по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Общи форуми > Изключено Тема Дискусия

Register

Бодибилдинг / Powerlifting!

Reply

Нишка Инструменти
Old 22 април 2008, 07:03
Администратор Група

Default Бодибилдинг / Powerlifting!

1 Оптимална храненето 100% Whey Gold Стандарт Банан крем.

Опитах се много и това е най-добрият и евтини също.

Моята система: Hybr! Г

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Дънната платка:
HP nForce 560
RAM памет:
2GB DDR2 PC2-5300
Графична карта (и):
NVidia 7150M борда Интегриран
Звукова карта:
5,1 борда Интегриран
Hard Drive (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптично устройство (а):
18x CD / DVDRW DL-АТА
Дело / PSU:
Фондова HP
Охлаждане:
Фондова HP
Мрежа / Интернет:
10/100 Ник / 10 MB Вирджински Кабел
Монитор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Широкоекранен
Операционна система (и):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 22 април 2008, 07:04
Администратор Група

Цитат:
Първоначално Публикувано от kanoakavirus View Post
Дадох прахове пробвам, докато не можех да си го позволим, LOL, Аз съм сегашните около 15-16 камък и последният път, когато отидох на лекар, той каза, че е повече от теглото си hight , Im момента ям варено яйце бялото за протеин и предприемането мощност повдигане, прави с тялото сграда сега.
Яйцата никакъв начин не ще да дам youn протеинът от която се нуждаете.

Аз ям като 250 грама протеин на ден.

Този пука натоварване на пилешко, яйца и шейкове.

Мускулите ти навик растат, ако не им дам нещо за ядене.
Old 22 април 2008, 07:42
Номер на групата

Хм, наздраве за инфо момчета.
Old 22 април 2008, 08:43
Номер на групата

Цитат:
Първоначално Публикувано от Дейв Хибридни View Post
1 Оптимална храненето 100% Whey Gold Стандарт Банан крем.

Опитах се много и това е най-добрият и евтини също.
същите като но Ive само опитах choco

банановия разклащайте е доста сладко Дейв? на choco аромат се abit, как мога аз да я тури, обикновена

Мразя яйца, така че са склонни да скъсаме с три и ги смесвайте с прасковен кисело мляко, ти арго вкуса им, аз не го правя често просто за "Вземи ме"

Im обичайно потегля около 200 грама на ден, се опитвам да има 2,5 грама на LBS телесно тегло, но аз арго физически да го направя, така Im бавно изграждане го макар и като моя метаболизъм стане бързо

Моята система: Мина

Процесор (и):
AMD Athlon двойствен сърцевина
Дънната платка:
winfast 6600
RAM памет:
3gb
Графична карта (и):
MSI 8600GT
Звукова карта:
някои евтини dx9 5,1
Hard Drive (и):
Оптично устройство (а):
Дело / PSU:
Охлаждане:
Мрежа / Интернет:
Монитор (и):
Cibox 1440 x 900
Операционна система (и):
Vista
Old 22 април 2008, 08:54
Номер на групата

Това е жалко ми dads в местата за лишаване от свобода, както и отчаяно се нуждаят от фитнес партньор, а не един единствен един от приятелите ми са в нея, или може да бъде труда да отидете до фитнес залата. тегла като у дома си, не се чувстват намали наполовина толкова ефективен, колкото салона: (някой от вас двамата отидете в салона на собствения си? Аз сте опитвали и почувствах като глупак LOL. И в един момент Преди време бях като в 1,5 грама протеин за 1 килограм телесно тегло, но беше около 10 каменни после .... ще трябва около 315 грама протеин сега.
Old 22 април 2008, 09:33
Номер на групата

Аз влак свободни тежести у дома

значи трябва да бъде допълнително внимателни и не могат да обучават на провал с неща като пейка пресата и т.н.

мисля за получаване на енергия багажник, но твърде много пари в края на деня

Имам дава 200 кг на стойност около две седмици табели назад така Im не навсякъде близо нуждаещи салона да отида, че допълнително тегло

Всичко, което имам е пейка А Б Б и две групи от БД на

Ако имате нужда от приближаващи върху крайния задам или нещо, попитайте някой в салона, почти всички времена Айв поиска те да са били щастливи да ми помогнеш!

Old 22 април 2008, 10:38
Администратор Група

Цитат:
Първоначално Публикувано от mrdaveyk View Post
същите като но Ive само опитах choco

банановия разклащайте е доста сладко Дейв? на choco аромат се abit, как мога аз да я тури, обикновена

Мразя яйца, така че са склонни да скъсаме с три и ги смесвайте с прасковен кисело мляко, ти арго вкуса им, аз не го правя често просто за "Вземи ме"

Im обичайно потегля около 200 грама на ден, се опитвам да има 2,5 грама на LBS телесно тегло, но аз арго физически да го направя, така Im бавно изграждане го макар и като моя метаболизъм стане бързо
Това е много хубаво, не се различава особено за mcdonalds ако използвате добър мляко и общителен човек.
Old 22 април 2008, 10:41
Администратор Група

Също тук, се използва само свободни тежести у дома, за да бъда честен това е всичко, което е необходимо, освен ако не искате да сте Арни.

Те ключ е нарушаване на гърба на това, че ми отне много месеци преди да имам сили и обърна ъгъл от моя слаб нетрениран отправна точка, а след това идва тона, а след това и ripps.

Това не се случва през нощта, по-голямата част от моделите, които виждате означава здраве са по roids или са били прави, че много, много години, или и двете.
Old 22 април 2008, 10:49
Номер на групата

Когато се пейка в дома и използва само да се използва 1 бар клипс така че, ако аз добивам до последния представител и аз арго добивам то горе (което съм направено много пъти) Всичко, което трябва да направите, е да наклоните бар и 1 страна на тегла падне, неговите опасни на първо макар да са били няколко пъти, когато са паднали на тежести, докато в средата на представител затова се придържаме към около 20 кг по-малко от моите макс представител и останете поне 2 оператори от моята мъртва точка. Аз съм в момента търсенето на работа, за да може да се разшири моята колекция тегло (само 95 кг) започва изкупуването прахове отново и да започне изграждането на нов Аз наистина не очаквам никого, дори и да отговорите на този пост поради моята стереотипните отношение към компютърните ентусиасти.
Old 22 април 2008, 12:50
Номер на групата

Цитат:
Първоначално Публикувано от kanoakavirus View Post
Когато се пейка в дома и използва само да се използва 1 бар клипс така че, ако аз добивам до последния представител и аз арго добивам то горе (което съм направено много пъти) Всичко, което трябва да направите, е да наклоните бар и 1 страна на тегла падне,
haha просто DONT направя, че в салона yourll поглед безумен

Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc