![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 1 Optimum Nutrition 100% Whey Gold Standard Banana Cream.
| |||
| |||
| Citata:
Valgyti kaip 250 gramų baltymų per dieną. Thats shit apkrova viščiukų, kiaušinių ir virpesius. Jūsų raumenys papratimas augti, jei ne duoti jiems ką nors valgyti. |
|
| |||
| |||
| hm, Cheers for info vaikinai. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citata:
Bananų kokteilis tai kinda saldus dave? Choco skonį abit, kaip aš galiu įdėti, paprastas I hate kiaušiniai, todėl esu linkęs lūžti tris ir sumaišykite jas su persikų jogurtas, you cant paragauti, I don't do it, dažnai tik "pick me up" im paprastai pradeda apie 200g per dieną, aš stengiuosi būti 2.5g vienam kg kūno svorio, bet aš fiziškai cant do it, kad jiems lėtai pastato jį, nors mano metabolizmas pasireiškia greičiau
Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! Mano sistema: Mano
|
|
| |||
| |||
| Gaila, mano tėtis kalėjime, nes aš desperatiškai reikia gimnastikos partneriu, o ne vieno iš mano draugai į tai, ar galima nesiteikė eiti į sporto salę. svoriai namie nesijaučia perpus toks pat veiksmingas kaip sporto salė: (bet jūs abu eikite į sporto salėje dėl savo? I've tried ir atrodė kvailas lol. ir vienoje vietoje seniai buvau atsižvelgiant į 1,5 gramas baltymų vienam £ 1 kūno masės, bet man buvo apie 10 akmenų tada .... reikės maždaug 315 gramų baltymų dabar. |
|
| |||
| |||
| Aš traukiniu nemokamai svoriai namie nereiškia, kad turiu būti papildomai atsargūs ir negali traukinys į nepakankamumo Daiktai kaip suoliukas spauda ir tt mąstymas gauti elektros stovo, bet per daug pinigų, kad dienos pabaigoje Turiu atsižvelgiant 200kg verta plokščių apie dvi savaites atgal, kad jiems nėra niekur arti kuriems prieiga eiti, kad papildomas svoris Viskas, ką aš turiu yra suoliukas BB dvi DB Jei reikia dėl galutinio nustatyti ar kažkas ką nors sporto salėje Valdikliai beveik visus kartus IVE paklausė jie buvo laimingas help me out!
__________________ Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! |
|
| |||
| |||
| Citata:
|
|
| |||
| |||
| Same here, aš tik naudotis nemokamai svoriai namie, būti sąžiningais, tai viskas, ko jums reikia, jei norite būti Arnie. Jie yra pagrindiniai Breaking jį atgal, jis paėmė mane prieš keletą mėnesių gavau jėga ir pasuko už kampo mano silpnas nepatyrę atskaitos tašką, tada ateina signalas, tada ripps. Tai neatsitinka per naktį, dauguma modelių, kuriuos matote Mens sveikatai arba dėl roids ar buvo tai daro jau daugelį metų, arba abu. |
|
| |||
| |||
| Kai aš stende home I naudojami tik naudojant 1 baras pakaba todėl, jei gaunu su paskutiniais REP ir i cant get it up (kuris I've done many times) All I tereikia pakreipti bar ir 1 pusė svoris nukristi, jų pavojingos per pirmąjį nors, buvo porą kartų, kai svoris nukrito, o nuo vidurio REP todėl aš Stick maždaug 20kg mažiau nei mano max REP ir apsistoja bent 2 pakartojimus iš mano miręs taškas. Aš šiuo metu ieškote darbo, kad galėtų pratęsti savo svorio kolekcija (tik 95kg) pradeda supirkti milteliai ir vėl prasideda naujos statybos aš tikrai nesitikėjau, kad kas nors net atsakyti į šį pranešimą, nes mano stereotipinį požiūrį į kompiuterių entuziastų. |
|
| |||
| |||
| Citata:
__________________ Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! |