menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Všeobecné fóra > Vypnúť Téma diskusie

Register

Kulturistika / Powerlifting!

Reply

Thread Tools
Old 19. apríla 2008, 17:03
Darcu Skupina

Ahoj všetkým, bol zmysel pre spustenie tejto vlákno nejakú dobu teraz as jeho veľký záujem o baňa na strane počítača sveta
Každý má niekto bol alebo je v súčasnej dobe do tela budovy alebo zrušenie moc? Ive bol do tela, pretože budova okolo veku 12 .. Začal som, ale potom mi rozbil zbraní a niekoľko rebier / všetky prsty súčasne pri nehode, ktorá ukončila to po dobu jedného roka, ale dostal späť do toho v 13, bol som asi na 45 kg lavicového tlačové 70kg zdvih 10 mŕtvych kg cinka na čas (čo je najvyššia suma, hmotnosti aj mohol robiť s 1 rep) a postúpilo do 60 kg lavicového tlačové 90kg mŕtvy zdvih a 15 kg cinka do 14 rokov, aj potom stratil záujem o to, ako moji priatelia by skôr spánku potom prídu do posilovny lol som nedávno znovu minulého roka, potom som bol na lavičke tlače 65 kg, 105 kg mŕtvy zdvih 20kg cinka a teď jsem na:

Bench Tlač: 95 kg
Mŕtvy vyzdvihnutý: 145 kg
Opožděnej Curl: 30 kg
Leg Tlač: 230 kg
(Jedná sa o max 1 rep rep s najvyššia suma, ktorú môžete urobiť)

Ak niekto chce zoznam je to len kópia a minulosti tučne text id láska počuť od niekoho iného, kto je do jednej budovy alebo telesnej sily zdvíhanie alebo výkon všetkých druhov bicyklov na koni, box apod, ale nie futbal prosím lol som ragby akýsi chlapík.
Old 19. apríla 2008, 17:09
Darcu Skupina

Nope i dont robiť, že to, čo sa stalo sa vám prekonať všetky tie reči?

Môj systém: UBR herný počítač

Processor (s):
q6600 G0 @ akciovej schladené ac mrazničkou
Základná doska:
GIGABYTE EP45 DS3R
Pamäť RAM:
2 GB DDR2 800
Grafické karty (s):
4870 1GB
Zvuková karta:
palube
Pevný disk (y):
160gigabajt 7200rpm ide
Optická mechanika (s):
DVD-ROM combo DVD + /-RW
Case / PSU:
Modded + maľované prípade w / 1kW ANTEC
Chladenie:
2 120 mm ventilátory 4 80mm ventilátory a hdd
Sieť / Internet:
duální gigabyte lán
Monitor (s):
24 "Acer
Operačný systém (y):
Windows XP
Old 19. apríla 2008, 17:22
Darcu Skupina

Bol som umazávání zhruba na miestne doky mojím mestom a bolo preskúmať opustené staré tovaru domov, kde slúžia na ukladanie obří role koberec a tak, rovnako na brehu tomto konkrétnom skladu bolo asi 200 prázdnych sudov ze podporuje, já a priateľovi vyšplhal tieto a bol schopný sa dostať na strechu tohto domu, kde je približne 35 nohy vysoká ... Takže ja a môj priateľ len divili strechách hľadajú po meste, čo sa zdá byť míle až sme videli jasné plastové fólie na strechu, sme sa a videl klietka po prepravka medveďov podporuje atď, tak sme na mizine, opatrne lezl nadol prepravky a opilý sami hlúpe sme vyšplhali späť na strechách domov na hlavu a potom přijela polície a hasičov lol, oni rebríka a oznámil použitie slézt, ale povedala som im id skôr slézt stabilné pivných sudov potom rebrík (drink hovoriť do tej doby), a to i napriek tomu čele späť na stranu, kde sa prázdna sudov, kde a ďalšie vec, viem, že sa prebudil na studenú betónovú podlahu prašné obklopený prázdnych fliaš a vytvorili z pestuje, áno uhádli ste, že Spadol som na streche, nevedel, že bol len plastové .. Takže, ako som opäť prišiel na vedomie aj vstať, a cítil náručí ohýbať chrbát, pozrel som sa dole a to vyzeralo, ako keby náručí mala rýchlosť Vandráci na nich, ako som si uvedomil mojej zbrane boli zlomil som prokřikováním, ale cítil, ako by som bol kopl do rebier zakaždým Otevřel jsem ústa. na hasičov pried dvere otvorené a sanitkami bol na ceste tam, a hasičov uskutoční ma, ako som bola unášané a mimo vedomia, a zvyšok je história
Old 19. apríla 2008, 17:25
Darcu Skupina

Dlhý príbeh krátky, aj keď spadol opuštěná skladisko strechou, keď opitý, zlomil obe ramená 4 rebrovité 2 prsty.
Old 19. apríla 2008, 17:45
Darcu Skupina

ste sa dostali do problémov, že sa opil, keď si bol 12
Old 19. apríla 2008, 17:48
Darcu Skupina

Tým, kto perents alebo políciu?
Old 19. apríla 2008, 17:57
Darcu Skupina

obidva
Old 19. apríla 2008, 18:02
Darcu Skupina

Nope polície povedala, kdybych nespadala by som bola na súde za porušenie a zadanie, krádeže, poškodenia cudzej veci a niečo iné, prevýšenia pamätať a žijem s moji starí rodičia, ktorí sa obávajú
na starostlivosť, čo sa stalo. skoro zomrel
Old 19. apríla 2008, 18:12
Darcu Skupina

wow vaše šťastie a polícia didnt starostlivosť, ktorú ste boli opilý?
Old 19. apríla 2008, 18:13
Darcu Skupina

Nie, že nech ma za môj nehody.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.