![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| +1 Optimum Nutrition 100% Gold Standard Whey Banana Cream.
| |||
| |||
| Cytat:
Ja jem jak 250 gramów białka dziennie. Thats jeden shit obciążenia kurczaka, jaja i wibracje. Twoje mięśnie wont rosnąć, jeśli nie dać im coś do jedzenia. |
|
| |||
| |||
| hm, cheers for the info chłopaki. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Cytat:
bananów wytrząsnąć jest kinda słodkie dave? z Choco smak abit, jak mogę je, zwykły I hate jaja, więc raczej zerwać trzy i wymieszać je z brzoskwiniowy jogurt, you cant ich smak, nie robię to często po prostu na "wybierz mnie" im zazwyczaj uderzenie około 200g dziennie, staram się mieć 2.5g na kg masy ciała, ale i fizycznie cant to zrobić, więc im wolno budynku to jednak jak mój metabolizm dostaje szybciej
Temperatura wewnątrz tego jabłecznik jest ponad 1000 stopni. Jeśli wycisnąć to, strumienia stopionego Bramley Apple obsikać obecnie. Czy go na swój sposób; mogłyby kopalni. Tak czy inaczej, jedno z nas będzie w dół! My System: Mój
|
|
| |||
| |||
| It's a shame my dads w więzieniu jak i rozpaczliwie potrzebować siłownia partnerem, a nie jeden z moich przyjaciół jest w nim, lub może być jedno, aby przejść do sali gimnastycznej. Wagi w domu nie czuje się równie skuteczny jak halve siłowni: (każdy z was pójść do siłowni na własny? I've tried i poczułam jak głupiec lol. i w pewnym momencie jakiś czas temu i miał w 1,5 gram białka na 1 funt masy ciała, ale i była o około 10 kamieni .... następnie musiałaby około 315 gramów białka teraz. |
|
| |||
| |||
| pociągu i wolne Wagi w domu oznacza, że muszę być bardzo uważać i nie może pociągu na niepowodzenie z rzeczy takie jak stół prasy itp. myślenia pozyskiwania energii szafie, ale zbyt dużo pieniędzy na koniec dnia Mam podane wartości 200 kg płytek o dwa tygodnie wstecz, tak im nie wszędzie blisko potrzebujących siłowni do tej dodatkowej wagi All I got to jeden stół BB dwa zestawy DB's Jeśli potrzebujesz wywiadowca na ostatnią poprosić kogoś lub coś w siłowni, prawie wszystkie razy ive zadawane zostali przyjemnością pomoże mi się!
__________________ Temperatura wewnątrz tego jabłecznik jest ponad 1000 stopni. Jeśli wycisnąć to, strumienia stopionego Bramley Apple obsikać obecnie. Czy go na swój sposób; mogłyby kopalni. Tak czy inaczej, jedno z nas będzie w dół! |
|
| |||
| |||
| Cytat:
|
|
| |||
| |||
| Same here, i używać tylko wolne Wagi w domu, aby być uczciwym to wszystko, czego potrzebujesz, jeśli nie chcesz być Arnie. Ich kluczowym jest złamanie go z powrotem, to zajęło mi wiele miesięcy, zanim dostał się siła i kąt z mojego niewprawny słaby punkt wyjścia, a następnie pojawia się sygnał, a następnie ripps. Nie zdarza się to na noc, większość modeli można zobaczyć w mens zdrowia albo na roids lub zostały robi to wiele lat, lub obie. |
|
| |||
| |||
| Podczas kanapa w domu i używany tylko do użytku 1 bar clamp więc jeśli ja dostać do ostatniego i rep i cant get it up (które I've done wiele razy), co mam zrobić, to pochylić bar i 1 z boku Wagi odpadać, jego niebezpieczne w pierwszym chociaż zostały kilka razy, gdy wag spadły, podczas gdy w połowie z rep i tak trzymać do ok. 20 kg mniej niż mój max rep i pobyt co najmniej 2 Reps z mojego martwego punktu. Jestem obecnie szukają pracy, aby móc rozszerzyć moją kolekcję waga (tylko 95 kg) rozpocznie skup proszki i ponownie rozpocząć nową budować I naprawdę nie każdy może się spodziewać nawet odpowiedzieć na to stanowisko ze względu na moje stereotypowe podejście do entuzjastów komputerowych. |
|
| |||
| |||
| Cytat:
__________________ Temperatura wewnątrz tego jabłecznik jest ponad 1000 stopni. Jeśli wycisnąć to, strumienia stopionego Bramley Apple obsikać obecnie. Czy go na swój sposób; mogłyby kopalni. Tak czy inaczej, jedno z nas będzie w dół! |