menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Obecná fóra > Vypnout Téma diskuze

Register

Kulturistika / Powerlifting!

Reply

Thread Nástroje
Old 22. duben 2008, 07:03
Administrátor Skupina

Default Kulturistika / Powerlifting!

+1 Optimum výľivy 100% zlatý standard Syrovátka Banánový krém.

Vyzkoušeli mnoho a je to nejlepší a taky levné.

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 22. duben 2008, 07:04
Administrátor Skupina

Citace:
Původně Poslal kanoakavirus View Post
Dal jsem prášky zkusit i do nemohla si to dovolit lol, jsem současných zhruba 15-16 kamene a v poslední době jsem šel k lékaři řekl: "Byl jsem nad váhu pro moje výška , Im současné době jíst vařené vajíčko bílků pro bílkoviny a převzetí moci zvedání, udělal s karoserií nyní.
Vejce nijak se chystáte dát youn bílkovin, které potřebujete.

I jíst 250 g bílkovin denně.

To je na hovno zatížení kuřecí maso, vejce a třese.

Vaše svaly rostou zvyklý, pokud nechcete dát něco k jídlu.
Old 22. duben 2008, 07:42
Dárce Skupina

hm, nazdraví za info kluci.
Old 22. duben 2008, 08:43
Dárce Skupina

Citace:
Původně Poslal Dave Hybridní View Post
+1 Optimum výľivy 100% zlatý standard Syrovátka Banánový krém.

Vyzkoušeli mnoho a je to nejlepší a taky levné.
stejné jako IVE ale jen pokusili Choco

banánů protřepává je to docela sladké dave? je Choco aroma abit, jak mohu ji, holý

Nesnáším vajíčka, tak i sklon rozejít tři a smíchejte je s broskvový jogurt, převýšení vás chuť jim, nemám to často jen na 'vyzvednout mě'

im obvykle mlátit kolem 200 g denně, snažím se na 2,5 g na kg tělesné hmotnosti, ale i fyzicky cant do it, so im pomalu buduje až když jako můj metabolismus se rychleji

Můj systém: Moje

Processor (s):
AMD Athlon duálním jádrem
Základní deska:
winfast 6600
Paměť RAM:
3 GB.
Grafické karty (s):
MSI 8600GT
Zvuková karta:
Některé levné DX9 5,1
Pevný disk (y):
Optická mechanika (s):
Case / PSU:
Chlazení:
Síť / Internet:
Monitor (s):
Cibox 1440 x 900
Operační systém (y):
Vista
Old 22. duben 2008, 08:54
Dárce Skupina

Je to škoda, my taťkové ve vězení jako i zoufale potřebují tělocvična partnera a ani jeden z mých přátel se do ní, nebo mohou být obtěžoval jít do tělocvičny. závaží doma necítí snížit tak účinné jako tělocvičně: (kterýkoli z vás dvou jít do tělocvičny na vlastní? jsem se pokusil a cítil se jako blázen lol. a na jednom místě delší dobu lety jsem byl s ohledem na 1.5 gram bílkovin na 1 libru tělesné hmotnosti, ale byl jsem asi 10 kamenných .... pak by bylo třeba asi 315 g bílkovin nyní.
Old 22. duben 2008, 09:33
Dárce Skupina

i vlakem zdarma váhy doma

znamená i nutnost být extra opatrný a nemůže vlak neúspěchu se tak podobně lavicového tisku atd.

uvažování o získání moci racku, ale příliš mnoho peněz na konci dne

Mám danou hodnotu 200 kg desek asi dva týdny zpátky, aby im ne všude blízko potřebují posilovny jít, že extra váha

Mám je všechny lavicového jeden BB a dvě sady NR to

Pokud budete potřebovat spotter na závěrečném nastavit nebo něco zeptat někoho v posilovně, téměř ve všech časech IVE požádal, co byl rád, pomozte mi!

Old 22. duben 2008, 10:38
Administrátor Skupina

Citace:
Původně Poslal mrdaveyk View Post
stejné jako IVE ale jen pokusili Choco

banánů protřepává je to docela sladké dave? je Choco aroma abit, jak mohu ji, holý

Nesnáším vajíčka, tak i sklon rozejít tři a smíchejte je s broskvový jogurt, převýšení vás chuť jim, nemám to často jen na 'vyzvednout mě'

im obvykle mlátit kolem 200 g denně, snažím se na 2,5 g na kg tělesné hmotnosti, ale i fyzicky cant do it, so im pomalu buduje až když jako můj metabolismus se rychleji
Je to opravdu pěkné, není moc odlišný od McDonalds pokud použijete dobré mléko a mixér.
Old 22. duben 2008, 10:41
Administrátor Skupina

Já taky, i pouze volné váhy doma, aby byl upřímný, že to vše, co potřebujete, pokud chcete být Arnie.

Tyto klíče je poškozena zadní to, mi trvalo několik měsíců, než jsem dostal sílu a obrátil rohu z mé slabé nepovolaných výchozí bod, pak přijde na tón a potom ripps.

Neznamená to však nestane přes noc, většina modelů, které vidíte na mens zdraví jsou buď na roids nebo byly dělá to mnoho, mnoho let, nebo obojí.
Old 22. duben 2008, 10:49
Dárce Skupina

Když jsem lavicového doma i jen používali 1 bar svorkových takže i když si na poslední rep a já dotírat dostat nahoru (což jsem udělal mnoho krát) vše, co mám udělat, je naklonit hrazdu a 1 boční straně závaží klesat, jeho nebezpečné při prvním však byl několikrát v případě vah klesly o zatímco v polovině rep tak i držet kolem 20 kg méně než moje max rep a pobyt nejméně 2 obchodní zástupci z mého mrtvého bodu. Já jsem v současné době hledají práci, aby mohla rozšířit mou sbírku hmotnost (pouze 95 kg) start nákupní prášky a opět začít stavět nové i opravdu nečekali komukoliv, i odpovědi na tento post kvůli mé stereotypní přístup k počítačové nadšence.
Old 22. duben 2008, 12:50
Dárce Skupina

Citace:
Původně Poslal kanoakavirus View Post
Když jsem lavicového doma i jen používali 1 bar svorkových takže i když si na poslední rep a já dotírat dostat nahoru (což jsem udělal mnoho krát) vše, co mám udělat, je naklonit hrazdu a 1 boční straně závaží klesat,
haha jen dont udělat v tělocvičně yourll podívat blázna

Reply

Register

Záložky
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.