![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 1 Optimalno Nutricionizam Gold Standard 100% sirutka Banana Krem.
| |||
| |||
| Quote:
I kao što je jesti 250 grama proteina dnevno. Taj sranje load pilećih, jaja i trese. Vaše mišiće navika rasti ako ne im dati nešto za jesti. |
|
| |||
| |||
| HM, klicati za info momci. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
u banani stresat je to slatko kinda Dave? choco i okus abit je, kako sam rekao, plain Mrzim jaja, tako da sam tendencijelno razbiti tri i pomiješati ih s jogurt breskva, te licemjerje okus im ja, ne radite to često samo za 'pokupiti me' im normalno udaranje oko 200g na dan, i pokušajte imati 2.5g po lbs od tjelesne težine, ali i fizički cant to učiniti, tako da im polako building it up iako kao moj metabolizam dobiva brža
Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! My System: Moj
|
|
| |||
| |||
| To je sramota moje dads u zatvoru kao što sam očajnički potrebna teretana partner, a ne jednom jedan od mojih prijatelja su u nju, ili može biti smeta da ide na teretanu. težine kod kuće ne osjeća raspoloviti učinkovit kao što su teretane: (bilo koji od vas dvojica idu u teretanu na vlastiti? sam pokušao i osjećali kao lud lol. U jednom trenutku i malo prije sam bio uzimajući u 1,5 grama proteina po £ 1 of body weight, ali sam bio oko 10 kamenih .... onda bi trebao oko 315 grama proteina sada. |
|
| |||
| |||
| slobodni utezi i trenirati kod kuće ne znaci da trebam biti extra oprezni i ne može trenirati do kvara sa stvari kao što su potisak s klupe itd razmišljanja dobivanja struje stalak, ali previše novaca na kraju dana dobio sam dao 200kg limova vrijedan oko dva tjedna tako da im ne vrati nigdje u blizini trebaju ići u teretanu da extra weight sve što sam dobio je jedna klupa BB i dva kompleta DB-a Ako vam je potreban promatrač na konačnu postaviti ili nešto pitati nekoga u teretanu, gotovo svih vremena Ive je pitao da ste bili sretni da help me out!
__________________ Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! |
|
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| |||
| |||
| Isti se ovdje, i slobodni utezi koristiti samo kod kuće, da budem iskren to je sve što Vam treba osim ako ne želim biti Arnie. Oni su ključni je razbijanje iza njega, on je uzeo mi je mnogo mjeseci prije nego što sam dobio snagu i tokareno kutu iz moje slabe neobučen polazište, tada dolazi ton, a zatim ripps. To se ne događa preko noći, a većina modela koje vidite na zdravlje Muška su ili o roids ili je to mnogo, mnogo godina, ili oboje. |
|
| |||
| |||
| Kad sam kod kuće klupa i koriste samo na upotrebu 1 bar suzbiti pa ako ja dobiti na zadnji rep i ja licemjerje dobiti Internet gore (što sam učinio mnogo puta) sve sam učiniti je podrezivati baru i 1 strani od utezi spadati, njegove opasne na prvi ipak, bio par puta, gdje su pali utezi za vrijeme dok je sredinom rips tako i držati oko 20kg manje od moje max rep i ostani najmanje 2 reps iz moje mrtve točke. Ja sam trenutno u potrazi za poslom, da biste mogli produžiti svoj težini zbirke (samo 95kg) početi ponovno kupuju praha i početi graditi novi ja stvarno nisam očekivala nikoga ni odgovorili na ovaj post zbog moje stereotipan odnos prema računalne entuzijaste. |
|
| |||
| |||
| Quote:
__________________ Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! |