![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 1 Optimum Nutrition 100% Gold Standard сироватковий Banana Cream.
| |||
| |||
| Цитата:
Я їм, як 250 грамів білка на день. Thats дерьмо навантаження на курятину, яйця і трясе. Ваші м'язи звичку рости, якщо ви не дасте їм поїсти. |
|
| |||
| |||
| ТМ, ура Інформація хлопці. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитата:
Банан похитнути це цікаве Sweet Дейв? шоколадний смак ABIT, як би це сказати, звичайна Я ненавиджу яйця, так що я, як правило, розбити три і змішати їх з персиком йогурт, ви нахиляє смак їх, я не роблю це часто тільки для "Pick Me Up ' IM зазвичай попадання близько 200г на день, я намагаюся мати 2.5G за кг ваги тіла, але я фізично нахиляє це зробити, так їм повільно потенціалу його хоч як мій метаболізм отримує швидкий
Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! Моя система: Мій
|
|
| |||
| |||
| Це ганьба, мій тато в тюрмі, як я відчайдушно потрібен партнер спортзал і жоден з моїх друзів в ній, або може бути спромігся піти в спортзал. вага вдома не відчуває себе наполовину само ефективно, як в спортзал: (кожен з вас два ходжу в тренажерний зал на свій розсуд? Я пробував і відчував себе дурнем LOL. а в одному місці якийсь час назад я приймав у 1,5 грами білка на 1 фунт ваги тіла, але мені було близько 10 кам'яних то .... що йому буде потрібно близько 315 грамів білка зараз. |
|
| |||
| |||
| Я тренуюся вільних ваг на дому значить я повинен бути додатково ретельно і не можуть тренуватися до відмови з речами, як жим лежачи і т.п. думає про отримання влади стійку, але занадто багато грошей на кінець дня Я отримав даний 200kg пластин коштує близько двох тижнів тому, щоб їм не скрізь у потребують спортзал піти, що зайва вага Все, що я отримав це лава ВВ і два комплекти DB's Якщо вам потрібен корректіровщік на остаточний набір або що-небудь запитати кого-то в тренажерному залі, майже всі часи Ive запитали вони були щасливі, щоб допомогти мені!
__________________ Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! |
|
| |||
| |||
| Цитата:
|
|
| |||
| |||
| Те ж, тут, я використовую тільки вільні ваги на дому, бути чесними все це потрібно, якщо ви хочете бути Арні. Вони ключові порушує його спинку, він узяв мене багато місяців, перш ніж я отримав силу і завернув за ріг від моїх слабких непідготовлених відправною точкою, то приходить сигнал, і на те ripps. Це не відбувається відразу, більшість моделей, які ви бачите в Mens Health або на Roids або робили це багато-багато років, або обох. |
|
| |||
| |||
| Коли я лава У мене вдома тільки для використання 1 балки так що якщо потраплю в останні Rep І я нахиляє Get It Up (які я робив кілька разів) все мені треба зробити, це нахилити бар і 1 сторона ваг впасти, його небезпечним на перший, хоча, було пару раз де ваги впали в той час як в середині Rep тому я палицю близько 20 кг менше, ніж мій Макс Rep і залишатися щонайменше 2 повторень з мертвої точки. Я в даний час шукає роботу, щоб мати можливість висловити весь збір (тільки 95кг) почали купувати порошки знову і почати новий збудувати Я дійсно не чекав, що хтось навіть відповісти на цей пост через мого стереотипне ставлення до комп'ютерних ентузіастів. |
|
| |||
| |||
| Цитата:
__________________ Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! |