![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| wow, kad yra labai laimingas
| |||
| |||
| kinda užgrobti savo temoje. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| yeh im didelis gerbėjas traukinys 4 dienas per savaitę, Split mokymai Šiuo metu išleisti daug dėmesio į mano nugaros ir pritūpimai reikia didesnių keturračiai ir latas prisitaikyti prie man ramybę lol, kinda neproporcingos, tačiau jos dar kartu im JK narys muscle.co.uk, gerą svetainę mitybos informacija ir bendrojo mokymo rants hehe Max liftai būtų už 1 rep, kad ...... Deadlift - 120kg (nauja deadlifts, nes knackered atgal) Squat - 90kg (tai yra mano pagrindinis tikslas yra Mo, tikriausiai daugiau, bet i dont wanna push žalos tikrai) Garbanos - 60kg Butas suolo - 110 kg Karinė spauda - 60kg viena ranka BP eilutes - 40kg Skull Crusher - 30kg Žinoma, aš tai daug daugiau būdų, bet i havent išbandyti ką aš galiu max jiems daugiau užima pažanga (pridedant apie 2.5kg kas savaitę į kiekvieną treniruotę) visa tai padaryta su tobula forma, ypač garbanos, I hate žiūrėti apgauti garbanos vieną REP, beprasmiška hehe whats your stats boyo? ūgis svoris? BF?
Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! Mano sistema: Mano
|
|
| |||
| |||
| Wow nice lol statistika ir IM apie 95kg 5 koja 10, BF im darant prielaidą, kad yra kūno riebalų kiekis ir kad būtų maždaug 23 KMI lol, jau esate girdėję apie PJ Maguire? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yeah I'm į jį šiek tiek per daug, liftas reguliariai, valgyti maistą ir kokteilius ir tt
Buvo tai daryti maždaug 12 mėnesių, ir aš ne £ 195 ir 6'2, nežinau kūno riebalų, bet man atrodo kankina pakankamai. I don't really Monitor / laikytis plano pernelyg agresyviai, bet aš švarus sumaišymo, kad visi geri. Mano sistema: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Vėsus. |
|
| |||
| |||
| Citata:
Malonu matyti kitą švarus bulker! im 5'11, 11 akmens exactly/150lbs, bet labai mažai riebalų, kad rezultatai mase ateina per greitai, manau jos yra geras dalykas, bet aš supjaustyti dideliais kiekiais iki pakankamai statyti kai geras masės ir tada pjaustoma pamatyti dar daugiau rezultatų, vis dar kankina, kaip pragaras, ką dar galima Prašau, aš tik įprotis visada stovėti šalia Arnie ![]() im tų nervingas eater aš tik viena tarkime, tačiau jiems dar pakavimo baltymai, angliavandeniai, riebalai ir geros daugiau energijos, nei kada nors anksčiau, palyginti su prieš dvejus metus šiaip taip cant Pranešti
__________________ Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! |
|
| |||
| |||
| pat sakes what you guys naudoti ir kas skonis im šiuo metu artėja prie pabaigos ON (optimali mityba), dviguba choc skonis im svarsto braškių kitą, nes ji bus eiti gražiau su mano rytą avižų
__________________ Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! |
|
| |||
| |||
| Aš davė miltelių pabandyti kol aš niekaip negalėjau sau to lol, aš šiuo metu apie 15-16 akmens ir paskutinį kartą nuėjau į gydytoją jis pasakė man buvo per svoris mano aukštis , Jiems dabar valgyti virtų kiaušinių baltymai baltymų ir pradėjimo galios kėlimo, padaryta su įstaiga pastate dabar. |
|
| |||
| |||
| tiesiog klijuoti ABIT iš širdies prieš pusryčius ar po treniruotės buddy, todėl tikrai turite energetinio gėrimo, žinoma, dont wanna eat away at raumenų atletika im stūmimo metu mano pagrindinė jėga yra abit mažas, gauti ten nors ten blogai ruožtu specialiai masė!