![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| wow tas ir diezgan laimīgs
| |||
| |||
| kinda nolaupītas savu pavedienu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yeh im liels ventilators vilciens 4 dienas nedēļā, sadalīt treniņu Pašlaik liekot lielu uzmanību uz manu muguru un squats nepieciešama lielāka quads un latos uzņemt atpūsties no manis lol, kinda no daļu, taču tās nāk kopā im member of UK-muscle.co.uk, laba vieta uzturvērtības info un vispārējo mācību Rants hehe max liftiem būtu uz 1 rep, ka tā ...... Deadlift - 120kg (jaunums deadlifts dēļ knackered atpakaļ) Tupēt - 90kg (tas ir mans galvenais mērķis ir mo, visticamāk, vairāk, bet i dont gribu push kaitējumu tiešām) Sprogas - 60kg Flat Bench - 110kg Militārā prese - 60kg vienu roku DB rindās - 40kg Galvaskauss drupinātāji - 30kg acīmredzot man daudz vairāk paņēmienu bet i havent pārbaudīts, ko es varu max im vairāk aizņem attīstībai (pievienojot apmēram 2.5kg katru nedēļu, lai katru treniņu) tie visi ir darīts ar lielisku formu, jo īpaši cirtas, i hate skatīties krāpt cirtas vienu rep, bezjēdzīga hehe whats Jūsu stats boyo? augums svars? BF?
Iekšpuses šo ābolu pīrāgs temperatūra ir virs 1000 grādiem. Ja es saspiediet to, ir izkausēta Bramley ābolu reaktīvo būs squirt out. Varētu iet savu ceļu, varētu iet mine. Katrā ziņā viens no mums iet uz leju!! Mana sistēma: Mans
|
|
| |||
| |||
| Wow nice stats lol un im ap 95kg 5 foot 10, bf im pieņemot, ka ir ķermeņa tauku un tas būtu aptuveni 23 ĶMI lol, jūs esat dzirdējuši par PJ Maguire? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yeah es esmu mazliet vērā tā arī lifts regulāras, ēst diētu un lubas uc
Ir darīt to par 12 mēnešiem, un es esmu par £ 195 un 6'2, nezinu, ķermeņa tauku, bet man izskatās ripped pietiekami. Man nav īsti uzraudzīt / pielipt plānu pārāk agresīvi, bet es esmu tīrs šķirošanas tāpēc viss labi. Mana sistēma: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Vēss. |
|
| |||
| |||
| Quote:
labi redzēt citu tīru bulker! im 5'11, 11 akmens exactly/150lbs bet ir ļoti zema ķermeņa tauku tā rezultātus masu nāk ar ātro, man domāt tās labi, bet es samazināt lielāko pietiekami daudz, lai izveidotu dažu labu masu un pārgriež redzēt vēl vairāk rezultāti, tomēr ripped kā elle, ko vēl es varētu lūgt, es tikai paradis kādreiz stāvēt blakus ARNIE ![]() im tikai viens no tiem nervozs Eater es domāju, taču man vēl iepakošanu proteīna, ogļhidrātiem un labu tauku vairāk enerģijas nekā jebkad agrāk, nekā pirms diviem gadiem, tik un tā aprunāt sūdzēties
__________________ Iekšpuses šo ābolu pīrāgs temperatūra ir virs 1000 grādiem. Ja es saspiediet to, ir izkausēta Bramley ābolu reaktīvo būs squirt out. Varētu iet savu ceļu, varētu iet mine. Katrā ziņā viens no mums iet uz leju!! |
|
| |||
| |||
| arī whats sakes you guys izmantot un kādas garšas im šobrīd tuvojas beigām, ON (optimālu uzturu), dubultā choc garša im ņemot zemeņu nākamo, jo tā iet uz leju nicer ar savu rīta auzu
__________________ Iekšpuses šo ābolu pīrāgs temperatūra ir virs 1000 grādiem. Ja es saspiediet to, ir izkausēta Bramley ābolu reaktīvo būs squirt out. Varētu iet savu ceļu, varētu iet mine. Katrā ziņā viens no mums iet uz leju!! |
|
| |||
| |||
| Iedevu pulveri izmēģināt kamēr es nevarētu atļauties lol, es esmu pašreizējais ap 15-16 akmens un pēdējo reizi devos uz ārstu viņš teica man bija vairāk nekā svars manā augstums , Im šobrīd ēd vārītu olu baltumus olbaltumvielu un uzsākot jaudas pacelšanai, kas noslēgts ar ķermeņa ēkas tagad. |
|
| |||
| |||
| tikai stick ABIT no sirds pirms brokastīm vai pēc treniņa draugs, pārliecinoties, ka jums ir enerģijas dzēriens, protams, dont gribu ēst prom pie muskuļu Pauerliftings im spiežot uz brīdi, jo mans galvenais spēks ir ABIT zems, Nokļūšana gan tad slikti Savukārt īpaši attiecībā uz masu!