![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| vau koja je ljepušan sretan
| |||
| |||
| rod otet svoju nit. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yeh im veliki fan vlak 4 dana u tjednu, split vježba trenutno stavljanje puno pažnje na moj povratak i čučnjeva potrebna veća četvorci i lats za smještaj ostatak od mene lol, rod izvan proporcija, ali je njegov dolazak uz im član UK-muscle.co.uk, dobar site za prehranu info i opće obuke rants hehe max liftova bi se za 1 ponavljanja da je ...... Mrtvo dizanje - 120kg (novi u deadlifts, zbog knackered povratak) Čučanj - 90kg (ovo je moj glavni cilj u MO, najvjerojatnije više, ali ja dont ištanje to guranje ozljede stvarno) Kovrče - 60kg Stan Klupa - 110kg Vojni press - 60kg jednom rukom DB redaka - 40kg Lubanja drobilice - 30kg očito ja obaviti puno više tehnike, ali ja luka provjeren šta ja mogu max što im je okupirala tijeku (dodajući oko 2.5kg svaki tjedan na svaki trening) Sve su to učinili sa savršenom obliku, pogotovo kovrče, mrzim gledati prevariti kovrče za jedan rep, besmisleno hehe koliko je tvoj statistika boyo? visina težina? BF?
Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! My System: Moj
|
|
| |||
| |||
| Wow lijepo statistika lol i oko 95kg im 5 foot 10, BF pretpostavljajući im je tijelo mast i da bi bilo oko 23 BMI lol, čuli ste za pj Maguire? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da sam u to malo previše, lift redovne, jesti dijeta i trese itd.
Bio događaj je oko 12 mjeseci i ja sam na 195 £ i 6'2, ne znam tijelo mast, ali mi izgledaju ripped dovoljno. JA dont 'stvarno monitor / držati se plana preagresivno, ali ja sam čist bulking tako da će sve dobro. My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Hladno. |
|
| |||
| |||
| Quote:
Dobro je vidjeti još jednu čistu bulker! im 5'11, 11 kamena exactly/150lbs, ali imaju vrlo nisku tjelesnu mast kako rezultati u pogledu mase dolaze putem brzo, mislim da je to dobra stvar, ali sam spreman rezati rasuti dovoljno za izgradnju neke dobre mase i zatim rezati vidjeti čak i više rezultata, i dalje sjajna stvar kao pakao što više mogao ja pitati za, ja pravedan navika ikada stajati pored Arnie ![]() im samo jedan od onih nemirno jede i pretpostaviti, ali im još uvijek pakiranje u proteina, ugljikohidrata i dobrih masti više energije nego ikad prije, u odnosu na prije dvije godine, tako da ionako ne mogu žaliti
__________________ Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! |
|
| |||
| |||
| isto koliko sakes ti dečki koristiti i što okus im trenutno bliži kraj ON (optimalna prehrana), dvostruko Choc okus im s obzirom na sljedeći jagoda, jer će ići dolje ljepši sa mojim jutarnjim zob
__________________ Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! |
|
| |||
| |||
| Dadoh praha probati dok nisam mogao ne priuštiti to lol, ja sam oko 15-16 kamena trenutni i posljednji put sam otišao u doktora, rekao je on sam bio preko težinu za moj visoki , Im trenutno jede kuhano jaje bijelo rublje i za proteine uzimam vlast lifting, učinio s body building sada. |
|
| |||
| |||
| samo stick ABIT kardio prije doručka ili nakon treninga prijatelj, pazeći pritom da imaš energetsko piće, naravno, ne želite jesti daleko na mišić powerlifting im guranje u ovom trenutku kao što je moje osnovne snage je nizak ABIT, uzimajući tu ipak onda bolestan skrenuti posebno za mase!