad kita?

Mano sistema: UBR žaidimų kompiuteris

Procesorius (-iai):
Q6600 G0 @ stock aušinami AC šaldikliai
Pagrindinė plokštė:
GIGABYTE ep45 DS3R
RAM atmintis:
2GB DDR2 800
Graphics Card (-ai):
4.870 1gb
Garso plokštė:
laive
Kietasis diskas (-ai):
160GB 7200rpm IDE
Optical Drive (s):
DVD-ROM Combo DVD + /-RW
Case / PSU:
modded + dažytos atveju m / 1kW Antec
Aušinimas:
2 120mm ventiliatoriai 4 80mm ventiliatorius ir HDD
Tinklas / Internetas:
dvigubas GIGABYTE LAN
Monitorius (-ai):
24 "Acer
Operacinė sistema (-os):
Windows XP
Old Balandis 19, 2008, 17:22
Donorų grupės

Buvau Messing aplink vietos dokai mano mieste, ir buvo ištirti atsisakyta senų namų, kuriuose jos gaminiai naudojami laikyti milžinišką vaidmenį kilimai ir kita, bet kokiu atveju pagal šio konkretaus sandėlio ten pusėje buvo apie 200 tuščios statinės ir skatina, man ir draugas pakilo šiuos ir galėjo patekti į šio namo, kai ji siekė maždaug 35 pėdų ūgio stogas ... tai vistiek man ir mano draugui tiesiog iškėlė virš stogų ieškote, kas atrodo Miles City, kol pamatėme skaidraus plastiko lakštai, ant stogo, mums atrodė ir pamačiau dėžė po dėžė iš būti skatinamas ir tt taigi mes sumušė, atsargiai pakilo, nustatantį dėžės ir girtas sau kvailas, mes pakilti atgal ant stogo virš galvos namuose ir tada atvyko policijos ir ugniagesių lol, jie pateko kopėčiomis ir papasakojo naudoti nulipti, bet aš jiems papasakojo numeris, o nulipti stabilios alaus statinės tada kopėčios (gėrimas kalbėti iki to laiko), taigi bet kokiu atveju aš vadovauja Atgal į šoną, kur tuščias statinės, kur ir kitą dalyką aš žinau, man buvo pabudimas ant šaltų betoninių grindų dulkių apsuptas tuščių butelių ir sukuriama skatina, yes you guessed it Aš nukrenta per stogą, nežinojo, tai buvo tik plastikinės .. šiaip ar taip, kaip aš atgavo sąmonę nuėjau keltis, ir manė, mano rankų lenkimo atgal, aš pažvelgė žemyn, ir atrodė taip, tarsi savo rankose turėjo greitis Bums į juos, kaip supratau, mano rankų buvo sumušė Bandžiau šaukti, bet mano, kaip aš Buvo būtų spirti į šonkaulius kiekvieną kartą man atidaryti burna. ugniagesiams Pried duris ir greitosios pagalbos automobiliu buvo ten taip, Gaisrininkas nusprendė mane, kaip aš nutolimas ir iš sąmonės, ir rest is history
Old Balandis 19, 2008, 17:25
Donorų grupės

Trumpai tariant, aš sumažėjo, nors apleistų sandėlių stogo, kai girtas, sulaužė abi rankas 4 briaunoti 2 pirštai.
Old Balandis 19, 2008, 17:45
Donorų grupės

Did you get į nemalonus buvo girtas, kai jums buvo 12
Old Balandis 19, 2008, 17:48
Donorų grupės

PSO perents, arba policija?
Old Balandis 19, 2008, 17:57
Donorų grupės

abu
Old Balandis 19, 2008, 18:02
Donorų grupės

Nope policijai sakė, kad jei aš nepateko i būtų buvę teisme nutraukti ir įvesdami, vagystės baudžiamąją žalą, ir kažkas, cant remember, o aš gyvenu su savo seneliais, kurie buvo susirūpinę, kad
rūpintis, kas atsitiko. beveik miręs
Old Balandis 19, 2008, 18:12
Donorų grupės

wow jūsų laimė ir policijos didnt pasirūpins, kad jūs girtas?
Old Balandis 19, 2008, 18:13
Donorų grupės

Nah jie paliko mane mano avarija.
Reply

Register

Bookmarks
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.