![]() |
|
| |||
| |||
| Hey all, ir nozīme, lai sāktu šo pavedienu tagad kādu laiku, jo tā ir liela interese mans ārpus pusē datoru pasaulē ![]() Vai kāds katram ir vai šobrīd spēkā ķermeņa ēkā vai jaudas pacelšanai? IVE ir saistīšanos organisma celtniecības jo apmēram 12 gadu vecumā .. Es sāku tam taču lauza manās rokās, un dažas ribas / pirkstiem visi vienlaicīgi nelaimes gadījums, kas izbeigtu to gadu, bet saņēma atpakaļ to ir 13, man bija ap 45 kg sols preses 70kg miris lift 10 kg hanteles uz laiku (tā ir lielākā summa svaru es varētu darīt ar 1 rep) un pārgājusi pie 60kg sola preses 90kg miris lifts un 15 kg hanteles, ko vecāki par 14 gadiem, i tad zaudēja interesi par to kā mani draugi drīzāk miegs pēc tam nāk uz sporta lol Esmu nesen atkal sāka pagājušajā gadā, pēc tam man bija 65kg sola presi, 105kg miris lifts 20kg hanteles un tagad es esmu šeit: Bench Press: 95kg Dead Lift: 145kg Hantele Curl: 30kg Leg Press: 230kg (Tas ir max rep 1 rep ar lielāko summu, ko var izdarīt) Ja kāds gribētu sarakstu tur ir tikai kopēt un pēdējo bold text id love to dzirdēt no jebkuras citas personas, kas ir spēkā vai nu ķermeņa ēkā vai jaudas pacelšanai vai izmantot visu veidu velosipēdu izjādes, boksā uc, bet ne futbols, lūdzu, lol es esmu regbija veida zellis. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nē i dont darīt to, kas notiek ar Jums, lai pārtrauktu visu, kas stuff?
| |||
| |||
| Es biju messing apkārt vietējā dokos mana pilsēta, un bija izpētīt atteicās veco izstrādājumi mītnēs, kurās tos izmanto, lai uzglabātu milzu lomu paklāju un stuff, anyway, ko puses šajā noliktavas bija aptuveni 200 tukšas muciņas un veicina, mani un draugs uzkāpa šiem un varēja nokļūt uz jumta gadījumā šajā māja, tā bija apmēram 35 pēdu garš ... tā anyway mani un manu draugu tikai brīnījās jumtiem meklē virs pilsētas, liekas jūdzes, līdz mēs redzējām caurspīdīgas plastmasas loksnes uz jumta, mēs skatījāmies un ieraudzīja crate pēc crate of sedz veicina utt, lai mēs izputējis in, uzmanīgi nokāpa redeļu kastēm un piedzēries sevi dumjš, mēs uzkāpa atpakaļ uz jumtiem ar galvu mājās un tad policija ieradās un ugunsdzēsēju lol, viņi ieguva kāpnēm un teica, ko izmanto, lai kāpt noteikti, bet es viņiem teicu id drīzāk kāpt paredz stabilu alus muciņas, tad kāpnēm (dzēriens runāt pa šo laiku) tā, tik un devos atpakaļ uz pusi, kur tukšas muciņas, kur un nākamā lieta, ko es zinu bija waking up par aukstā putekļaina betona grīdas ieskauj tukšas pudeles un radīts vai veicina, jā jūs uzminējāt Es nokritu caur jumtu, nezināja, tas bija tieši plastmasa .. tā vienalga kā es atguva samaņu es devos uz piecelties, un jutu, manas rokas saliekt atpakaļ, i acis un likās, ka manās rokās bija ātrums bums uz tiem, kā es sapratu, manās rokās bija izputējis es centos kliegt, bet šķiet, tāpat kā es tika iestājās ribu katru reizi, kad es atvēru manu muti. ugunsdzēsēju pried durvis atvērtas un ātrās palīdzības bija tur tā, ugunsdzēsējs tur mani kā es biju slīdēt un ārā no apziņas, un pārējais ir vēsture |
|
| |||
| |||
| Garš stāsts īss, i samazinājās gan pamestas noliktavas jumtu, kad dzērumā, salauza abas rokas 4 salātu 2 pirkstiem. |
|
| |||
| |||
| tu izdarīt noziegumu, lai tiktu piedzēries, kad jūs bijāt 12 |
|
| |||
| |||
| PVO perents vai policija? |
|
| |||
| |||
| abi |
|
| |||
| |||
| Nē policija teica, ja man nav ietverti es būtu bijusi, tiesa sadalīšana un ievadīšanu, zādzību, krimināls vandālisms un kaut ko citu, aprunāt atcerēties un es dzīvoju kopā ar saviem vecvecākiem bija noraizējies rūpēties kas ir noticis. gandrīz nomira |
|
| |||
| |||
| wow Jūsu paveiksies un policijas didn't aprūpes bijāt piedzērusies? |
|
| |||
| |||
| Nah tie ļauj man pie mana negadījuma. |