![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| וואו זה די מזל
| |||
| |||
| די נחטף פתיל שלי. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| im יה מעריץ גדול הרכבת 4 ימים בשבוע, אימונים מפוצלת כרגע לשים הרבה תשומת לב על הגב ואת כורעת צריך quads lats גדול כדי להכיל את שאר לי lol, קצת פרופורציה, אבל בא שלה לאורך im חבר UK-muscle.co.uk, אתר טוב עבור מידע על תזונה כללית rants אימון hehe מרים מקסימום יהיה נציג עבור 1 כי זה ...... Deadlift - 120kg (חדש deadlifts, בשל סחוט לאחור) כריעה - 90kg (זו המטרה העיקרית שלי מו, סביר יותר dont אבל אני רוצה לדחוף פגיעה באמת) תלתלים - 60kg בנץ 'שטוח - 110kg העיתונות הצבאית - 60kg אחת השורות DB הזרוע - 40kg Crushers גולגולת - 30kg ברור אני עושה הרבה יותר טכניקות אבל אני havent נבדק מה אני יכול מקסימום כמו IM יותר נכבשה על ידי התקדמות (הוספת כ 2.5 ק"ג בכל שבוע כל האימון) כל אלה הם עשו עם צורה מושלמת, במיוחד בתלתלים, אני שונא לצפות לרמות תלתלים עבור נציג אחד, hehe טעם Whats boyo הנתונים הסטטיסטיים שלך? משקל גובה? BF?
|
| |||
| |||
| וואו lol סטטיסטיקת נחמד im סביב הרגל 95kg 5 10, BF im בהנחה הוא שומן הגוף וזה יהיה סביב 23 lol BMI, שמעת של מגווייר pj? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כן אני קצת יותר מדי לתוך זה, להרים קבוע, לאכול את התזונה מטלטל וכו '
| |||
| |||
| מגניב. |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
טוב לראות עוד Bulker נקי! תוצאות im 5'11, 11 exactly/150lbs אבן אבל יש שומן גוף נמוכה מאוד כך במונחים של המונים מגיעים דרך מהירה, אני מניח דבר טוב שלה, אבל אני צובר לחתוך מספיק כדי לבנות כמה המוני טוב ולאחר מכן לחתוך לראות התוצאות אפילו יותר, עדיין קרע נורא מה עוד אני יכול לבקש, אני פשוט רגיל פעם לעמוד ליד ארני ![]() im רק אחד מאותם אכלן בררן אני מניח, אבל עדיין im אריזה פרוטאין, פחמימות שומנים טובים אנרגיה יותר מבעבר, לעומת לפני שנתיים ממילא כך צביעות להתלונן
__________________ את הטמפרטורה בתוך פאי תפוחים הוא מעל 1000 מעלות. אם אני לסחוט אותו, א הסילון של נמס bramley Apple יהיה להשפריץ החוצה. ללכת בדרך שלך; יכול ללכת שלי. כך או כך, אחד מאתנו הולך למטה! |
|
| |||
| |||
| גם Whats בשם אתם משתמשים ומה הטעם im כעת מתקרב לסוף ON (תזונה אופטימלית), כפול Choc טעם תות im בהתחשב הבא כפי תרד נחמד עם שיבולת שועל בבוקר שלי
__________________ את הטמפרטורה בתוך פאי תפוחים הוא מעל 1000 מעלות. אם אני לסחוט אותו, א הסילון של נמס bramley Apple יהיה להשפריץ החוצה. ללכת בדרך שלך; יכול ללכת שלי. כך או כך, אחד מאתנו הולך למטה! |
|
| |||
| |||
| נתתי powders ניסיון של עד שאני לא יכול להרשות לעצמו את זה LOL, אני הנוכחי סביב 15-16 אבן הפעם האחרונה הלכתי לרופא הוא אמר שאני מעל המשקל שלי hight , IM כרגע לאכול ביצה מבושלת לבנים של חלבונים ו תופס כוח הרמה, נעשה עכשיו עם הגופה הבניין. |
|
| |||
| |||
| רק מקל של Abit Cardio לפני ארוחת הבוקר או חבר האימון לכתוב, ולוודא שיש לך משקה האנרגיה כמובן, לא רוצה כדי לכרסם השריר הרמת כוח im דוחפים כרגע כמו חוזק הליבה שלי הוא נמוך Abit, להגיע לשם כי אז חולה פונה במיוחד עבור המוני!