![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| +1 Optimum výľivy 100% zlatý standard Syrovátka Banánový krém.
| |||
| |||
| Citace:
I jíst 250 g bílkovin denně. To je na hovno zatížení kuřecí maso, vejce a třese. Vaše svaly rostou zvyklý, pokud nechcete dát něco k jídlu. |
|
| |||
| |||
| hm, nazdraví za info kluci. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citace:
banánů protřepává je to docela sladké dave? je Choco aroma abit, jak mohu ji, holý Nesnáším vajíčka, tak i sklon rozejít tři a smíchejte je s broskvový jogurt, převýšení vás chuť jim, nemám to často jen na 'vyzvednout mě' im obvykle mlátit kolem 200 g denně, snažím se na 2,5 g na kg tělesné hmotnosti, ale i fyzicky cant do it, so im pomalu buduje až když jako můj metabolismus se rychleji
Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! Můj systém: Moje
|
|
| |||
| |||
| Je to škoda, my taťkové ve vězení jako i zoufale potřebují tělocvična partnera a ani jeden z mých přátel se do ní, nebo mohou být obtěžoval jít do tělocvičny. závaží doma necítí snížit tak účinné jako tělocvičně: (kterýkoli z vás dvou jít do tělocvičny na vlastní? jsem se pokusil a cítil se jako blázen lol. a na jednom místě delší dobu lety jsem byl s ohledem na 1.5 gram bílkovin na 1 libru tělesné hmotnosti, ale byl jsem asi 10 kamenných .... pak by bylo třeba asi 315 g bílkovin nyní. |
|
| |||
| |||
| i vlakem zdarma váhy doma znamená i nutnost být extra opatrný a nemůže vlak neúspěchu se tak podobně lavicového tisku atd. uvažování o získání moci racku, ale příliš mnoho peněz na konci dne Mám danou hodnotu 200 kg desek asi dva týdny zpátky, aby im ne všude blízko potřebují posilovny jít, že extra váha Mám je všechny lavicového jeden BB a dvě sady NR to Pokud budete potřebovat spotter na závěrečném nastavit nebo něco zeptat někoho v posilovně, téměř ve všech časech IVE požádal, co byl rád, pomozte mi!
__________________ Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! |
|
| |||
| |||
| Citace:
|
|
| |||
| |||
| Já taky, i pouze volné váhy doma, aby byl upřímný, že to vše, co potřebujete, pokud chcete být Arnie. Tyto klíče je poškozena zadní to, mi trvalo několik měsíců, než jsem dostal sílu a obrátil rohu z mé slabé nepovolaných výchozí bod, pak přijde na tón a potom ripps. Neznamená to však nestane přes noc, většina modelů, které vidíte na mens zdraví jsou buď na roids nebo byly dělá to mnoho, mnoho let, nebo obojí. |
|
| |||
| |||
| Když jsem lavicového doma i jen používali 1 bar svorkových takže i když si na poslední rep a já dotírat dostat nahoru (což jsem udělal mnoho krát) vše, co mám udělat, je naklonit hrazdu a 1 boční straně závaží klesat, jeho nebezpečné při prvním však byl několikrát v případě vah klesly o zatímco v polovině rep tak i držet kolem 20 kg méně než moje max rep a pobyt nejméně 2 obchodní zástupci z mého mrtvého bodu. Já jsem v současné době hledají práci, aby mohla rozšířit mou sbírku hmotnost (pouze 95 kg) start nákupní prášky a opět začít stavět nové i opravdu nečekali komukoliv, i odpovědi na tento post kvůli mé stereotypní přístup k počítačové nadšence. |
|
| |||
| |||
| Citace:
__________________ Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! |