![]() |
|
| |||
| |||
| Здрасти всички, стигнах до точката, където аз арго намирам нещо на интереси с компютъра ми вече, аз като че ли да го използват по-малко и по-малко. Когато се онлайн и посещение Джей, младост, и не за редактиране на снимки между някои постове, но това е всичко, аз намирам дори крайно забавно. Всеки, грижа за ден, за да споделят своите дейности дни компютъра? може да хвърли малко повече светлина върху моята ситуация. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| y'know какво се нуждаете? нова графична карта, един сводник на екрана, и някои нови игри човек. Call Of Duty 4 мултиплейър, както и екип крепост 2 е всичко необходимо за забавен ден. сграбчвам един приятел, и стреля хора.
ми ден в живота ден компютъра? Аз ще го дам от дневния ред предполагам. проверите моя имейл CJ проверите и TST проверите двете ми любимите комикси в интернет и да видим дали има нов пост somethingawful.com проверите и да видите дали има нов видео нека да играят. основно те просто играят чрез игра и се лента със странични коментари. тенденция да бъде смешно. веднъж съм направил това, аз хоп върху парна и да видим дали моя приятел Крис е онлайн и ако той е, ще се види дали той иска да играе мултиплеър някои неща с Meh. , който отнема няколко часа. след като свърши с него, нито аз съм, аз ще заредите портал, Half Life 2, еп 1, или на ЕП на 2, или cod4 и гърмя някои единични мисии играч. ако това е невъзможно, ще огледам и мнения на моя различни форуми, чат и само онлайн. тогава аз ще се отегчиш отново, и хоп към TV-links.cc и гледат един от любимите ми предавания или филми. и ако всичко това не успее, тогава аз трябва да сляза си мързелив @ СС, а излиза и да посетите приятели. или игра басейн. или отивам да спя, защото това е може би 3 часа сутринта отново като е и сега. Haha. аз мога и ще намерите нещо да направя. и аз трябва да има, тъй като обикновено не е цяло много друго да правя тук .... глупаво Флорида суче толкова зле ... Моята система: Езекиил
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| До неотдавна само аз наистина използва моя компютър за малко на Интернет.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Чувствам се по същия начин, понякога Конака
| |||
| |||
| Старт на блога. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз никога не съм отегчен от моя компютър
Аз пост във форуми употреба Photoshop програма в Java игра на cod4 или Crysis паса младост говорите по MSN търсят нови модове да правя с компютъра излезеш навън и социализират Моята система: Cewy на чудно macine
|
|
| |||
| |||
| Наздраве, момчета, може да изглежда в игрите и в блога си, може би на LOL редактиране на снимки. |
|
| |||
| |||
| Обичам редактиране на снимки един път взех снимка на моя приятел му дал син веждите наистина червено устни черно зъби и лилава риза и друг път съм го гледам наистина кафяв |
|
| |||
| |||
| Публикувай ги тук? или създаване на конец снимка издание, бих, но аз едва с този тип onk. |
|
| |||
| |||
| Im не е много добра Im продължава обучението photoshope |