![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hej wszystkim, był sens początku tego wątku przez pewien czas jako jego głównym interesie kopalni na stronie komputer świata ![]() Czy ktoś co było lub jest obecnie w budynku lub organ władzy podnoszenia? Ive zostały do budowy ciała, ponieważ około 12 roku życia .. Zacząłem wtedy moje ramiona, ale złamał kilka żeber i / toes wszystkie w tym samym czasie, w wypadku, który położy kres jej przez rok, ale dostałem go na powrót do 13, byłem na około 45 kg ławka naciśnij 70 kg martwych dźwigu 10 kg hantle w czasie (jest to najwyższa kwota wagi i może zrobić z 1 rep) i postępy na ławce 60 kg naciśnij 90 kilogramów martwych dźwigu i 15 kg hantle przez 14 lat, i wtedy stracił zainteresowanie jako moich przyjaciół raczej snu następnie przejdę do siłowni lol I Niedawno rozpoczęto ponownie w zeszłym roku, potem byłem na ławce naciśnij 65 kg, 105 kg martwy dźwigu hantle 20 kg, a teraz jestem na: Bench Press: 95 kg Dead Lift: 145 kg Hantle Curl: 30 kg Leg Press: 230 kg (Jest to maksymalnie 1 rep rep z najwyższą kwotę, jaką może zrobić) Jeśli ktoś chciałby do listy nie tylko kopiować i przeszłości bold tekst id love to usłyszeć od kogoś innego, kto w budynku albo organu lub moc podnoszenia lub wykonywania wszelkich jazda rowerem, boks itd., ale nie należy piłkarskich lol I'm a rugby rodzaju bloke. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| nope i dont tego co stało się do przerwy, że wszystkie rzeczy?
| |||
| |||
| I was messing wokół doków na szczeblu lokalnym przez moje miasto było zbadanie i opuszczonych starych domów towarowych, gdzie używany do przechowywania olbrzymich ról dywan i rzeczy, i tak z boku tym składzie nie było to około 200 pustych beczek z sprzyja, mnie i znajomego wspiął tych i była w stanie dostać się na dach, gdy dom, to stanął na wysokości około 35 stóp ... więc i tak do mnie i mojego przyjaciela tylko zastanawiała się nad dachami miasta za to, co wydaje się mile do widzieliśmy wyraźne plastikową folią na dachu, to spojrzał i zobaczył klatkę po klatkę niedźwiedziej sprzyja itp więc wybuchła w starannie wspiął dół skrzynie i pijany się głupie, to z powrotem wspiął się na dachach do domu, a następnie szef policji przybył i strażaków lol, że dostałem drabiny i powiedział wykorzystania schodzić, ale powiedział im id raczej schodzić stabilnej beczek piwa, a następnie drabiny (pić mówić w tym czasie), więc i tak i kierowany z powrotem do brzegu, gdzie pusty beczek, gdzie i Następną rzeczą Wiem, że było budzenie na zimno zaprószony konkretne piętro otoczony przez puste butelki i stworzył z sprzyja, tak You guessed it i spadł do dachu, nie wiedział, to była tylko z tworzyw sztucznych .. Mimo tak jak i odzyskał przytomność i udał się wstawać, i poczułam się moje ramiona ku tyłowi, i spojrzał w dół i wyglądała tak, jakby moje ramiona miał prędkość Bums na nich, jak i realizowanych moje ramiona były połamał i próbował krzyku, ale czuli jak i został kopnięty w żebra za każdym razem i otworzył usta. do strażaków pried drzwi otwarte i pogotowia nie był w sposób, pożar bojownika posiadaniu mnie jak byłem drifting i obecnie w świadomości, a reszta jest historią |
|
| |||
| |||
| Długa historia krótkiego, i spadł chociaż opuszczonych hurtowni dachem, kiedy pijani, wybuchła obydwa 4 żebrowany 2 palce. |
|
| |||
| |||
| Czy masz w kłopoty za pijany, gdy zostały 12 |
|
| |||
| |||
| Przez kogo perents lub policji? |
|
| |||
| |||
| oba |
|
| |||
| |||
| nope policji powiedział, jeśli nie spadnie i byłby w sądzie i wprowadzanych do złomowania, kradzież, uszkodzenie mienia i coś innego, cant remember a ja mieszkam z moimi dziadkami, którzy obawiają się do do opieki, co się wydarzyło. prawie umarł |
|
| |||
| |||
| wow your lucky i policji didnt opieki, który był pijany? |
|
| |||
| |||
| Nie pozwól im mnie do mojego wypadku. |