![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 1 Optimum Nutrition 100% zelta standarts Sūkalas Banana Cream.
| |||
| |||
| Quote:
Es ēdu, piemēram, 250 grami olbaltumvielu dienā. Thats sūdi slodzi vistas, olas un lubas. Jūsu muskuļi paradis attīstīties, ja tu nedod viņiem kaut ko ēst. |
|
| |||
| |||
| hm, cheers par info puiši. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
banānu krata tas kinda sweet Dave? choco garša ABIT, kā es varu iesniegt to, vienkāršais i hate olas, tāpēc man mēdz izjaukt trīs un sajauc tos ar persiku jogurts, jūs cant garša tiem, I don't do it bieži vien "pick me up ' im parasti trāpot par 200g dienā, es cenšos būt 2.5G vienu lbs ķermeņa masas, bet es fiziski aprunāt darīt, lai im lēnām ēka it up it kā mana vielmaiņa kļūst straujāka
Iekšpuses šo ābolu pīrāgs temperatūra ir virs 1000 grādiem. Ja es saspiediet to, ir izkausēta Bramley ābolu reaktīvo būs squirt out. Varētu iet savu ceļu, varētu iet mine. Katrā ziņā viens no mums iet uz leju!! Mana sistēma: Mans
|
|
| |||
| |||
| Tas ir kauns, manu tēti cietumā, jo es izmisīgi nepieciešama sporta partneris un ne viens viens no maniem draugiem ir spēkā, vai var bothered iet uz trenažieru zāli. svars mājās nejūtas pusi tik efektīvi, kā sporta: (kāds no jums diviem iet uz sporta zāli par savu? Es esmu mēģinājis un jutos kā muļķis lol. un vienā punktā, bet pirms es biju ņemot 1.5 g olbaltumvielu uz 1 mārciņu ķermeņa masas, bet man bija ap 10 akmens tad .... būtu vajadzīgi apmēram 315 grami olbaltumvielu tagad. |
|
| |||
| |||
| i vilciens svariem mājās tas nozīmē, ka man jābūt papildus rūpīgai un nevar vilcienu mazspēju stuff kā sola prese uc domāšana, kā iegūt varu sliedes, bet pārāk daudz naudas beigu dienas Man dota 200kg vērtībā plates apmēram divas nedēļas atpakaļ līdz im nav nekur pie nepieciešamības sporta iet, ka papildus svaru visi Man ir stenda BB divus DB's ja jums ir nepieciešams koriģētājs par pēdējais vai kaut ko lūgt kādam sporta, gandrīz visu laiku IVE uzdotie tie esam priecīgi help me out!
__________________ Iekšpuses šo ābolu pīrāgs temperatūra ir virs 1000 grādiem. Ja es saspiediet to, ir izkausēta Bramley ābolu reaktīvo būs squirt out. Varētu iet savu ceļu, varētu iet mine. Katrā ziņā viens no mums iet uz leju!! |
|
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| |||
| |||
| Same here, i izmantot tikai svariem mājās, ja godīgi tas ir viss, kas jums nepieciešama, ja jūs vēlaties būt Arnie. Tās galvenais pārkāpj aizmugurē, tā bija man daudzus mēnešus pirms es saņēmu izturību un pagriezt stūri no mana vājā neapmācīts sākumpunktu, tad nāk toni un tad ripps. Tas nenotiek pēkšņi, lielākā daļa modeļu redzat mens veselību ir nu roids vai ir darot to daudziem, daudziem gadiem, vai abus. |
|
| |||
| |||
| Kad es stendā mājās i izmantoja tikai izmantot 1 bar clamp Tātad, ja es nokļūtu pēdējā rep un i cant get it up (ko es esmu darījusi daudzas reizes) viss, kas man jādara, ir noliekt bārs un 1 pusē svars nokrist, tās bīstamās sākumā tomēr ir pāris reizes, kad svērumi ir samazinājies un vienlaikus vidū rep so i brauciet ar aptuveni 20kg mazāk nekā mans max rep un uzturēties vismaz 2 REPS no mana mirušu punktu. Es šobrīd meklē darbu, lai varētu paplašināt manu svaru kolekcija (tikai 95kg) sāk iegādāties pulveri atkal un sākt jaunu objektu būvniecību Es tiešām negaidīju, ka kāds pat atbildēt uz šo amatu sakarā ar manu stereotipi, attieksme pret datoru entuziastiem. |
|
| |||
| |||
| Quote:
__________________ Iekšpuses šo ābolu pīrāgs temperatūra ir virs 1000 grādiem. Ja es saspiediet to, ir izkausēta Bramley ābolu reaktīvo būs squirt out. Varētu iet savu ceļu, varētu iet mine. Katrā ziņā viens no mums iet uz leju!! |