![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| wow to je docela štěstí
| |||
| |||
| trochu unesené vlastní vlákno. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| yeh im velký fanda vlak 4 dny v týdnu, rozdělení tréninku v současné době uvedení hodně pozornosti na záda a dřepy potřebují větší čtyřlůžkové pokoje a lat přizpůsobit zbytek mě lol, trochu mimo proporce, ale jeho vstup podél im člen uk-muscle.co.uk, vhodným místem pro výživu info a obecné vzdělávání řečnění hehe max výtahy by se za 1 rep., že ...... Deadlift - 120 kg (na nové deadlifts, kvůli knackered zpět) Squat - 90 kg (to je můj hlavní cíl mo, pravděpodobně více, ale i dont wanna push zranění opravdu) Lokny - 60 kg Flat Bench - 110 kg Military press - 60 kg jeden řádek ruku NR - 40 kg Skull drtiče - 30 kg samozřejmě i do mnohem více techniky, ale i přístav zkoušet, co dovedu max jako im více obsazeno pokroku (přidáním asi 2,5 kg každý týden, aby každý trénink) všechny jsou hotové s dokonalou formou, a to zejména kadeře, já nesnáším se dívat podvádět lokny pro jednoho zástupce, nesmyslné hehe whats your stats boyo? Výška váha? BF?
Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! Můj systém: Moje
|
|
| |||
| |||
| Wow nice stats lol im asi 95 kg a 5 stop 10, bf im za předpokladu, že je tělesného tuku a to by bylo asi 23 bmi lol, už jste slyšeli o pj Maguire? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jo, já jsem do toho trochu moc, výtah pravidelně, jíst stravu a chvění, atd.
Dělá to asi 12 měsíců a já jsem na 195libra a 6'2, nevím, tělesného tuku, ale vypadám ripped dost. I don't really monitor / držet plánu příliš agresivně, ale já jsem čistý, takže spojit všechny dobré. Můj systém: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Chladný. |
|
| |||
| |||
| Citace:
dobré vidět čistou bulker! im 5'11, 11 kamenů exactly/150lbs, ale mají velmi nízkou tělesného tuku, takže výsledky z hlediska množství prošli rychle, myslím, že její dobrá věc, ale i snížení hromadné dostatek budovat dobré hmotnosti a pak řez vidět ještě více výsledků, stále roztrhaný jako peklo, co víc bych mohl žádat, jen jsem zvyklý stále stojí vedle arnie ![]() im pouze jedním z těch, vybíravý jedlík já předpokládám, ale im tichý balení do bílkoviny, sacharidy a tuky dobrý více energie, než kdykoliv předtím, než se před dvěma lety, stejně tak, převýšení stěžují
__________________ Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! |
|
| |||
| |||
| co je dobro i vy využít a jaké chuť im v současné době blíží ke konci ON (optimální výživa), dvojité choc chuť im zvažuje další jahoda, jak to bude jít dolů hezčí se mi ráno ovsa
__________________ Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! |
|
| |||
| |||
| Dal jsem prášky zkusit i do nemohla si to dovolit lol, jsem současných zhruba 15-16 kamene a v poslední době jsem šel k lékaři řekl: "Byl jsem nad váhu pro moje výška , Im současné době jíst vařené vajíčko bílků pro bílkoviny a převzetí moci zvedání, udělal s karoserií nyní. |
|
| |||
| |||
| jen přilepíte abit kardio před snídaní nebo po tréninku kámoš a ujistit se, že máš energetický nápoj samozřejmě, dont wanna ujídat sval Silový trojboj im tlačit v okamžiku, kdy je můj hlavní síla je abit nízká, dostat se tam ale pak zase špatně speciálně pro hromadné!