![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 1 אופטימום תזונה זהב 100% מי גבינה רגילה בננה Cream.
| |||
| |||
| ציטוט:
אני אוהב לאכול 250 גרם של חלבון ליום. Thats א לטעון חרא של עוף, ביצים ו shakes. שרירי הרגל שלך לגדול אם לא נותנים להם משהו לאכול. |
|
| |||
| |||
| hm, Cheers עבור מידע על חבר 'ה. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| ציטוט:
את בננה לרעוד זה די מתוק דייב? choco את ריח abit היא, איך אני יכול לשים את זה, לא יפה אני שונא את הביצים, לכן אני נוטה להתפרק שלוש לערבב אותם עם יוגורט אפרסק, צביעות לך לטעום אותו, אני לא עושה את זה לעתים קרובות רק א 'מחיה נפש' כרגיל בנושא IM להכות 200g ביום, אני מנסה לקבל 2.5g לכל lbs של משקל הגוף, אבל אני עושה את זה פיזית צביעות, כך IM לאט בונים את זה למרות שלי מטבוליזם יגיע מהר יותר
|
| |||
| |||
| זה חבל שלי dads בכלא כמו שאני זקוק נואשות כושר ולא שותף יחיד של אחד החברים שלי הם אליו, או יכול להיות טרח ללכת כושר. משקולות בבית לא מרגיש לבתור אפקטיבי כמו חדר כושר: (כל אחד שניכם ללכת כושר בעצמך? ניסיתי ו הרגשתי כמו אידיוט LOL. ו בשלב מסוים לפני כמה זמן הייתי לוקח ב 1.5 גרם של חלבון לכל 1 פאונד של משקל הגוף, אבל הייתי בסביבות 10 אבן .... אז היה צריך בסביבות 315 גרם של חלבון עכשיו. |
|
| |||
| |||
| אני הרכבת בחינם משקולות בבית האם אומר שאני צריך להיות זהיר מיותרים ואין באפשרותו הרכבת כשל עם דברים כמו ספסל הקש וכו ' חושב מקבל את הכוח מתלה, אבל גם הרבה כסף בסופו של יום יש לי נתון 200kg בשווי צלחות כשבועיים חזרה IM לא כך בכל מקום ליד הצטרכות את כושר ללכת כי תוספת משקל יש לי את כל זה הספסל של BB ו DB של שתי קבוצות של אם אתה צופה ב צריך לקבוע סופית או משהו שאל מישהו את חדר כושר, כמעט כל ive פעמים שאלו הם כבר שמח לעזור לי!
__________________ את הטמפרטורה בתוך פאי תפוחים הוא מעל 1000 מעלות. אם אני לסחוט אותו, א הסילון של נמס bramley Apple יהיה להשפריץ החוצה. ללכת בדרך שלך; יכול ללכת שלי. כך או כך, אחד מאתנו הולך למטה! |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
|
|
| |||
| |||
| אותו כאן, אני רק לשימוש חופשי משקולות בבית, כדי להיות כנים, זה כל מה שאתה צריך, אלא אם כן אתה רוצה להיות ארני. הם המפתח היא לשבור את הגב של זה, לקח לי חודשים רבים לפני שהגעתי כוח והיא פונה בפינה שלי חלש untrained נקודת התחלה, לאחר מכן בא הטון ואז ripps. זה לא קורה בין לילה, רוב הדגמים שאתה רואה ב mens בריאות גם הם על roids או כבר עושה את זה הרבה, הרבה שנים, או שניהם גם יחד. |
|
| |||
| |||
| הספסל כשאני בבית אני רק נהג להשתמש 1 בר מהדק אז אם אני מקבל את האחרון נציג צביעות ואני מקבל את זה (שאני שעשיתם הרבה פעמים) כל מה שאני צריך לעשות זה להטות את בר 1 צד של משקולות נופל רחוק, על אף מסוכן בהתחלה, היו כמה פעמים בהן משקולות יש נפל של נציג באמצע תוך כדי שאני מקל כדי לעקוף את 20kg פחות אז מקסימום נציג ולהישאר לפחות 2 reps שלי מת נקודה. אני כרגע מחפש עבודה כדי שתוכל להרחיב את האוסף שלי משקל (רק 95kg) להתחיל לקנות שוב powders ולהתחיל לבנות חדשה אני באמת לא מצפה לאף אחד אפילו לכתוב תגובה זו בשל היחס שלי שבלוני לכיוון המחשב enthusiasts. |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
__________________ את הטמפרטורה בתוך פאי תפוחים הוא מעל 1000 מעלות. אם אני לסחוט אותו, א הסילון של נמס bramley Apple יהיה להשפריץ החוצה. ללכת בדרך שלך; יכול ללכת שלי. כך או כך, אחד מאתנו הולך למטה! |