![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| wow to je docela šťastie
| |||
| |||
| trochu unesenej vlastné vlákno. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| yeh im veľký fanda vlak 4 dni v týždni, rozdelenie tréningu v súčasnej dobe uvedenia veľa pozornosti na chrbát a drepy potrebujú väčšiu štvorposteľové izby a lat prispôsobiť zvyšok ma lol, trochu mimo proporcie, ale jeho vstup pozdĺž im člen uk-muscle.co.uk, vhodným miestom pre výživu info a všeobecné vzdelávanie řečnění hehe max výťahy by sa za 1 rep, že ...... Deadlift - 120 kg (na nové Deadlifts, kvôli knackered späť) Squat - 90 kg (to je môj hlavný cieľ mo, pravdepodobne viac, ale aj dont wanna push zranenia naozaj) Lokne - 60 kg Flat Bench - 110 kg Military press - 60 kg jeden riadok ruku NR - 40 kg Skull drviče - 30 kg samozrejme aj do omnoho viac techniky, ale aj prístav skúšať, čo dokážem max ako im viac obsadené pokroku (pridaním asi 2,5 kg každý týždeň, aby každý tréning) všetky sú hotové s dokonalou formou, a to najmä kadere, já neznášam sa pozerať podvádzať lokne pre jedného zástupcu, nezmyselné hehe whats your stats boyo? Výška váha? BF?
Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! Môj systém: Moje
|
|
| |||
| |||
| Wow nice stats lol im asi 95 kg a 5 stôp 10, bf im za predpokladu, že je telesného tuku a to by bolo asi 23 bmi lol, už ste počuli o CU Maguire? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jo, já jsem do toho trochu moc, výťah pravidelne, jesť stravu a chvenie, atď
Robí to asi 12 mesiacov a ja som na 195libra a 6'2, neviem, telesného tuku, ale vyzerám ripped dosť. Nechcem really monitor / držať plánu príliš agresívne, ale ja som čistý, takže spojiť všetky dobré. Môj systém: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Chladný. |
|
| |||
| |||
| Citácia:
dobré vidieť čistú bulker! im 5'11, 11 kameňov exactly/150lbs, ale majú veľmi nízku telesného tuku, takže výsledky z hľadiska množstva prešli rýchlo, myslím, že jej dobrá vec, ale aj zníženie hromadnej dostatok budovať dobré hmotnosti a potom rez vidieť ešte viac výsledkov, stále roztrhané ako peklo, čo viac by som mohol žiadať, len som zvyknutý stále stojí vedľa Arnie ![]() im iba jedným z tých, vyberavý jedlík ja predpokladám, ale im tichý balenie do bielkoviny, sacharidy a tuky dobrý viac energie, ako kedykoľvek predtým, ako sa pred dvoma rokmi, rovnako tak, prevýšenie sťažujú
__________________ Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! |
|
| |||
| |||
| čo je dobro aj vy využiť a aké chuť im v súčasnosti blíži ku koncu ON (optimálna výživa), dvojité choc chuť im zvažuje ďalšie jahoda, ako to bude ísť nadol krajší sa mi ráno ovsa
__________________ Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! |
|
| |||
| |||
| Dal som prášky skúsiť aj do nemohla si to dovoliť lol, som súčasných zhruba 15-16 kameňa a v poslednom čase som išiel k lekárovi povedal: "Bol som nad váhu pre moje výška , Im súčasnosti jesť varené vajíčko bielkov pre bielkoviny a prevzatie moci zdvíhanie, udělal s karosériou teraz. |
|
| |||
| |||
| len prilepíte abit kardio pred raňajkami alebo po tréningu kámoš a uistiť sa, že máš energetický nápoj samozrejme, dont wanna ujídat sval Silový trojboj im tlačiť v okamihu, keď je môj hlavná sila je abit nízka, dostať sa tam ale potom zase zle špeciálne pre hromadné!