mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Bendra Forumai > Off Topic Discussion

Register

Bodybuilding / Powerlifting!

Reply

Temos įrankiai
Old Balandis 22, 2008, 07:03
Administrator Grupė

Default Bodybuilding / Powerlifting!

1 Optimum Nutrition 100% Whey Gold Standard Banana Cream.

Bandote daug ir tai yra geriausias ir labai pigūs.

Mano sistema: Hybr! D

Procesorius (-iai):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Pagrindinė plokštė:
HP nForce 560
RAM atmintis:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (-ai):
NVIDIA 7150M borto Integruota
Garso plokštė:
5,1 borto Integruota
Kietasis diskas (-ai):
250GB 5400rpm, SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Akcijų HP
Aušinimas:
Akcijų HP
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 10MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Balandis 22, 2008, 07:04
Administrator Grupė

Citata:
Originally Posted by kanoakavirus View Post
Aš davė miltelių pabandyti kol aš niekaip negalėjau sau to lol, aš šiuo metu apie 15-16 akmens ir paskutinį kartą nuėjau į gydytoją jis pasakė man buvo per svoris mano aukštis , Jiems dabar valgyti virtų kiaušinių baltymai baltymų ir pradėjimo galios kėlimo, padaryta su įstaiga pastate dabar.
Kiaušiniai niekaip pasidalinti Youn baltymų reikia.

Valgyti kaip 250 gramų baltymų per dieną.

Thats shit apkrova viščiukų, kiaušinių ir virpesius.

Jūsų raumenys papratimas augti, jei ne duoti jiems ką nors valgyti.
Old Balandis 22, 2008, 07:42
Donorų grupės

hm, Cheers for info vaikinai.
Old Balandis 22, 2008, 08:43
Donorų grupės

Citata:
Originally Posted by Dave Hybrid View Post
1 Optimum Nutrition 100% Whey Gold Standard Banana Cream.

Bandote daug ir tai yra geriausias ir labai pigūs.
pat, kaip bet IVE tik bandė Choco

Bananų kokteilis tai kinda saldus dave? Choco skonį abit, kaip aš galiu įdėti, paprastas

I hate kiaušiniai, todėl esu linkęs lūžti tris ir sumaišykite jas su persikų jogurtas, you cant paragauti, I don't do it, dažnai tik "pick me up"

im paprastai pradeda apie 200g per dieną, aš stengiuosi būti 2.5g vienam kg kūno svorio, bet aš fiziškai cant do it, kad jiems lėtai pastato jį, nors mano metabolizmas pasireiškia greičiau

Mano sistema: Mano

Procesorius (-iai):
AMD Athlon Dual Core
Pagrindinė plokštė:
WinFast 6.600
RAM atmintis:
3Gb
Graphics Card (-ai):
MSI 8600GT
Garso plokštė:
pigių DX9 5,1
Kietasis diskas (-ai):
Optical Drive (s):
Case / PSU:
Aušinimas:
Tinklas / Internetas:
Monitorius (-ai):
Cibox 1440 x 900
Operacinė sistema (-os):
Vista
Old Balandis 22, 2008, 08:54
Donorų grupės

Gaila, mano tėtis kalėjime, nes aš desperatiškai reikia gimnastikos partneriu, o ne vieno iš mano draugai į tai, ar galima nesiteikė eiti į sporto salę. svoriai namie nesijaučia perpus toks pat veiksmingas kaip sporto salė: (bet jūs abu eikite į sporto salėje dėl savo? I've tried ir atrodė kvailas lol. ir vienoje vietoje seniai buvau atsižvelgiant į 1,5 gramas baltymų vienam £ 1 kūno masės, bet man buvo apie 10 akmenų tada .... reikės maždaug 315 gramų baltymų dabar.
Old Balandis 22, 2008, 09:33
Donorų grupės

Aš traukiniu nemokamai svoriai namie

nereiškia, kad turiu būti papildomai atsargūs ir negali traukinys į nepakankamumo Daiktai kaip suoliukas spauda ir tt

mąstymas gauti elektros stovo, bet per daug pinigų, kad dienos pabaigoje

Turiu atsižvelgiant 200kg verta plokščių apie dvi savaites atgal, kad jiems nėra niekur arti kuriems prieiga eiti, kad papildomas svoris

Viskas, ką aš turiu yra suoliukas BB dvi DB

Jei reikia dėl galutinio nustatyti ar kažkas ką nors sporto salėje Valdikliai beveik visus kartus IVE paklausė jie buvo laimingas help me out!

Old Balandis 22, 2008, 10:38
Administrator Grupė

Citata:
Originally Posted by mrdaveyk View Post
pat, kaip bet IVE tik bandė Choco

Bananų kokteilis tai kinda saldus dave? Choco skonį abit, kaip aš galiu įdėti, paprastas

I hate kiaušiniai, todėl esu linkęs lūžti tris ir sumaišykite jas su persikų jogurtas, you cant paragauti, I don't do it, dažnai tik "pick me up"

im paprastai pradeda apie 200g per dieną, aš stengiuosi būti 2.5g vienam kg kūno svorio, bet aš fiziškai cant do it, kad jiems lėtai pastato jį, nors mano metabolizmas pasireiškia greičiau
It's really nice, ne daug skiriasi nuo McDonalds, jei naudojate gerą pieno ir maišytuvo.
Old Balandis 22, 2008, 10:41
Administrator Grupė

Same here, aš tik naudotis nemokamai svoriai namie, būti sąžiningais, tai viskas, ko jums reikia, jei norite būti Arnie.

Jie yra pagrindiniai Breaking jį atgal, jis paėmė mane prieš keletą mėnesių gavau jėga ir pasuko už kampo mano silpnas nepatyrę atskaitos tašką, tada ateina signalas, tada ripps.

Tai neatsitinka per naktį, dauguma modelių, kuriuos matote Mens sveikatai arba dėl roids ar buvo tai daro jau daugelį metų, arba abu.
Old Balandis 22, 2008, 10:49
Donorų grupės

Kai aš stende home I naudojami tik naudojant 1 baras pakaba todėl, jei gaunu su paskutiniais REP ir i cant get it up (kuris I've done many times) All I tereikia pakreipti bar ir 1 pusė svoris nukristi, jų pavojingos per pirmąjį nors, buvo porą kartų, kai svoris nukrito, o nuo vidurio REP todėl aš Stick maždaug 20kg mažiau nei mano max REP ir apsistoja bent 2 pakartojimus iš mano miręs taškas. Aš šiuo metu ieškote darbo, kad galėtų pratęsti savo svorio kolekcija (tik 95kg) pradeda supirkti milteliai ir vėl prasideda naujos statybos aš tikrai nesitikėjau, kad kas nors net atsakyti į šį pranešimą, nes mano stereotipinį požiūrį į kompiuterių entuziastų.
Old Balandis 22, 2008, 12:50
Donorų grupės

Citata:
Originally Posted by kanoakavirus View Post
Kai aš stende home I naudojami tik naudojant 1 baras pakaba todėl, jei gaunu su paskutiniais REP ir i cant get it up (kuris I've done many times) All I tereikia pakreipti bar ir 1 pusė svoris nukristi,
haha tik dont padaryti, kad prieiga yourll atrodo kvailas

Reply

Register

Bookmarks
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.