rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Ogólne Forum > Off Topic dyskusja

Register

Kulturystyka / Powerlifting!

Reply

Narzędzia wątku
Old 22 kwiecień 2008, 07:03
Administrator Group

Default Kulturystyka / Powerlifting!

+1 Optimum Nutrition 100% Gold Standard Whey Banana Cream.

Próbowano wielu jest to najlepszy i zbyt tanie.

My System: Hybr! D

Procesor (y):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Płyta główna:
HP nForce 560
Pamięć RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Karta graficzna (y):
Nvidia 7150M Onboard Zintegrowanego
Karta dźwiękowa:
Onboard 5.1 Zintegrowanego
Hard Drive (s):
250 GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Chłodzenie:
Stock HP
Sieć / Internet:
Nic 10/100 / 10MB Virgin Kabel
Monitor (y):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (-y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 22 kwiecień 2008, 07:04
Administrator Group

Cytat:
Originally Posted by kanoakavirus View Post
Dałem proszki spróbować, aż nie mogę sobie na to pozwolić lol, I'm obecnych około 15-16 kamień i ostatni raz, i poszedł do lekarza i on powiedział, był dla mojej wagi wysokość , Obecnie im jedzenie gotowane jajka białka i białek dla podejmowania moc podnoszenia, wykonane z siłownia teraz.
Jaja nie idą do YOUN białka potrzebne.

Ja jem jak 250 gramów białka dziennie.

Thats jeden shit obciążenia kurczaka, jaja i wibracje.

Twoje mięśnie wont rosnąć, jeśli nie dać im coś do jedzenia.
Old 22 kwiecień 2008, 07:42
Grupa dawcy

hm, cheers for the info chłopaki.
Old 22 kwiecień 2008, 08:43
Grupa dawcy

Cytat:
Originally Posted by Dave Hybrid View Post
+1 Optimum Nutrition 100% Gold Standard Whey Banana Cream.

Próbowano wielu jest to najlepszy i zbyt tanie.
ale tak samo jak ive tylko próbował Choco

bananów wytrząsnąć jest kinda słodkie dave? z Choco smak abit, jak mogę je, zwykły

I hate jaja, więc raczej zerwać trzy i wymieszać je z brzoskwiniowy jogurt, you cant ich smak, nie robię to często po prostu na "wybierz mnie"

im zazwyczaj uderzenie około 200g dziennie, staram się mieć 2.5g na kg masy ciała, ale i fizycznie cant to zrobić, więc im wolno budynku to jednak jak mój metabolizm dostaje szybciej

My System: Mój

Procesor (y):
AMD Athlon dual core
Płyta główna:
WinFast 6600
Pamięć RAM:
3Gb
Karta graficzna (y):
MSI 8600GT
Karta dźwiękowa:
niektóre tanie dx9 5,1
Hard Drive (s):
Optical Drive (s):
Case / PSU:
Chłodzenie:
Sieć / Internet:
Monitor (y):
Cibox 1440 x 900
Operating System (-y):
Vista
Old 22 kwiecień 2008, 08:54
Grupa dawcy

It's a shame my dads w więzieniu jak i rozpaczliwie potrzebować siłownia partnerem, a nie jeden z moich przyjaciół jest w nim, lub może być jedno, aby przejść do sali gimnastycznej. Wagi w domu nie czuje się równie skuteczny jak halve siłowni: (każdy z was pójść do siłowni na własny? I've tried i poczułam jak głupiec lol. i w pewnym momencie jakiś czas temu i miał w 1,5 gram białka na 1 funt masy ciała, ale i była o około 10 kamieni .... następnie musiałaby około 315 gramów białka teraz.
Old 22 kwiecień 2008, 09:33
Grupa dawcy

pociągu i wolne Wagi w domu

oznacza, że muszę być bardzo uważać i nie może pociągu na niepowodzenie z rzeczy takie jak stół prasy itp.

myślenia pozyskiwania energii szafie, ale zbyt dużo pieniędzy na koniec dnia

Mam podane wartości 200 kg płytek o dwa tygodnie wstecz, tak im nie wszędzie blisko potrzebujących siłowni do tej dodatkowej wagi

All I got to jeden stół BB dwa zestawy DB's

Jeśli potrzebujesz wywiadowca na ostatnią poprosić kogoś lub coś w siłowni, prawie wszystkie razy ive zadawane zostali przyjemnością pomoże mi się!

Old 22 kwiecień 2008, 10:38
Administrator Group

Cytat:
Originally Posted by mrdaveyk View Post
ale tak samo jak ive tylko próbował Choco

bananów wytrząsnąć jest kinda słodkie dave? z Choco smak abit, jak mogę je, zwykły

I hate jaja, więc raczej zerwać trzy i wymieszać je z brzoskwiniowy jogurt, you cant ich smak, nie robię to często po prostu na "wybierz mnie"

im zazwyczaj uderzenie około 200g dziennie, staram się mieć 2.5g na kg masy ciała, ale i fizycznie cant to zrobić, więc im wolno budynku to jednak jak mój metabolizm dostaje szybciej
It's really nice, niewiele różnią się mcdonalds jeśli używasz dobre mleko i mikser.
Old 22 kwiecień 2008, 10:41
Administrator Group

Same here, i używać tylko wolne Wagi w domu, aby być uczciwym to wszystko, czego potrzebujesz, jeśli nie chcesz być Arnie.

Ich kluczowym jest złamanie go z powrotem, to zajęło mi wiele miesięcy, zanim dostał się siła i kąt z mojego niewprawny słaby punkt wyjścia, a następnie pojawia się sygnał, a następnie ripps.

Nie zdarza się to na noc, większość modeli można zobaczyć w mens zdrowia albo na roids lub zostały robi to wiele lat, lub obie.
Old 22 kwiecień 2008, 10:49
Grupa dawcy

Podczas kanapa w domu i używany tylko do użytku 1 bar clamp więc jeśli ja dostać do ostatniego i rep i cant get it up (które I've done wiele razy), co mam zrobić, to pochylić bar i 1 z boku Wagi odpadać, jego niebezpieczne w pierwszym chociaż zostały kilka razy, gdy wag spadły, podczas gdy w połowie z rep i tak trzymać do ok. 20 kg mniej niż mój max rep i pobyt co najmniej 2 Reps z mojego martwego punktu. Jestem obecnie szukają pracy, aby móc rozszerzyć moją kolekcję waga (tylko 95 kg) rozpocznie skup proszki i ponownie rozpocząć nową budować I naprawdę nie każdy może się spodziewać nawet odpowiedzieć na to stanowisko ze względu na moje stereotypowe podejście do entuzjastów komputerowych.
Old 22 kwiecień 2008, 12:50
Grupa dawcy

Cytat:
Originally Posted by kanoakavirus View Post
Podczas kanapa w domu i używany tylko do użytku 1 bar clamp więc jeśli ja dostać do ostatniego i rep i cant get it up (które I've done wiele razy), co mam zrobić, to pochylić bar i 1 z boku Wagi odpadać,
haha just dont zrobić w sali gimnastycznej yourll wygląd głupca

Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.