rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Ogólne Forum > Off Topic dyskusja

Register

Kulturystyka / Powerlifting!

Reply

Narzędzia wątku
Old 19 kwietnia 2008, 17:03
Grupa dawcy

Default Kulturystyka / Powerlifting!

Hej wszystkim, był sens początku tego wątku przez pewien czas jako jego głównym interesie kopalni na stronie komputer świata
Czy ktoś co było lub jest obecnie w budynku lub organ władzy podnoszenia? Ive zostały do budowy ciała, ponieważ około 12 roku życia .. Zacząłem wtedy moje ramiona, ale złamał kilka żeber i / toes wszystkie w tym samym czasie, w wypadku, który położy kres jej przez rok, ale dostałem go na powrót do 13, byłem na około 45 kg ławka naciśnij 70 kg martwych dźwigu 10 kg hantle w czasie (jest to najwyższa kwota wagi i może zrobić z 1 rep) i postępy na ławce 60 kg naciśnij 90 kilogramów martwych dźwigu i 15 kg hantle przez 14 lat, i wtedy stracił zainteresowanie jako moich przyjaciół raczej snu następnie przejdę do siłowni lol I Niedawno rozpoczęto ponownie w zeszłym roku, potem byłem na ławce naciśnij 65 kg, 105 kg martwy dźwigu hantle 20 kg, a teraz jestem na:

Bench Press: 95 kg
Dead Lift: 145 kg
Hantle Curl: 30 kg
Leg Press: 230 kg
(Jest to maksymalnie 1 rep rep z najwyższą kwotę, jaką może zrobić)

Jeśli ktoś chciałby do listy nie tylko kopiować i przeszłości bold tekst id love to usłyszeć od kogoś innego, kto w budynku albo organu lub moc podnoszenia lub wykonywania wszelkich jazda rowerem, boks itd., ale nie należy piłkarskich lol I'm a rugby rodzaju bloke.
Old 19 kwietnia 2008, 17:09
Grupa dawcy

nope i dont tego co stało się do przerwy, że wszystkie rzeczy?

My System: ubr gier komputerowych

Procesor (y):
q6600 G0 @ stanie schłodzić AC zamrażalni
Płyta główna:
gigabajt ep45 ds3r
Pamięć RAM:
2GB DDR2 800
Karta graficzna (y):
4870 1gb
Karta dźwiękowa:
na pokładzie
Hard Drive (s):
160GB 7200rpm ide
Optical Drive (s):
DVD-ROM combo DVD + /-RW
Case / PSU:
modded + malowane przypadku w / 1kw Antec
Chłodzenie:
2 120mm wentylatory 4 wentylatorów 80mm i hdd
Sieć / Internet:
podwójnego gigabajt Lan
Monitor (y):
24 "Acer
Operating System (-y):
Windows XP
Old 19 kwietnia 2008, 17:22
Grupa dawcy

I was messing wokół doków na szczeblu lokalnym przez moje miasto było zbadanie i opuszczonych starych domów towarowych, gdzie używany do przechowywania olbrzymich ról dywan i rzeczy, i tak z boku tym składzie nie było to około 200 pustych beczek z sprzyja, mnie i znajomego wspiął tych i była w stanie dostać się na dach, gdy dom, to stanął na wysokości około 35 stóp ... więc i tak do mnie i mojego przyjaciela tylko zastanawiała się nad dachami miasta za to, co wydaje się mile do widzieliśmy wyraźne plastikową folią na dachu, to spojrzał i zobaczył klatkę po klatkę niedźwiedziej sprzyja itp więc wybuchła w starannie wspiął dół skrzynie i pijany się głupie, to z powrotem wspiął się na dachach do domu, a następnie szef policji przybył i strażaków lol, że dostałem drabiny i powiedział wykorzystania schodzić, ale powiedział im id raczej schodzić stabilnej beczek piwa, a następnie drabiny (pić mówić w tym czasie), więc i tak i kierowany z powrotem do brzegu, gdzie pusty beczek, gdzie i Następną rzeczą Wiem, że było budzenie na zimno zaprószony konkretne piętro otoczony przez puste butelki i stworzył z sprzyja, tak You guessed it i spadł do dachu, nie wiedział, to była tylko z tworzyw sztucznych .. Mimo tak jak i odzyskał przytomność i udał się wstawać, i poczułam się moje ramiona ku tyłowi, i spojrzał w dół i wyglądała tak, jakby moje ramiona miał prędkość Bums na nich, jak i realizowanych moje ramiona były połamał i próbował krzyku, ale czuli jak i został kopnięty w żebra za każdym razem i otworzył usta. do strażaków pried drzwi otwarte i pogotowia nie był w sposób, pożar bojownika posiadaniu mnie jak byłem drifting i obecnie w świadomości, a reszta jest historią
Old 19 kwietnia 2008, 17:25
Grupa dawcy

Długa historia krótkiego, i spadł chociaż opuszczonych hurtowni dachem, kiedy pijani, wybuchła obydwa 4 żebrowany 2 palce.
Old 19 kwietnia 2008, 17:45
Grupa dawcy

Czy masz w kłopoty za pijany, gdy zostały 12
Old 19 kwietnia 2008, 17:48
Grupa dawcy

Przez kogo perents lub policji?
Old 19 kwietnia 2008, 17:57
Grupa dawcy

oba
Old 19 kwietnia 2008, 18:02
Grupa dawcy

nope policji powiedział, jeśli nie spadnie i byłby w sądzie i wprowadzanych do złomowania, kradzież, uszkodzenie mienia i coś innego, cant remember a ja mieszkam z moimi dziadkami, którzy obawiają się do
do opieki, co się wydarzyło. prawie umarł
Old 19 kwietnia 2008, 18:12
Grupa dawcy

wow your lucky i policji didnt opieki, który był pijany?
Old 19 kwietnia 2008, 18:13
Grupa dawcy

Nie pozwól im mnie do mojego wypadku.
Reply

Register

Zakładki
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.