![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut tuturor, fost sensul de a începe acest fir de ceva timp ca un interes major de-a mea în parte de la computer lume ![]() A fost o dată sau de oricine este în prezent în construcţie sau de organismul de putere de ridicare? Ive fost în jurul corpului de la vârsta de 12 ani .. dar apoi am inceput sa rupt de arme şi câteva coaste / toate degetele de la picioare, în acelaşi timp, într-un accident care a pus capăt, pentru un an, dar s-au întors în el, la 13, am fost în jur de 45 kg pe banc de presă 70 kg povară grea 10 kg dumbbell la timp (aceasta este cea mai mare sumă de greutate aş putea face cu rep 1) şi a evoluat pe banc de 60 kg de presă 90 kg sarcină dificilă şi 15 kg dumbbell de la vârsta de 14 ani, apoi am pierdut interesul pentru ca prietenii mei ar fi mai degrabă dormi apoi vin la sala de sport lol Am recent a început din nou, de anul trecut, apoi am fost pe banc de presă 65 kg, 105 kg mort ridica 20 kg dumbbell şi acum sunt la: Bench Press: 95 kg Povară grea: 145 kg Dumbbell Curl: 30 kg Leg Press: 230 kg (Aceasta este max rep 1 rep cu cea mai mare sumă pe care le puteţi face) Dacă cineva ar dori să lista nu e doar copie şi trecut de bold ID-ul de tip text plăcea să aud de la oricine altcineva care este în organism, fie de construire sau de puterea de ridicare sau de exercitare a tot felul de echitatie biciclete, box, etc, dar nu de fotbal, vă rugăm să lol Sunt un fel de tip de rugby. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nu i dont face ca ceea ce sa întâmplat cu tine pentru a sparge toate astea?
| |||
| |||
| Am fost în jur de joc la nivel local docuri de oraşul meu şi de explorare a fost abandonat de case vechi de depozitare în cazul în care au folosit pentru a stoca gigant roluri de covor şi alte chestii, oricum de către o parte a acestui depozit special acolo a fost de aproximativ 200 de gol kegs favorizează, şi-mi un prieten a urcat acestor şi a reuşit să obţină de pe acoperiş în cazul în care această casă, ea se afla la aproximativ 35 picior inalt ... Deci, oricum eu şi prietenul meu doar intrebat de acoperisuri uitat peste oraş pentru ceea ce pare mile până la care le-am văzut clar o folie de plastic de pe acoperis, am căutat şi am văzut în ladă după ladă de urs favorizează etc asa ca noi am rupt in, cu atenţie a urcat pe lăzi şi beat ne prostie, am urcat înapoi pe acoperis la cap de acasa si apoi a ajuns la poliţie şi pompieri lol, ei au o scara de utilizare şi de-a spus să urce în jos, dar le-am spus id coborî destul de stabil de bere kegs apoi o Ladder (băutură vorbind de data asta), astfel, oricum am condus înapoi în parte în cazul în care gol kegs în cazul în care şi următorul lucru Ştiu că am fost trezesc pe un frig praf concrete etaj înconjurat de sticle goale şi a creat favorizează, da, ai ghicit Am cazut prin acoperiş, nu ştiu ce a fost doar de plastic .. Deci, oricum am recâştigat constiinta ca m-am dus sa ma trezesc, si a simtit brate îndoiţi înapoi, m-am uitat în jos şi este privit ca şi cum braţele mele au avut viteza bums pe ele, mi-am dat seama ca mi s-au despartit de arme strigând Am încercat, dar am simtit ca a fost lovit în coaste de fiecare dată când am deschis gura mea. de pompieri pried uşilor deschise şi ambulanţă a fost pe cale de acolo, a avut loc un incendiu luptator-ma ca am fost in deriva si din constiinta, iar restul este istorie |
|
| |||
| |||
| Pe scurt, am căzut totuşi un depozit abandonat acoperiş când beat, rupt ambele braţe 4 reiat 2 degetele de la picioare. |
|
| |||
| |||
| ai ajuns în necaz pentru a fi beat, atunci când au fost 12 |
|
| |||
| |||
| Prin care perents sau de poliţie? |
|
| |||
| |||
| amândoi |
|
| |||
| |||
| Nu am zis că dacă poliţia nu intră i-ar fi fost în instanţa de judecată pentru spargerea şi intră, furt, deteriorare penală şi altceva, cant amintesc şi eu locuiesc cu bunicii mei, care au fost la îngrijorat la îngrijiri medicale, ceea ce sa întâmplat. aproape a murit |
|
| |||
| |||
| wow ta norocoasă şi poliţia didnt grija că ai fost beat? |
|
| |||
| |||
| Nu se lasă-mă să-mi off pentru accident. |