![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| wow, że jest bardzo szczęśliwy
| |||
| |||
| kinda przejęta moim wątku. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| yeh im a big fan Pociąg 4 dni w tygodniu, treningi podzielone wdraża obecnie wiele uwagi na plecach i przysiadów konieczność większych quadów i łat w celu dostosowania pozostałych me lol, kinda nieproporcjonalne, ale jego przyjście razem im członkiem pl-muscle.co.uk, odpowiednim miejscem do informacji o wartościach odżywczych i ogólnie hehe rants szkolenia max wyciągów byłoby 1 REP, że ...... Martwy ciąg - 120 kg (new to martwy z powodu knackered tyłu) Squat - 90 kg (to mój główny cel w pn, prawdopodobnie więcej, ale ja dont wanna push szkody naprawdę) Loki - 60 kg Flat Bench - 110 kg Military Press - 60 kg jedną ręką wiersze DB - 40 kg Czaszka kruszarki - 30 kg oczywiście zrobić dużo więcej technik, ale i przystań badane co mogę max jak im bardziej okupowane przez postęp (dodając około 2,5 kg co tydzień na każdym treningu) wszystkie te wykonywane są z doskonałej formy, zwłaszcza loki, nienawidzę oglądać oszustwo loki dla jednego przedstawiciela, sensu hehe whats your Boyo statystyk? waga wysokości? BF?
Temperatura wewnątrz tego jabłecznik jest ponad 1000 stopni. Jeśli wycisnąć to, strumienia stopionego Bramley Apple obsikać obecnie. Czy go na swój sposób; mogłyby kopalni. Tak czy inaczej, jedno z nas będzie w dół! My System: Mój
|
|
| |||
| |||
| Wow nice lol statystyki i im około 95 kg 5 stóp 10, bf zakładając im się tkanki tłuszczowej w organizmie i to byłoby około 23 BMI lol, have you heard of pj Maguire? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tak jestem trochę do niej również wyciąg regularnie, jeść diety i wibracji itp.
Robił to około 12 miesięcy i jestem na 195lbs i 6'2, nie wiem tkanki tłuszczowej, ale patrzę zgrywanie wystarczy. I don't really monitor / trzymać się planu zbyt agresywnie, ale jestem czysty łączenie więc wszystko dobrze. My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Chłodny. |
|
| |||
| |||
| Cytat:
good to see another clean Bulker! im 5'11, 11 kamieni exactly/150lbs ale mają bardzo niski tkanki tłuszczowej tak wyniki pod względem masy przyjść poprzez szybkie, przypuszczam, że jej dobrze, ale większość rozebrane wystarczy budować dobre masę a następnie wyciąć, aby zobaczyć jeszcze wyników, nadal zgrywanie as hell, co więcej można prosić, po prostu przyzwyczajenie zawsze stoją obok Arnie ![]() im tylko jednego z tych wybrednych i zjadacz przypuszczam, ale im wciąż pakowania w białka, węglowodanów i dobrych tłuszczów więcej energii niż kiedykolwiek wcześniej, niż dwa lata temu, tak więc cant narzekają
__________________ Temperatura wewnątrz tego jabłecznik jest ponad 1000 stopni. Jeśli wycisnąć to, strumienia stopionego Bramley Apple obsikać obecnie. Czy go na swój sposób; mogłyby kopalni. Tak czy inaczej, jedno z nas będzie w dół! |
|
| |||
| |||
| również whats sake you guys użyć i co smak im obecnie dobiega końca ON (optymalnego żywienia), podwójne choc smak im rozważa truskawki obok jak będzie ładniej zejść z mojego owsa rano
__________________ Temperatura wewnątrz tego jabłecznik jest ponad 1000 stopni. Jeśli wycisnąć to, strumienia stopionego Bramley Apple obsikać obecnie. Czy go na swój sposób; mogłyby kopalni. Tak czy inaczej, jedno z nas będzie w dół! |
|
| |||
| |||
| Dałem proszki spróbować, aż nie mogę sobie na to pozwolić lol, I'm obecnych około 15-16 kamień i ostatni raz, i poszedł do lekarza i on powiedział, był dla mojej wagi wysokość , Obecnie im jedzenie gotowane jajka białka i białek dla podejmowania moc podnoszenia, wykonane z siłownia teraz. |
|
| |||
| |||
| trzymać abit of Cardio przed śniadaniem po treningu lub znajomego, upewniając się, ale napój energetyczny oczywiście dont wanna pałaszować na mięśnie Trójbój siłowy wciskając im w tej chwili w moim główną siłę jest niski abit, że choć coraz to źle kolei specjalnie dla masy!