![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| wow ez nagyon szerencsés
| |||
| |||
| kicsit eltérített saját téma. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| yeh im egy nagy rajongója vonat 4 nap egy héten, osztott edzésprogram Jelenleg elhelyezés sok figyelmet a hátamon, és guggolásokat nagyobb szükség van, és quadok lat befogadására a többi nekem lol, kicsit aránytalan, de jössz im egy tagja uk-muscle.co.uk, good site táplálkozási információk és általános képzés Rants hehe max felvonók az lenne, hogy 1 rep ...... Deadlift - 120kg (újak deadlifts miatt knackered vissza) Squat - 90kg (ez a fő célja, hogy a mo, a legvalószínűbb, de én dont akar-hoz támadás kár igazán) Fürtök - 60kg Fekvenyomó pad - 110kg Military press - 60kg egyik karját DB sorok - 40kg Koponya aprítók - 30kg Nyilván én nem sokkal több technikát de én havent vizsgálni, mit tudok max nagyobb, mint im elfoglalt folyamatban van (körülbelül 2,5 kg hozzáadásával minden héten minden edzés) ezek mind végeztem tökéletes formája, különösen a fürtöket, utálom nézni megcsal fürtök egy rep, értelmetlen hehe Mi a statisztika pasas? magasság súly? BF?
A hőmérséklet ebben a almás pite 1000 fok fölött van. Ha férjhez, egy sugárhajtású Olvasztott Bramley alma is spriccel ki. Lehet menni a módon lehet menni az enyém. Akárhogy is, az egyik nekünk mennek! My System: Enyém
|
|
| |||
| |||
| Wow nice stats lol és im körüli 95kg 5 foot 10, bf im feltételezve, hogy a testzsír és ez körülbelül 23 bmi lol, hallotta a PJ Maguire? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Igen én vagyok egy kicsit bele is, lift rendszeres, enni a diéta és a turmixok, stb
Csinált, hogy egy körülbelül 12 hónapos, és én vagyok a 195 £-és 6'2, nem tudom a testzsír, hanem nézek rippelt elég. Nem igazán monitor / kibír a terv túl agresszív, de én tiszta vagyok tömegnövelő, így minden jó. My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Hűvös. |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Jó látni egy másik tiszta Bulker! im 5'11, 11 kő exactly/150lbs, de igen alacsony testzsír olyan eredményeket mutatnak fel a tömeg ment át gyorsan, gondolom, hogy jó dolog, de én vágott ömlesztett össze elég felépíteni egy jó tömeg, majd vágja, hogy még több eredményt, még mindig hasogatott, mint a fene, mi egyebet lehet kérem, én csak szokás valaha stand mellett Arnie ![]() im csak egyike azoknak a fontoskodó eater gondolom, de im még mindig a csomagolás a fehérje-, szénhidrát-és zsír jó több energiát, mint valaha, míg két évvel ezelőtt egyébként igen vidám panaszkodik
__________________ A hőmérséklet ebben a almás pite 1000 fok fölött van. Ha férjhez, egy sugárhajtású Olvasztott Bramley alma is spriccel ki. Lehet menni a módon lehet menni az enyém. Akárhogy is, az egyik nekünk mennek! |
|
| |||
| |||
| izé is szerelmére srácok használni, és milyen ízű im jelenleg közeledő vége ON (optimális táplálkozás), dupla choc aroma im figyelembe eper mellett, mert megy le az én szebb reggel zab
__________________ A hőmérséklet ebben a almás pite 1000 fok fölött van. Ha férjhez, egy sugárhajtású Olvasztott Bramley alma is spriccel ki. Lehet menni a módon lehet menni az enyém. Akárhogy is, az egyik nekünk mennek! |
|
| |||
| |||
| Adtam egy próbát powders amíg én nem engedheti meg magának, hogy lol, én vagyok a jelenlegi mintegy 15-16 kő és az utolsó alkalom, bementem az orvos azt mondta, hogy a saját súlya alatt hight , Im jelenleg eszik főtt tojásfehérje a fehérje és a áramforrásául emelő, végeztem testület épület most. |
|
| |||
| |||
| Csak maradj Abit cardio reggeli előtt vagy edzés utáni haver, ügyelve arra kaptál egy energiaital persze dont akar enni el az izom kitolása erőemelés im abban a pillanatban, mint az én mag ereje a abit alacsony, hogy oda, ha rosszul, akkor pedig kifejezetten a tömeget!