manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Opći Forumi > Off Topic Discussion

Register

Bodybuilding / Powerlifting!

Reply

Thread Tools
Old 22 tra 2008, 07:03
Administrator Group

1 Optimalno Nutricionizam Gold Standard 100% sirutka Banana Krem.

Pokušali mnogo i ovo je najbolji i jeftini previše.

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 22 tra 2008, 07:04
Administrator Group

Quote:
Originally Posted by kanoakavirus View Post
Dadoh praha probati dok nisam mogao ne priuštiti to lol, ja sam oko 15-16 kamena trenutni i posljednji put sam otišao u doktora, rekao je on sam bio preko težinu za moj visoki , Im trenutno jede kuhano jaje bijelo rublje i za proteine uzimam vlast lifting, učinio s body building sada.
Jaja ni na koji način će se dati youn proteina koja vam je potrebna.

I kao što je jesti 250 grama proteina dnevno.

Taj sranje load pilećih, jaja i trese.

Vaše mišiće navika rasti ako ne im dati nešto za jesti.
Old 22 tra 2008, 07:42
Donatorska Grupa

HM, klicati za info momci.
Old 22 tra 2008, 08:43
Donatorska Grupa

Quote:
Originally Posted by Dave Hybrid View Post
1 Optimalno Nutricionizam Gold Standard 100% sirutka Banana Krem.

Pokušali mnogo i ovo je najbolji i jeftini previše.
isto kao i, ali samo ive pokušao choco

u banani stresat je to slatko kinda Dave? choco i okus abit je, kako sam rekao, plain

Mrzim jaja, tako da sam tendencijelno razbiti tri i pomiješati ih s jogurt breskva, te licemjerje okus im ja, ne radite to često samo za 'pokupiti me'

im normalno udaranje oko 200g na dan, i pokušajte imati 2.5g po lbs od tjelesne težine, ali i fizički cant to učiniti, tako da im polako building it up iako kao moj metabolizam dobiva brža

My System: Moj

Procesor (i):
AMD Athlon dual core
Matične ploče:
winfast 6600
RAM memorija:
3gb
Grafička kartica (e):
MSI 8600GT
Sound Card:
neki jeftini dx9 5,1
Tvrdi disk (i):
Optički pogon (e):
Case / PSU:
Hlađenje:
Network / Internet:
Monitor (e):
Cibox 1440 x 900
Operacijski sustav (e):
Vista
Old 22 tra 2008, 08:54
Donatorska Grupa

To je sramota moje dads u zatvoru kao što sam očajnički potrebna teretana partner, a ne jednom jedan od mojih prijatelja su u nju, ili može biti smeta da ide na teretanu. težine kod kuće ne osjeća raspoloviti učinkovit kao što su teretane: (bilo koji od vas dvojica idu u teretanu na vlastiti? sam pokušao i osjećali kao lud lol. U jednom trenutku i malo prije sam bio uzimajući u 1,5 grama proteina po £ 1 of body weight, ali sam bio oko 10 kamenih .... onda bi trebao oko 315 grama proteina sada.
Old 22 tra 2008, 09:33
Donatorska Grupa

slobodni utezi i trenirati kod kuće

ne znaci da trebam biti extra oprezni i ne može trenirati do kvara sa stvari kao što su potisak s klupe itd

razmišljanja dobivanja struje stalak, ali previše novaca na kraju dana

dobio sam dao 200kg limova vrijedan oko dva tjedna tako da im ne vrati nigdje u blizini trebaju ići u teretanu da extra weight

sve što sam dobio je jedna klupa BB i dva kompleta DB-a

Ako vam je potreban promatrač na konačnu postaviti ili nešto pitati nekoga u teretanu, gotovo svih vremena Ive je pitao da ste bili sretni da help me out!

Old 22 tra 2008, 10:38
Administrator Group

Quote:
Originally Posted by mrdaveyk View Post
isto kao i, ali samo ive pokušao choco

u banani stresat je to slatko kinda Dave? choco i okus abit je, kako sam rekao, plain

Mrzim jaja, tako da sam tendencijelno razbiti tri i pomiješati ih s jogurt breskva, te licemjerje okus im ja, ne radite to često samo za 'pokupiti me'

im normalno udaranje oko 200g na dan, i pokušajte imati 2.5g po lbs od tjelesne težine, ali i fizički cant to učiniti, tako da im polako building it up iako kao moj metabolizam dobiva brža
To je stvarno lijepa, ne razlikuje se mnogo McDonalds ako koristite dobar mlijeko i miješalica.
Old 22 tra 2008, 10:41
Administrator Group

Isti se ovdje, i slobodni utezi koristiti samo kod kuće, da budem iskren to je sve što Vam treba osim ako ne želim biti Arnie.

Oni su ključni je razbijanje iza njega, on je uzeo mi je mnogo mjeseci prije nego što sam dobio snagu i tokareno kutu iz moje slabe neobučen polazište, tada dolazi ton, a zatim ripps.

To se ne događa preko noći, a većina modela koje vidite na zdravlje Muška su ili o roids ili je to mnogo, mnogo godina, ili oboje.
Old 22 tra 2008, 10:49
Donatorska Grupa

Kad sam kod kuće klupa i koriste samo na upotrebu 1 bar suzbiti pa ako ja dobiti na zadnji rep i ja licemjerje dobiti Internet gore (što sam učinio mnogo puta) sve sam učiniti je podrezivati baru i 1 strani od utezi spadati, njegove opasne na prvi ipak, bio par puta, gdje su pali utezi za vrijeme dok je sredinom rips tako i držati oko 20kg manje od moje max rep i ostani najmanje 2 reps iz moje mrtve točke. Ja sam trenutno u potrazi za poslom, da biste mogli produžiti svoj težini zbirke (samo 95kg) početi ponovno kupuju praha i početi graditi novi ja stvarno nisam očekivala nikoga ni odgovorili na ovaj post zbog moje stereotipan odnos prema računalne entuzijaste.
Old 22 tra 2008, 12:50
Donatorska Grupa

Quote:
Originally Posted by kanoakavirus View Post
Kad sam kod kuće klupa i koriste samo na upotrebu 1 bar suzbiti pa ako ja dobiti na zadnji rep i ja licemjerje dobiti Internet gore (što sam učinio mnogo puta) sve sam učiniti je podrezivati baru i 1 strani od utezi spadati,
haha pravedan dont činiti da se u teretanu yourll gledati budale

Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.