az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Genel Forumlar > Konu Tartışma Kapalı

Register

Vücut / Powerlifting!

Reply

Konu Araçları
Old 19 Nisan 2008, 17:03
Bağış Grubu

Default Vücut / Powerlifting!

Hey all, bilgisayar dünya yan dışarı benim ve büyük bir ilgi olarak biraz zaman şimdi bu iplik başlamak anlam olarak
Herkes her ya da şu anda vücudun yapı veya güç kaldırılması halinde mi? Ive vücut binaya beri .. ve 12 yaş civarında O zaman başladı ancak bu bir yıl için bir son kaza, aynı zamanda benim silah ve kaburga / ayak parmaklarında tüm kırdı, ama geri bir 13 var, etrafta 45 kg tezgahina basın 70kg ölü asansör 10 oldu zaman (buna Dumbbell kg Ağırlık i 1 temsilcisi ile yapabileceği en yüksek miktar) ve 60kg tezgahina basın 90kg ölü asansör ve 15 kg Dumbbell üzerine 14 yaşında tarafından ilerleme için, o zaman benim arkadaş olarak ilgi kayıp da değil Kısa süre sonra yine geçen yıl başlamış olduğunuz spor lol gelip uyku, sonra 65kg tezgahina basın 105kg ölü asansör 20kg Dumbbell ve şimdi at var idi:

Yedekler Basın: 95kg
Dead Lift: 145kg
Dumbbell Curl: 30kg
Leg Press: 230kg
(Bu Yapabileceğiniz en yüksek tutar olan maksimum temsilcisi 1 temsilcisi) olduğunu

Eğer herkes sadece kopyalamak ve son listesine istiyorsunuz kalın metin, vs boks ama ya vücut bina ya da güç kaldırma veya her türlü bisiklet sürme bir egzersiz olarak's başkasının dinlemekten memnuniyet kimliği değil futbol Ben adamla bir Rugby tür yaşıyorum lol lütfen.
Old 19 Nisan 2008, 17:09
Bağış Grubu

hayır I dont ne için tüm bu maddeleri sonu oldu mu?

Benim Sistemi: ubr oyun bilgisayar

İşlemci (ler):
stok AC dondurucu soğutmalı @ q6600 G0
Anakart:
gigabayt ep45 ds3r
RAM hafıza:
2GB DDR2 800
Grafik Kartı (ler):
4870 1GB
Ses Kartı:
Teknede
Sabit Disk (ler):
160gb 7200rpm IDE
Optik Sürücü (ler):
DVD-ROM kombo DVD + /-rw
Case / PSU:
modded + durumda w / 1kw ANTEC boyalı
Soğutma:
2 120mm fanlar 4 80mm fanlar ve HDD
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Çift gigabayt LAN
Monitör (ler):
24 "Acer
İşletim Sistemi (ler):
Windows XP
Old 19 Nisan 2008, 17:22
Bağış Grubu

Ben yerel Docks at kasaba ve çevresinde oynamayı olduğu terkedilmiş eski eşya evler nerede, nasıl olsa bu depo var ve yan tarafından halı ve mal dev rollerini saklamak için kullanılan keşfetmek olduğunu etrafında teşvik 200 boş kegs, yaz ve bir dost ve burası evin çevresinde 35 ayak uzunluğunda at durdu ve çatı üzerine elde edebildi bu tırmandı ... Bunu zaten ben ve kadar Çatıda bir plastik levha gördüm arkadaşım sadece çatıları ne mil ediyor şehrin üzerinden bakarak merak, biz de baktım ve bu nedenle de kırdı ayı teşvik vs sandıklamak sonra sandıklamak gördüm dikkatlice aşağı tırmandı ve sandıklar ve kendimizi aptal sarhoş, biz geri çatıları üzerine ev başkanı çıkıp, sonra da polis ve itfaiye savaşçıların lol geldi, bir merdiven var ve inadı, ancak onlara oldukça kararlı bir bira inadı kimliği söyledi kullanmak söyledim sonra kegs merdiven (bu süre ile konuşurken) bu zaten i yan geri kafalı içki nerede boş kegs nerede ve bir sonraki şey bir soğuk tozlu beton zemin boş şişe çevrili üzerinde uyanma ve teşvik yarattın, evet bunu tahmin Biliyorum i çatı ile, sadece plastik .. olduğunu bilmiyordum düştü Bunu zaten ben bilinci I ele kalk gidip ve silah arka viraj hissettim, ben aşağı baktım ve o kadar benim silah kırdı ben bağırmak çalıştım olduğunu fark Eğer kollar, onlara hız Serseriler vardı ama i gibi hissettim baktım her zaman benim ağız açılan kaburga yılında başladı olan oldu. Ben bilinç dışında ve Rüzgarlı olan ateş savaşçıları kapıları ve ambulans açık bir yolda olduğunu, bir itfaiyeci beni düzenlenen ve pried geri kalan tarihi vardır
Old 19 Nisan 2008, 17:25
Bağış Grubu

Ancak terk edilmiş bir depo çatı zaman sarhoş Uzun hikaye kısa, i düştü iki silah 4 kırdı 2 ayak parmaklarında yivli.
Old 19 Nisan 2008, 17:45
Bağış Grubu

sarhoşluk zorluklarla için geldin zaman 12 vardı
Old 19 Nisan 2008, 17:48
Bağış Grubu

Kim perents veya polis tarafından?
Old 19 Nisan 2008, 17:57
Bağış Grubu

her ikiside
Old 19 Nisan 2008, 18:02
Bağış Grubu

hayır polis If I Fall didn't mahkemede kırma ve hırsızlık için giren olurdu, ceza zarar ve başka bir şey, cant hatırlıyorum ve i kimin endişeli olduğunu benim büyük canlı söyledi
ne oldu bakımı için kullanılır. neredeyse öldü
Old 19 Nisan 2008, 18:12
Bağış Grubu

vay sizin ve polis didnt bakım sizin sarhoş olduğunu şanslı?
Old 19 Nisan 2008, 18:13
Bağış Grubu

Hayır onlar benim kaza için bana izin ver.
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından