менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Генеральний форуми > Off Topic Discussion

Register

Бодібілдінг / Пауерліфтинг!

Reply

Різьба Інструменти
Old 22 квітня 2008, 07:03
Адміністратор групи

Default Бодібілдінг / Пауерліфтинг!

1 Optimum Nutrition 100% Gold Standard сироватковий Banana Cream.

Перепробував багато, і це найкраще і дешеве теж.

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 22 квітня 2008, 07:04
Адміністратор групи

Цитата:
Спочатку Написав kanoakavirus View Post
Я дав порошки спробу, поки я не міг собі це дозволити LOL, я поточний близько 15-16 камінь і останній раз, коли я пішов до лікаря він сказав, що я із зайвою вагою на моє високе , В даний час їм їжі вареного яєчного білка для білків і які зайнялися підйомна сила, що зробили з тілом будинку зараз.
Яйця жодним чином не збираємося дати Юн білка вам потрібно.

Я їм, як 250 грамів білка на день.

Thats дерьмо навантаження на курятину, яйця і трясе.

Ваші м'язи звичку рости, якщо ви не дасте їм поїсти.
Old 22 квітня 2008, 07:42
Донор групи

ТМ, ура Інформація хлопці.
Old 22 квітня 2008, 08:43
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав Дейв Гібридні View Post
1 Optimum Nutrition 100% Gold Standard сироватковий Banana Cream.

Перепробував багато, і це найкраще і дешеве теж.
ж, але тільки намагався Ive Choco

Банан похитнути це цікаве Sweet Дейв? шоколадний смак ABIT, як би це сказати, звичайна

Я ненавиджу яйця, так що я, як правило, розбити три і змішати їх з персиком йогурт, ви нахиляє смак їх, я не роблю це часто тільки для "Pick Me Up '

IM зазвичай попадання близько 200г на день, я намагаюся мати 2.5G за кг ваги тіла, але я фізично нахиляє це зробити, так їм повільно потенціалу його хоч як мій метаболізм отримує швидкий

Моя система: Мій

Процесор (и):
AMD Athlon Dual Core
Материнська плата:
WinFast 6600
ОЗУ:
3gb
Графічна карта (и):
MSI 8600GT
Звукова карта:
Деякі дешевих DX9 5.1
Жорсткий диск (и):
Оптичний привід (и):
Діло / PSU:
Охолодження:
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
CiBox 1440 x 900
Операційна система (и):
Vista
Old 22 квітня 2008, 08:54
Донор групи

Це ганьба, мій тато в тюрмі, як я відчайдушно потрібен партнер спортзал і жоден з моїх друзів в ній, або може бути спромігся піти в спортзал. вага вдома не відчуває себе наполовину само ефективно, як в спортзал: (кожен з вас два ходжу в тренажерний зал на свій розсуд? Я пробував і відчував себе дурнем LOL. а в одному місці якийсь час назад я приймав у 1,5 грами білка на 1 фунт ваги тіла, але мені було близько 10 кам'яних то .... що йому буде потрібно близько 315 грамів білка зараз.
Old 22 квітня 2008, 09:33
Донор групи

Я тренуюся вільних ваг на дому

значить я повинен бути додатково ретельно і не можуть тренуватися до відмови з речами, як жим лежачи і т.п.

думає про отримання влади стійку, але занадто багато грошей на кінець дня

Я отримав даний 200kg пластин коштує близько двох тижнів тому, щоб їм не скрізь у потребують спортзал піти, що зайва вага

Все, що я отримав це лава ВВ і два комплекти DB's

Якщо вам потрібен корректіровщік на остаточний набір або що-небудь запитати кого-то в тренажерному залі, майже всі часи Ive запитали вони були щасливі, щоб допомогти мені!

Old 22 квітня 2008, 10:38
Адміністратор групи

Цитата:
Спочатку Написав mrdaveyk View Post
ж, але тільки намагався Ive Choco

Банан похитнути це цікаве Sweet Дейв? шоколадний смак ABIT, як би це сказати, звичайна

Я ненавиджу яйця, так що я, як правило, розбити три і змішати їх з персиком йогурт, ви нахиляє смак їх, я не роблю це часто тільки для "Pick Me Up '

IM зазвичай попадання близько 200г на день, я намагаюся мати 2.5G за кг ваги тіла, але я фізично нахиляє це зробити, так їм повільно потенціалу його хоч як мій метаболізм отримує швидкий
Це дійсно приємно, не набагато відрізняється від McDonalds, якщо ви використовуєте хороший молоко і Blender.
Old 22 квітня 2008, 10:41
Адміністратор групи

Те ж, тут, я використовую тільки вільні ваги на дому, бути чесними все це потрібно, якщо ви хочете бути Арні.

Вони ключові порушує його спинку, він узяв мене багато місяців, перш ніж я отримав силу і завернув за ріг від моїх слабких непідготовлених відправною точкою, то приходить сигнал, і на те ripps.

Це не відбувається відразу, більшість моделей, які ви бачите в Mens Health або на Roids або робили це багато-багато років, або обох.
Old 22 квітня 2008, 10:49
Донор групи

Коли я лава У мене вдома тільки для використання 1 балки так що якщо потраплю в останні Rep І я нахиляє Get It Up (які я робив кілька разів) все мені треба зробити, це нахилити бар і 1 сторона ваг впасти, його небезпечним на перший, хоча, було пару раз де ваги впали в той час як в середині Rep тому я палицю близько 20 кг менше, ніж мій Макс Rep і залишатися щонайменше 2 повторень з мертвої точки. Я в даний час шукає роботу, щоб мати можливість висловити весь збір (тільки 95кг) почали купувати порошки знову і почати новий збудувати Я дійсно не чекав, що хтось навіть відповісти на цей пост через мого стереотипне ставлення до комп'ютерних ентузіастів.
Old 22 квітня 2008, 12:50
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав kanoakavirus View Post
Коли я лава У мене вдома тільки для використання 1 балки так що якщо потраплю в останні Rep І я нахиляє Get It Up (які я робив кілька разів) все мені треба зробити, це нахилити бар і 1 сторона вага падає,
Haha тільки Dont Do, що в спортзал yourll виглядати дурнем

Reply

Register

Закладки
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.