![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 1 Optimum Nutrition 100% Whey Gold Standard Banana Cream.
| |||
| |||
| Idézet:
Eszem, mint 250 gramm fehérje naponta. Amit a szar terhelés csirke-, a tojás-és rezgésbeállításainak. Az izmaid növekedni szokott, ha nem adnak nekik enni. |
|
| |||
| |||
| hm, cheers for the info srácok. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Idézet:
a banán rázza az kinda édes Dave? A csokis íz van Abit, hogyan tud én tette, sima Utálom a tojást, úgyhogy inkább a három szünetet, és keverjük össze őket egy barack joghurt, akkor vidám ízű őket, én nem ezt sokszor csak a "Pick me up" im általában ütő 200g körül egy nap alatt, megpróbálok még 2.5g per kg testsúlyra, de fizikailag cant do it, így lassan im épület fel, hogy ahogy egyre gyorsabban metabolizmusra
A hőmérséklet ebben a almás pite 1000 fok fölött van. Ha férjhez, egy sugárhajtású Olvasztott Bramley alma is spriccel ki. Lehet menni a módon lehet menni az enyém. Akárhogy is, az egyik nekünk mennek! My System: Enyém
|
|
| |||
| |||
| Ez szégyen én dads a börtönben, mint én kétségbeesetten szüksége gym partner, és nem egyetlen barátom van rá, vagy nem érdekelte, hogy a tornaterembe. súlyoknak otthon nem érzem olyan hatásosnak, mint a felére, a tornaterem (bármely veletek menni a tornaterembe a saját? próbáltam, és úgy éreztem, hogy egy bolond lol. és egy pont ideje volt, ahol 1,5 gramm fehérje / 1 font testsúly, de én mintegy 10 kő .... lenne szüksége, akkor körülbelül 315 gramm fehérje van. |
|
| |||
| |||
| i vonat szabad súlyok otthon nem jelenti azt kell extra óvatos, és nem a vonat és a kudarc a dolgok, mint a padon sajtó, stb thinking of getting a erőkeret, de túl sok pénz a végén a nap Van adott 200kg értékű lemezeket körülbelül két hétig vissza im so közel sem kellene menni a tornaterembe, hogy az extra súly Én kaptam egy padon a BB és két DB's Ha szükség van egy detektív egy utolsó vagy valamit kérdezni valaki a tornaterem, majdnem minden alkalommal ive kérdezte már boldog volt, hogy segítsen rajtam!
__________________ A hőmérséklet ebben a almás pite 1000 fok fölött van. Ha férjhez, egy sugárhajtású Olvasztott Bramley alma is spriccel ki. Lehet menni a módon lehet menni az enyém. Akárhogy is, az egyik nekünk mennek! |
|
| |||
| |||
| Idézet:
|
|
| |||
| |||
| Én is, én csak akkor használja a szabad súlyokat otthon, hogy őszinte legyek, hogy minden amire szükséged van, ha nem akarja, hogy Arnie. Ezek a kulcs breaking hátulján, akkor elvitt sok hónappal azelőtt Van ereje és a sarok felé fordult az én gyenge gyakorlatlan kiindulási pont, aztán jön a hang, majd a ripps. Ez nem történhet meg egyik napról a másikra, a legtöbb modell látható MENS egészségügy vagy akár roids volna csinálni sok-sok évvel ezelőtt, vagy mindkettő. |
|
| |||
| |||
| Amikor otthon i bench csak használni 1 bar clamp tehát ha én leszek az utolsó rep és i cant get it up (amely csináltam sokszor) Én már nem is dönti a bár és 1 oldalán az súlyoknak leesik, a veszélyes először is, volt egy-két alkalommal, ha a tömegek már csökkent, míg a közepén rep Szóval maradok kb 20kg-s én max rep és maradjon legalább 2 Reps pont az én meghalt. Én jelenleg a feladat, hogy kiterjesszék a súlyomra gyűjtemény (csak 95kg) megkezdi a felvásárlást porok, és egy új build Tényleg nem számított, hogy bárki is választ erre a post miatt én sztereotip hozzáállás számítógép rajongóknak. |
|
| |||
| |||
| Idézet:
__________________ A hőmérséklet ebben a almás pite 1000 fok fölött van. Ha férjhez, egy sugárhajtású Olvasztott Bramley alma is spriccel ki. Lehet menni a módon lehet menni az enyém. Akárhogy is, az egyik nekünk mennek! |