мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Општи Форуми > Офф Топиц Дисцуссион

Register

Бодыбуилдинг / Поуерлифтинг!

Reply

Тхреад Тоолс
Old 19 тра 2008, 17:03
Донаторска Група

Default Бодыбуилдинг / Поуерлифтинг!

Хеј свима, што значи да је почети овај тхреад за неко време сада као њен главни интерес ван од мој рачунар свету
Да ли је неко био или сваки је тренутно у боды буилдинг или поуер лифтинг? Иве је у боды буилдинг доби од око 12 година .. али онда сам почела продријеше наручју, а неке ребара / прсти све у исто време у несрећи која окончати га за годину дана, али је добио назад у њу на 13, био сам на око 45 кг потисак са клупе 70кг мртвих жичара 10 кг будалетина у време (ово је највиши износ тежине ја могао учинити са 1 рипс) и напредовала на 60кг клупа пресс 90кг мртвих жичара и 15 кг по бућица узраста од 14, тада сам изгубио интерес за то што моји пријатељи би радије спавања онда долазе у теретана лол недавно сам поново започео прошле године, тада сам била на 65кг клупа пресс, 105кг мртво лифт бућица 20кг и сада сам на:

Бенцх Пресс: 95кг
Максималан напор: 145кг
Бућица Цурл: 30кг
Нога Пресс: 230кг
(Ово је макс 1 рипс рипс са највиши износ који можете да урадите)

Ако било ко жели попису има само копирајте и код болд Текст ид воле чути од било коме другоме ко је у било боды буилдинг или поуер лифтинг или вршење свих врста вожњу бициклом, бокс, итд, али не и фудбал молимо лол Ја сам рагби какав момак.
Old 19 тра 2008, 17:09
Донаторска Група

Нопе ја донт чинити да је оно што Вам се догодило да се све то бреак ствари?

Мы Сыстем: убр гаминг рачунар

Процесор (и):
к6600 Г0 @ Стоцк хлађен ац замрзивач
Матичне плоче:
гигабајт еп45 дс3р
РАМ меморија:
2ГБ ДДР2 800
Графичка картица (е):
4870 1ГБ
Соунд Цард:
онбоард
Тврди диск (и):
160ГБ 7200рпм ИДЕ
Оптички погон (е):
ДВД-РОМ Цомби ДВД + /-РУ
Цасе / псу:
+ Моддед осликане цасе у / 1ку антец
Хлађење:
2 120мм обожаватељи 4 80мм фанове и ХДД
Нетуорк / Интернет:
дуал гигабајт лан
Монитор (е):
24 "Ацер
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП
Old 19 тра 2008, 17:22
Донаторска Група

Био сам мессинг око на локалном доковима бы мој град и да је истра напуштене старе куће где су посуђе користе за складиштење џин улоге тепих и ствари, ионако од стране овог складишта дошло је око 200 празних кегс од подстиче, мене и пријатељем попео ове и био у могућности да бисте добили на кров ове куће у којој је стајао у подножју високих око 35 ... па свеједно ми и мој пријатељ само питали су кровови над градом у потрази за оним што се чини миља док не видјех ведро пластичне лим на крову, ми погледа и видје сандук након сандук медвједа подстиче итд тако да смо у продријеше, пажљиво попео доле сандука и пио недотупаван себе, попео се назад на почетну кровова на главу и онда је полиција стигла и ватра Фигхтер лол, они је добио љестве и јави користити за спустити али ја им ид спустити се прилично стабилне пиво кегс затим љестве (пиће које говорим ово време), па сам ионако ццелу назад на страни где је празна кегс где и следећа ствар Знам да је био будан на хладан бетон прашњавом поду окружена празне боце и створио од подстиче, да ли га погодити ја пао кроз кров, нису знали да је управо пластичне .. Аныуаы, тако као што сам поново свести и оде да би добили, а моје руке осјетио савијати леђа, и погледао доле и изгледао као да га моје руке имао брзину бумс на њима, јер сам схватила моје руке су се разбила ја суђен викање, али као што сам осјетила се ногама у ребра сваки пут кад сам отворио уста. ватру Фигхтер приед отворених врата амбуланте и ондје је био на путу, огањ борац одржан по мене кад сам био у сплаварења и ван свести, а остало је историја
Old 19 тра 2008, 17:25
Донаторска Група

Дуге кратке приче, и пао кроз кров напуштеног складишта када пијани, сломили обе руке 4 ребрасти 2 прсти.
Old 19 тра 2008, 17:45
Донаторска Група

Јесте ли добили у неприлици због пијани када су 12
Old 19 тра 2008, 17:48
Донаторска Група

По ко перентс или полицију?
Old 19 тра 2008, 17:57
Донаторска Група

обоје
Old 19 тра 2008, 18:02
Донаторска Група

Нопе полиције рекао ако нисам јесен бих се на суду за разбијање и уласка, крађа, оштећење и казнене нешто друго, не могу сетити, а ја живим са својом дјед који су били забринути за
брига шта се догодило. готово је умро
Old 19 тра 2008, 18:12
Донаторска Група

Вау ваш срећан и полиција није брига да си пијан?
Old 19 тра 2008, 18:13
Донаторска Група

Нах они нека ме офф за мој несреће.
Reply

Register

Боокмаркс
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц