мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Општи Форуми > Офф Топиц Дисцуссион

Register

Бодыбуилдинг / Поуерлифтинг!

Reply

Тхреад Тоолс
Old 22 тра 2008, 07:03
Администратор Гроуп

Default Бодыбуилдинг / Поуерлифтинг!

1 Оптимално Нутриционизам Голд Стандард 100% сирутка Банана Креме.

Покушали много и ово је најбољи и јефтини превише.

Мы Сыстем: Хыбр! Д

Процесор (и):
АМД Турион 64 кс2 ТЛ-64 2.2ГХз
Матичне плоче:
ХП нФорце 560
РАМ меморија:
2ГБ ДДР2 ПЦ2-5300
Графичка картица (е):
НВИДИА 7150М Онбоард Интегрисани
Соунд Цард:
5,1 Онбоард Интегрисани
Тврди диск (и):
250ГБ 5400РПМ САТА300
Оптички погон (е):
18кс ЦД / ДВДРУ ДЛ-АТА
Цасе / псу:
Стоцк ХП
Хлађење:
Стоцк ХП
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 10МБ Девице Цабле
Монитор (е):
17 "УКСГА + БригхтВиеу ХД Широки екран
Оперативни систем (е):
Уиндоус 7 Коначан 32Бит
Old 22 тра 2008, 07:04
Администратор Гроуп

Куоте:
Оригиналлы Постед бы каноакавирус View Post
Дадох праха пробати док нисам могао не приуштити то лол, ја сам око 15-16 камена тренутни и последњи пут сам отишао у доктора, рекао је он сам био преко тежину за мој високи , Им тренутно једе кухане јаје бело рубље и за протеине узимам власт лифтинг, учинио са боды буилдинг сада.
Јаја ни на који начин ће се дати ыоун протеина која вам је потребна.

И као што је да једете 250 грама протеина дневно.

Тај срање лоад пилећих, јаја и тресе.

Ваше мишиће навика расти ако не им дати нешто за јести.
Old 22 тра 2008, 07:42
Донаторска Група

ХМ, клицање за инфо момци.
Old 22 тра 2008, 08:43
Донаторска Група

Куоте:
Оригиналлы Постед бы Даве Хыбрид View Post
1 Оптимално Нутриционизам Голд Стандард 100% сирутка Банана Креме.

Покушали много и ово је најбољи и јефтини превише.
исто као и, али само иве суђен цхоцо

у банане стресат је то слатко кинд Даве? цхоцо и укус абит је, како сам рекао, плаин

Мрзим јаја, тако да сам тенденцијелно разбити три и помешати их са јогурт бресква, те лицемјерје укус им ја, не радите то често само за 'покупити ме'

им нормално ударање око 200г на дан, и покушајте да има 2.5г по лбс од телесне тежине, али и физички цант то учинити, тако да им полако буилдинг ит уп иако као мој метаболизам добија бржа

Мы Сыстем: Мој

Процесор (и):
АМД Атхлон дуал цоре
Матичне плоче:
уинфаст 6600
РАМ меморија:
3гб
Графичка картица (е):
МСИ 8600ГТ
Соунд Цард:
неки јефтини дкс9 5,1
Тврди диск (и):
Оптички погон (е):
Цасе / псу:
Хлађење:
Нетуорк / Интернет:
Монитор (е):
Цибокс 1440 кс 900
Оперативни систем (е):
Виста
Old 22 тра 2008, 08:54
Донаторска Група

То је срамота моје дадс у затвору као што сам очајнички потребна теретана партнер, а не једном један од мојих пријатеља су у њу, или може бити смета да иде на теретана. тежине код куће не осећа располовити ефикасан као што су теретана: (било који од вас двојица иду у теретана на сопствени? сам покушао и осећали као луд лол. У једном тренутку и мало пре сам био узимајући у 1,5 грама протеина по £ 1 оф боды уеигхт, али сам био око 10 камених .... онда би требао око 315 грама протеина сада.
Old 22 тра 2008, 09:33
Донаторска Група

слободни тегови и тренирати код куће

не знаци да требам бити екстра опрезни и не може тренирати до квара са ствари као што су потисак са клупе итд

размишљања добијања струје сталак, али превише новаца на крају дана

добио сам дао 200кг лимова вредан око две недеље тако да им не врати нигде у близини треба да иде у теретана да екстра уеигхт

све што сам добио је једна клупа ББ и два комплета ДБ-а

Ако вам је потребан посматрач на коначну поставити или нешто питати некога у теретана, готово свих времена Иве је питао да сте били сретни да хелп ме оут!

Old 22 тра 2008, 10:38
Администратор Гроуп

Куоте:
Оригиналлы Постед бы мрдавеык View Post
исто као и, али само иве суђен цхоцо

у банане стресат је то слатко кинд Даве? цхоцо и укус абит је, како сам рекао, плаин

Мрзим јаја, тако да сам тенденцијелно разбити три и помешати их са јогурт бресква, те лицемјерје укус им ја, не радите то често само за 'покупити ме'

им нормално ударање око 200г на дан, и покушајте да има 2.5г по лбс од телесне тежине, али и физички цант то учинити, тако да им полако буилдинг ит уп иако као мој метаболизам добија бржа
То је стварно лепа, не разликује се много МцДоналдс ако користите добар млеко и мијешалица.
Old 22 тра 2008, 10:41
Администратор Гроуп

Исти се овде, и слободни тегови користити само код куће, да будем искрен то је све што вам треба осим ако не желим бити Арние.

Они су кључни је разбијање иза њега, он је узео ми је много месеци пре него што сам добио снагу и токарено углу из моје слабе необучен полазиште, тада долази тон, а затим риппс.

То се не дешава преко ноћи, а већина модела које видите на здравље Мушка су или о роидс или је то много, много година, или обоје.
Old 22 тра 2008, 10:49
Донаторска Група

Кад сам код куће клупа и користе само на употребу 1 бар сузбити па ако ја добити на последњи реп и ја лицемјерје добити то горе (што сам учинио много пута) све сам учинити је подрезивати бару и 1 страни од тегови спадати, његове опасне на први ипак, био пар пута, где су пали тегови за време док је средином рипс тако и држати око 20кг мање од моје макс реп и остани најмање 2 репс из моје мртве тачке. Ја сам тренутно у потрази за послом, да бисте могли продужити свој тежини збирке (само 95кг) почети поново купују праха и почети градити нови ја стварно нисам очекивала никога ни одговорите на овај пост због моје стереотипан однос према рачунарске ентузијасте.
Old 22 тра 2008, 12:50
Донаторска Група

Куоте:
Оригиналлы Постед бы каноакавирус View Post
Кад сам код куће клупа и користе само на употребу 1 бар сузбити па ако ја добити на последњи реп и ја лицемјерје добити то горе (што сам учинио много пута) све сам учинити је подрезивати бару и 1 страни од тегови спадати,
хаха праведан донт чинити да се у теретана ыоурлл гледати будале

Reply

Register

Боокмаркс
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц