![]() |
|
| |||
| |||
| Ahoj všem, jsem došel k bodu, kdy já dotírat nález cokoli zájmu se má počítač už, zdá se použít i méně a méně. Když dostanu on-line i návštěva cj, youtube, a udělat nějaké úpravy fotografií mezi příspěvky, ale to je vše, i najít ani vzdáleně zábavné. Každý, kdo o to, aby se podělili o své denní činnosti den počítači? může vrhnout nějaké světlo na mé situaci. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| víte, co potřebujete? novou grafickou kartu, pimpin displej a několik nových her man. Call of Duty 4 multiplayer, a Team Fortress 2 je vše, co potřebujete pro zábavu den. drapák přítelem, a střílet lidi.
den mého života den počítači? Dám ho do pořadu i guess. zkontrolovat můj e-mail zkontrolovat CJ a TST zkontrolovat své dva oblíbené komické stránky a zjistit, jestli je tu nový příspěvek zkontrolovat somethingawful.com a uvidíme, jestli tam nové video nechal hrát. v podstatě se jen hrát prostřednictvím hry a pásky se s boční komentářem. má tendenci být vtipný. Jednou jsem to udělal, že jsem na hop Parní a uvidíme, jestli můj kamarád Chris je on-line, a pokud ano, uvidím, jestli chce hrát multiplayerové některé věci se meh. , který zabere několik hodin. poté, co udělal s ním, nebo já, budu nakládat portál, Half Life 2, ep 1, nebo ep 2, nebo cod4 a bouchnout do konce nějaký singleplayerové mise. není-li to, tak se dívám kolem sebe a příspěvek na mé různých fórech, a právě on-line chatu. pak budu zase nudit, a hop na tv-links.cc a dívat se jeden z mých oblíbených pořadů nebo filmů. a pokud tohle všechno selže, pak musím vystoupit mé líné @ ss, a jít ven a na návštěvu k přátelům. nebo hrát bazénu. nebo jít spát, protože je to asi 3 hodiny ráno zase, jako je teď. haha. dovedu a najde něco dělat. a musím, protože obvykle není o mnoho jiného dělat tady .... hloupá florida sání tak zlý ... Můj systém: Ezechiel
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Až donedávna jsem jen opravdu použity pro můj počítač trochu internetu.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cítím se stejně někdy konaka
| |||
| |||
| Start a blog. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Já jsem se nikdy nenudí na svém PC
i příspěvek na fórech používat photoshop Program v jazyce Java Hra na CoD4 a Crysis procházet youtube mluvit o msn hledat nové mody do činění s pc jít ven a socializovat Můj systém: Cewy se divit Macine
|
|
| |||
| |||
| Cheers guys, může nahlédnout do her a blog, možná na lol editaci fotografií. |
|
| |||
| |||
| i love úpravu fotografií Jednou jsem vzal pic mého kamaráda mu modré obočí opravdu rudé rty černé zuby a fialovou košili a podruhé jsem vypadal opravdu hnědé |
|
| |||
| |||
| Post je tady? nebo vytvořit vlákno pro úpravu fotografií, já bych ale dovedu stěží typu s tímto onk. |
|
| |||
| |||
| im ne příliš dobré im stále učení photoshope |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Mám znuděný a Made Některé CJ Loga: P | KanoakaVirus | Multimedia & Kodeky | 8 | 21. březen 2009 08:03 |
| Každý, kdo mají jakékoli zve na levé znuděný Aussies? | Mikel | PC a herní konzole | 2 | 19. Září 2008 03:59 |
| SPECT všechny vaše nudit ze newbies! | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Představte Yourself Zde | 5 | 20. srpna 2007 06:28 |
| I am sooooo nenudí | alex | Vypnout Téma diskuze | 2 | 6. května 2007 12:33 |
| Thread Nástroje | |
| |