![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Уау, че е доста късмет
| |||
| |||
| доста отвлечени собствените си конци. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yeh IM голям фен Влак 4 дни в седмицата, разделяне тренировки В момента пускането много внимание на гърба ми и клякам трябва по-голям Quads и лат за отразяване на останалата част от мен LOL, доста от част, но си идва заедно IM член на BG-muscle.co.uk, добро място за храненето на информация и общо обучение Rants Hehe макс лифт ще бъде за 1 представител, че ...... Deadlift - 120 кг (нов за deadlifts, поради Прецакани назад) Клякам - 90 кг (това е моята основна цел на п, най-вероятно повече, но аз не искате да натиснете вреда наистина) Къдрите - 60 кг Апартамент пейка - 110 кг Военна преса - 60 кг една ръка редове БД - 40 кг Череп мелници - 30 кг очевидно аз правя много повече техники, но аз пристанище изпитват това, което аз мога повече като IM повече заети от напредъка (добавяне на около 2,5 кг всяка седмица на всяка тренировка) всичко това се прави с добра форма, особено на къдрици, аз мразя да гледате измама къдрици за един представител, безсмислено Hehe Какво вашата статистика boyo? височина тегло? BF?
Температурата вътре в този ябълков пай е над 1000 градуса. Ако се мно-го, A струя от разтопен bramley Apple ще се струя. Може Иди си; да отидем моя. Така или иначе, един от нас е захождането! Моята система: Мина
|
|
| |||
| |||
| Уау хубаво статистика LOL IM около 95 кг и 5 крак 10, BF IM поема е мастната тъкан, и че ще бъде около 23 BMI LOL, не сте ли чували за PJ Макгуайър? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да аз съм в него твърде малко, лифт редовно, ядат храната и др шейкове
Правил го около 12 месеца и аз съм най-195lbs и 6'2, не знам телесните мазнини, но аз гледам взето достатъчно. Аз наистина не следи / придържаме към план прекалено агресивно, но аз съм чист пълнители така че всичко добро. Моята система: Hybr! Г
|
|
| |||
| |||
| Охлаждам. |
|
| |||
| |||
| Цитат:
добре да видите друга чиста bulker! IM 5'11, 11 каменни exactly/150lbs но са с много ниска телесна мазнина, така резултати по отношение на масата дойде чрез бързо, предполагам, че си нещо хубаво, но аз нарязани насипни до достатъчно, за да изгради добри масата и след това намали, за да видите дори и повече резултати, все още чудесен като дяволите какво повече мога да поиска, аз просто навик винаги готовност до Арни ![]() IM само един от тези, дребнав и мечтател предполагам, но все още IM опаковане на протеини, добри въглехидрати и мазнини повече енергия, отколкото когато и да било, в сравнение с преди две години, така или иначе се оплакват жаргон
__________________ Температурата вътре в този ябълков пай е над 1000 градуса. Ако се мно-го, A струя от разтопен bramley Apple ще се струя. Може Иди си; да отидем моя. Така или иначе, един от нас е захождането! |
|
| |||
| |||
| също така какъв Мили момчета употреба и какво аромат IM момента наближава края на ON (оптималното хранене), двойно Choc аромат IM обмисля следващия ягода, тъй като ще слизат с хубав ми сутрин овес
__________________ Температурата вътре в този ябълков пай е над 1000 градуса. Ако се мно-го, A струя от разтопен bramley Apple ще се струя. Може Иди си; да отидем моя. Така или иначе, един от нас е захождането! |
|
| |||
| |||
| Дадох прахове пробвам, докато не можех да си го позволим, LOL, Аз съм сегашните около 15-16 камък и последният път, когато отидох на лекар, той каза, че е повече от теглото си hight , Im момента ям варено яйце бялото за протеин и предприемането мощност повдигане, прави с тялото сграда сега. |
|
| |||
| |||
| просто стик ABIT на сърдечно преди закуска или приятел след тренировка, като се уверите ли енергийна напитка, разбира се, не искате да ядете далеч в мускулите powerlifting IM бутане в момента, като най-важни силата ми е ABIT ниско, да стигнете до там че тогава болен своя страна специално за маса!