μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Γενικό Φόρουμ > Off Topic Συζήτηση

Register

Bodybuilding / Powerlifting!

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 22 Απρ 2008, 07:03
Διαχειριστής Ομάδα

1 Optimum Nutrition 100% Gold Standard Whey Μπανάνα Cream.

Προσπάθησα πολλές και αυτό είναι το καλύτερο και πολύ φθηνά.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 22 Απρ 2008, 07:04
Διαχειριστής Ομάδα

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας kanoakavirus View Post
Έδωσα σκόνες δοκιμάστε μέχρι i δεν έχει τις δυνατότητες που lol, είμαι περίπου 15-16 τρέχουσα πέτρα και η τελευταία φορά που πήγα στο γιατρό μου είπε κατά βάρος, για το ύψος μου , Im σήμερα τρώμε βραστά ασπράδια αυγών για πρωτεΐνες και ανάληψη δύναμη ανύψωσης, που έγινε με το σώμα κτίριο τώρα.
Αυγά κανένα τρόπο δεν πρόκειται να δώσει youn την πρωτεΐνη που χρειάζεστε.

Τρώω όπως και 250 γραμμάρια πρωτεΐνης την ημέρα.

Thats δεκάρα φορτίο του κοτόπουλου, τα αυγά και κλονίζει.

Ο μυς συνηθίζει αυξηθεί αν δεν τους δώσω κάτι να φάνε.
Old 22 Απρ 2008, 07:42
Ομάδα Δωρητών

hm, cheers πληροφορίες για τα παιδιά.
Old 22 Απρ 2008, 08:43
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας Dave Υβριδικοί View Post
1 Optimum Nutrition 100% Gold Standard Whey Μπανάνα Cream.

Προσπάθησα πολλές και αυτό είναι το καλύτερο και πολύ φθηνά.
ίδια με IVE αλλά μόνο προσπάθησε Choco

της μπανάνας είναι κάπως ανακινήστε dave γλυκό; Choco η γεύση του είναι abit, πώς μπορώ να το θέσω, plain

Μισώ τα αυγά, έτσι τείνουν να διαλύσει τρεις και αναμειγνύονται με το ροδάκινο γιαούρτι, μπορείτε επίκλισης γεύση τους, δεν το κάνουμε συχνά απλώς και μόνο για 'μένα pick up "

im συνήθως χτυπά περίπου 200 γραμμάρια την ημέρα, και προσπαθούν να έχουν ανά 2,5 G λίβρες του σωματικού βάρους, αλλά θ επίκλισης σωματικά το κάνουμε, τόσο αργά im δημιουργίας και αν, όπως μου μεταβολισμός γίνεται πιο γρήγορα

Το σύστημά μου: Ορυχείο

Processor (s):
διπλού πυρήνα AMD Athlon
Motherboard:
winfast 6600
Μνήμες:
3GB
Κάρτα γραφικών (ες):
MSI 8600GT
Κάρτα Ήχου:
ορισμένες φθηνές dx9 5,1
Hard Drive (s):
Optical Drive (s):
Υπόθεση / PSU:
Ψύξη:
Network / Internet:
Monitor (ες):
Cibox 1440 x 900
Operating System (s):
Vista
Old 22 Απρ 2008, 08:54
Ομάδα Δωρητών

Είναι ντροπή μου μπαμπάδες στη φυλακή, όπως i απεγνωσμένα ανάγκη από ένα γυμναστήριο εταίρος και δεν αποτελεί μόνο έναν από τους φίλους μου σε αυτό είναι, ή μπορεί να τον κόπο να πάνε στο γυμναστήριο. βάρη στο σπίτι δεν αισθάνεται υποδιπλασιασμός εξίσου αποτελεσματικό με το γυμναστήριο: (κάποιος από εσάς δύο πηγαίνουν στο γυμναστήριο για τη δική σας; Έχω δοκιμάσει και θεώρησαν σαν ηλίθιος lol. και σε ένα σημείο πριν από λίγο καιρό ήμουν στη λήψη 1,5 γραμμάριο πρωτεΐνης ανά 1 κιλό βάρους σώματος, αλλά ήταν περίπου 10 πέτρα τότε .... θα χρειαστεί περίπου 315 γραμμάρια πρωτεϊνών τώρα.
Old 22 Απρ 2008, 09:33
Ομάδα Δωρητών

i τρένο ελεύθερα βάρη στο σπίτι

σημαίνει ότι πρέπει να είναι προσεκτικοί και επιπλέον δεν μπορεί να αποτύχει με τρένο πράγματα όπως πάγκο Τύπο κ.λπ.

νου να εξουσία σχάρα, αλλά πάρα πολλά χρήματα στο τέλος της ημέρας

Έχω δοθεί 200kg αξίας των πλακών περίπου δύο εβδομάδες πίσω, ώστε να μην είμαστε κοντά σε im που χρειάζεται το γυμναστήριο να πάω ότι επιπλέον βάρος

Εχω όλα είναι στον πάγκο ενός ΒΒ και δύο σειρές των ΣΠ της

αν χρειάζεστε μια κατοπτευτής σε ένα τελικό που ζητήσω κάτι ή κάποιος στο γυμναστήριο, σχεδόν σε όλες τις φορές που έχουν ζητηθεί IVE ήταν στην ευχάριστη θέση να βοηθήσει με έξω!

Old 22 Απρ 2008, 10:38
Διαχειριστής Ομάδα

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας mrdaveyk View Post
ίδια με IVE αλλά μόνο προσπάθησε Choco

της μπανάνας είναι κάπως ανακινήστε dave γλυκό; Choco η γεύση του είναι abit, πώς μπορώ να το θέσω, plain

Μισώ τα αυγά, έτσι τείνουν να διαλύσει τρεις και αναμειγνύονται με το ροδάκινο γιαούρτι, μπορείτε επίκλισης γεύση τους, δεν το κάνουμε συχνά απλώς και μόνο για 'μένα pick up "

im συνήθως χτυπά περίπου 200 γραμμάρια την ημέρα, και προσπαθούν να έχουν ανά 2,5 G λίβρες του σωματικού βάρους, αλλά θ επίκλισης σωματικά το κάνουμε, τόσο αργά im δημιουργίας και αν, όπως μου μεταβολισμός γίνεται πιο γρήγορα
Είναι πολύ όμορφο, δεν διαφέρει πολύ να McDonalds αν χρησιμοποιείτε καλό γάλα και μπλέντερ.
Old 22 Απρ 2008, 10:41
Διαχειριστής Ομάδα

Τα ίδια κι εγώ, και να χρησιμοποιούν μόνο ελεύθερα βάρη στο σπίτι, για να είμαστε ειλικρινείς είναι όλα όσα χρειάζεται αν δεν θέλουν να είναι Άρνι.

Τα βασικά είναι το σπάσιμο του πίσω του, μου πήρε πολλούς μήνες πριν από Πήρα δύναμη και την μετέτρεψε μια γωνιά από ανεκπαίδευτους μου αδύναμο σημείο εκκίνησης, στη συνέχεια έρχεται ο τόνος και στη συνέχεια το ripps.

Αυτό δεν θα συμβεί κάτι τέτοιο μέσα σε μια νύχτα, τα περισσότερα από τα μοντέλα που βλέπετε στην mens υγείας είναι είτε για roids ή έχουν κάνει πολλά, πολλά χρόνια, ή και τα δύο.
Old 22 Απρ 2008, 10:49
Ομάδα Δωρητών

Όταν θ πάγκο στο σπίτι μου μόνο που χρησιμοποιούνται για την χρήση 1 bar σφικτήρα έτσι ώστε αν έχω με την τελευταία εκπρ. και επίκλισης i get it up (που έχω κάνει πολλές φορές) Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να γείρετε το μπαρ και την 1η πλευρά του πέσουν τα βάρη, τα επικίνδυνα κατά την πρώτη όμως, έχει μια-δυο φορές όταν το βάρος έχουν μειωθεί, ενώ στα μέσα του εκπρ. έτσι να παραμείνουμε κοντά 20kg λιγότερο τότε μου max εκπρ. διαμονή και τουλάχιστον 2 από REPS μου νεκρό σημείο. Είμαι σήμερα ψάχνει για δουλειά να είναι σε θέση να επεκτείνει τη συλλογή μου βάρος (μόνο 95kg) σκόνες αρχίσουν να αγοράζουν ξανά και να ξεκινήσει μια νέα κατασκευή Πραγματικά δεν ανέμενε κανείς να απαντήσει ακόμη και σε αυτή τη θέση λόγω μου στερεότυπη στάση έναντι υπολογιστή μοντελίστες.
Old 22 Απρ 2008, 12:50
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας kanoakavirus View Post
Όταν θ πάγκο στο σπίτι μου μόνο που χρησιμοποιούνται για την χρήση 1 bar σφικτήρα έτσι ώστε αν έχω με την τελευταία εκπρ. και επίκλισης i get it up (που έχω κάνει πολλές φορές) Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να γείρετε το μπαρ και την 1η πλευρά του πέσουν τα βάρη,
haha dont μόνο που κάνουμε στο γυμναστήριο yourll εξετάσουμε βλάκας

Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.