![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Всім привіт, був сенс почати цій темі протягом деякого часу як основний інтерес мого боку з комп'ютерного світу ![]() Хто-небудь кожен був чи є в даний час в будівлі органу або пауерліфтингу? Ів був у будинку з тілом у віці близько 12 .. Я почав тоді, але зламав руку і деякі ребра / пальці все в той же час у результаті нещасного випадку, який поклав кінець йому на рік, але повернувся до неї в 13 років, я був на близько 45 кг преси лавці 70кг мертвий Ліфт 10 кг гантелі в той час (це максимальна сума, вага я можу робити з 1 REP), і прогрес на 60 кг жим лежачи 90кг мертві ліфтом і 15 кг гантелі 14 років, тоді я втратив інтерес до неї як мої друзі, швидше за Далі йдуть спати в спортзал LOL я недавно знову розпочали минулого року, тоді я була на жим лежачи 65кг, 105кг мертвий ліфт гантелі 20 кг, і тепер я за адресою: Жим: 95кг Геодезична висота підйому: 145кг Гантелі Curl: 30kg Жим ногами: 230kg (Це максимальний респ 1 повтор з найбільшою кількістю можна зробити) Якщо хтось хотів би перерахувати є тільки копія і минуле сміливий Текст ID б почути від кого, хто в будинку якого органу або пауерліфтингу або здійснення всіх сортів для їзди на велосипеді, бокс і т.д, але не футбольні будь ласка LOL я регбі роду Блок. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nope I Dont робити те, що трапилося з вами, щоб зламати все, що речі?
| |||
| |||
| Я був возитися на місцевому доках мого міста і вивчає відмовилися від старих Ware будинках, де вони використовувалися для зберігання гігантських ролей килимів і інше, все одно поруч з даного складу було близько 200 порожніх бочок сприяє, мене і Друг ці піднявся і зміг вибратися на дах цього будинку, де вона стояла на рівні близько 35 футів високий ... Так от мені й моєму другові просто цікавиться даху дивлячись на місто за те, що здається милою, поки ми побачили чітку листів пластику на дах, ми заглянули в ящик і побачили, після ящик і т.д. несуть сприяє, щоб ми перервали, обережно сліз ящики і п'яним себе нерозумно, ми піднялися назад на дахах будинків, а потім прибула поліція і пожежники LOL, вони отримали сходи і сказали використовувати спускатися, але я сказав їм, ID, а спускаються стабільного то бочки пива сходи (пити говорити до цього часу), тому в будь-якому випадку я вирушив назад у бік, де порожні бочки, де і наступне, що я знаю, що я прокидався в холодній бетонній підлозі курні оточенні порожніх пляшок і створив з Fosters, так, ви вгадали Я впав через дах, не знав, що це просто пластикова .. Так ось, як я прийшов до тями Я пішов вгору, і відчула, що моя зброя зігнути назад, я подивився вниз, і здавалося, якщо руки були бомжі швидкість на них, як я зрозумів, мої руки були зламав Я намагався кричати, але здавалося, що я Був час били ногами по ребрах кожен раз, коли я відкрив уста мої. пожежні розтиснув двері відкритими, і машина швидкої допомоги була там шлях, пожежний відбулося мене, як я був дрейфуючий в і з свідомості, а інше вже історія |
|
| |||
| |||
| Коротше кажучи, хоч я впала покинутому складі дах, коли п'яний, зламав обидві руки, 4 ребристі 2 пальцями. |
|
| |||
| |||
| Чи отримали ви в біду за те, що п'яні, коли ви були 12 |
|
| |||
| |||
| ВООЗ perents чи поліція? |
|
| |||
| |||
| обидва |
|
| |||
| |||
| Nope поліції сказав, що якщо я не падав я був би до суду для злому, крадіжки, нанесення шкоди і щось інше, Cant пам'ятаю, і я живу з бабусею і дідусем, які повинні були стурбовані по догляду, що сталося. ледь не помер |
|
| |||
| |||
| Wow ваші щасливі та догляду поліції Didn't, що ви були п'яні? |
|
| |||
| |||
| Нах вони нехай мене за мою аварію. |