mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > General Forums > Off Topic Discussion

Register

Bodybuilding / Pauerliftings!

Reply

Thread Tools
Old Aprīlis 22, 2008, 07:03
Administrator Group

1 Optimum Nutrition 100% zelta standarts Sūkalas Banana Cream.

Mēģināja daudzi un tas ir labākais un lēti arī.

Mana sistēma: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (s):
Nvidia 7150M Onboard Integrētā
Sound Card:
5,1 Onboard Integrētā
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Noliktavā HP
Dzesēšana:
Noliktavā HP
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 10MB Virgin Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Aprīlis 22, 2008, 07:04
Administrator Group

Quote:
Originally Posted by kanoakavirus View Post
Iedevu pulveri izmēģināt kamēr es nevarētu atļauties lol, es esmu pašreizējais ap 15-16 akmens un pēdējo reizi devos uz ārstu viņš teica man bija vairāk nekā svars manā augstums , Im šobrīd ēd vārītu olu baltumus olbaltumvielu un uzsākot jaudas pacelšanai, kas noslēgts ar ķermeņa ēkas tagad.
Olas nekādi gatavojas sniegt youn olbaltumvielu jums ir nepieciešams.

Es ēdu, piemēram, 250 grami olbaltumvielu dienā.

Thats sūdi slodzi vistas, olas un lubas.

Jūsu muskuļi paradis attīstīties, ja tu nedod viņiem kaut ko ēst.
Old Aprīlis 22, 2008, 07:42
Donors Group

hm, cheers par info puiši.
Old Aprīlis 22, 2008, 08:43
Donors Group

Quote:
Originally Posted by Dave Hybrid View Post
1 Optimum Nutrition 100% zelta standarts Sūkalas Banana Cream.

Mēģināja daudzi un tas ir labākais un lēti arī.
pati taču IVE tikai centās choco

banānu krata tas kinda sweet Dave? choco garša ABIT, kā es varu iesniegt to, vienkāršais

i hate olas, tāpēc man mēdz izjaukt trīs un sajauc tos ar persiku jogurts, jūs cant garša tiem, I don't do it bieži vien "pick me up '

im parasti trāpot par 200g dienā, es cenšos būt 2.5G vienu lbs ķermeņa masas, bet es fiziski aprunāt darīt, lai im lēnām ēka it up it kā mana vielmaiņa kļūst straujāka

Mana sistēma: Mans

Processor (s):
AMD Athlon Dual Core
Motherboard:
winfast 6.600
RAM Operatīvā atmiņa:
3GB
Graphics Card (s):
MSI 8600GT
Sound Card:
daži lēti dx9 5,1
Hard Drive (s):
Optical Drive (s):
Case / PSU:
Dzesēšana:
Tīkla / Internets:
Monitor (s):
Cibox 1440 x 900
Operating System (s):
Vista
Old Aprīlis 22, 2008, 08:54
Donors Group

Tas ir kauns, manu tēti cietumā, jo es izmisīgi nepieciešama sporta partneris un ne viens viens no maniem draugiem ir spēkā, vai var bothered iet uz trenažieru zāli. svars mājās nejūtas pusi tik efektīvi, kā sporta: (kāds no jums diviem iet uz sporta zāli par savu? Es esmu mēģinājis un jutos kā muļķis lol. un vienā punktā, bet pirms es biju ņemot 1.5 g olbaltumvielu uz 1 mārciņu ķermeņa masas, bet man bija ap 10 akmens tad .... būtu vajadzīgi apmēram 315 grami olbaltumvielu tagad.
Old Aprīlis 22, 2008, 09:33
Donors Group

i vilciens svariem mājās

tas nozīmē, ka man jābūt papildus rūpīgai un nevar vilcienu mazspēju stuff kā sola prese uc

domāšana, kā iegūt varu sliedes, bet pārāk daudz naudas beigu dienas

Man dota 200kg vērtībā plates apmēram divas nedēļas atpakaļ līdz im nav nekur pie nepieciešamības sporta iet, ka papildus svaru

visi Man ir stenda BB divus DB's

ja jums ir nepieciešams koriģētājs par pēdējais vai kaut ko lūgt kādam sporta, gandrīz visu laiku IVE uzdotie tie esam priecīgi help me out!

Old Aprīlis 22, 2008, 10:38
Administrator Group

Quote:
Originally Posted by mrdaveyk View Post
pati taču IVE tikai centās choco

banānu krata tas kinda sweet Dave? choco garša ABIT, kā es varu iesniegt to, vienkāršais

i hate olas, tāpēc man mēdz izjaukt trīs un sajauc tos ar persiku jogurts, jūs cant garša tiem, I don't do it bieži vien "pick me up '

im parasti trāpot par 200g dienā, es cenšos būt 2.5G vienu lbs ķermeņa masas, bet es fiziski aprunāt darīt, lai im lēnām ēka it up it kā mana vielmaiņa kļūst straujāka
Tas ir tiešām jauks, nav daudz atšķiras mcdonalds, ja Jūs lietojat labu pienu un blenderis.
Old Aprīlis 22, 2008, 10:41
Administrator Group

Same here, i izmantot tikai svariem mājās, ja godīgi tas ir viss, kas jums nepieciešama, ja jūs vēlaties būt Arnie.

Tās galvenais pārkāpj aizmugurē, tā bija man daudzus mēnešus pirms es saņēmu izturību un pagriezt stūri no mana vājā neapmācīts sākumpunktu, tad nāk toni un tad ripps.

Tas nenotiek pēkšņi, lielākā daļa modeļu redzat mens veselību ir nu roids vai ir darot to daudziem, daudziem gadiem, vai abus.
Old Aprīlis 22, 2008, 10:49
Donors Group

Kad es stendā mājās i izmantoja tikai izmantot 1 bar clamp Tātad, ja es nokļūtu pēdējā rep un i cant get it up (ko es esmu darījusi daudzas reizes) viss, kas man jādara, ir noliekt bārs un 1 pusē svars nokrist, tās bīstamās sākumā tomēr ir pāris reizes, kad svērumi ir samazinājies un vienlaikus vidū rep so i brauciet ar aptuveni 20kg mazāk nekā mans max rep un uzturēties vismaz 2 REPS no mana mirušu punktu. Es šobrīd meklē darbu, lai varētu paplašināt manu svaru kolekcija (tikai 95kg) sāk iegādāties pulveri atkal un sākt jaunu objektu būvniecību Es tiešām negaidīju, ka kāds pat atbildēt uz šo amatu sakarā ar manu stereotipi, attieksme pret datoru entuziastiem.
Old Aprīlis 22, 2008, 12:50
Donors Group

Quote:
Originally Posted by kanoakavirus View Post
Kad es stendā mājās i izmantoja tikai izmantot 1 bar clamp Tātad, ja es nokļūtu pēdējā rep un i cant get it up (ko es esmu darījusi daudzas reizes) viss, kas man jādara, ir noliekt bārs un 1 pusē svars nokrist,
haha tikai dont do that in sporta yourll meklēt muļķis

Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.