![]() |
|
| |||
| |||
| Hey όλα, έχω έρθει σε ένα σημείο όπου λοξοτομώ βρω κάτι ενδιαφέρον με τον υπολογιστή μου πια, εγώ φαίνεται να το χρησιμοποιούν όλο και λιγότερο. Όταν έχω σύνδεση CJ επίσκεψη i, youtube, και να κάνουμε κάποιες επεξεργασίας φωτογραφιών μεταξύ των θέσεων, αλλά αυτό είναι όλο βρίσκω διασκεδαστικό ακόμη και από απόσταση. Όποιος φροντίδα να μοιραστούν την ημέρα τους με τις δραστηριότητες του υπολογιστή την ημέρα; μπορεί να ρίξει φως στην κατάστασή μου. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| y'know τι χρειάζεστε; μια νέα κάρτα γραφικών, μια οθόνη pimpin, και ορισμένες νέες άνθρωπος παιχνίδια. Call of Duty 4 multiplayer, και το φρούριο της ομάδας 2 είναι όλα όσα χρειάζεστε για μια ημέρα διασκέδαση. πιάσε ένα φίλο, και πυροβολούν ανθρώπους.
μου μέρα με τη μέρα της ζωής του υπολογιστή; θα το δώσει με την ημερήσια διάταξη i υποθέτω. ελέγξτε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου έλεγχος CJ και TST ελέγχει δύο αγαπημένες μου κόμικς ιστοσελίδες και να δούμε αν υπάρχει μια νέα θέση somethingawful.com ελέγξετε και να δούμε αν υπάρχει ένα νέο βίντεο ας παίξουμε. βασικά το μόνο που παίζουν με ένα παιχνίδι και την ταινία τους με σχόλια πλευρά. τείνει να είναι αστείο. μια φορά έχω κάνει ότι, θ επιβιβαστείτε σε ατμό και να δούμε αν ο Chris φίλε μου είναι online και αν είναι, θα δω αν θέλει να παίξει μερικά πράγματα με το multiplayer meh. που καταλαμβάνει σε λίγες ώρες. αφού έχει κάνει με αυτήν, ούτε εγώ είμαι, εγώ θα τοποθετήσετε έως πύλη, Half Life 2, 1 ep, ή 2 του ΕΚ, ή και cod4 pop από ορισμένες αποστολές και μόνο παίκτη. ελλείψει αυτού, θα κοιτάξουμε γύρω μας και μετά σε διάφορα φόρουμ μου, και μόνο συνομιλίας σε απευθείας σύνδεση. τότε εγώ θα βαρεθείτε και πάλι, και να επιβιβαστείτε σε tv-links.cc και να παρακολουθήσετε μια από τις αγαπημένες επιδείξεις ή ταινίες μου. και αν όλα αυτά αποτύχουν, τότε θα πρέπει να κατεβείτε μου τεμπέλης @ ss, και να βγει και να επισκεφτείτε τους φίλους. ή να παίξετε μπιλιάρδο. ή πηγαίνετε για ύπνο γιατί είναι πιθανώς 3 am και πάλι όπως είναι τώρα. haha. μπορώ και θα βρει κάτι να κάνουμε. και πρέπει να υπάρχει, επειδή συνήθως δεν είναι ένα πάρα πολύ άλλο να κάνω εδώ γύρω .... ηλίθιο florida πιπίλισμα τόσο άσχημα ... Το σύστημά μου: Ιεζεκίλ
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μέχρι πρόσφατα, μπορώ μόνο που πραγματικά τον υπολογιστή μου για λίγο στο Διαδίκτυο.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αισθάνομαι τον ίδιο τρόπο ενίοτε konaka
| |||
| |||
| Start a blog. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ποτέ δεν βαριέμαι στον υπολογιστή μου
i υστέρων φόρουμ photoshop χρήση πρόγραμμα σε java παιχνίδι για CoD4 ή Crysis περιηγηθείτε youtube Συζήτηση για msn αναζητούν νέες mods να κάνει με το pc πάμε έξω και κοινωνικοποιεί Το σύστημά μου: Cewy της διερωτώμαι macine
|
|
| |||
| |||
| Cheers παιδιά, μπορεί να μοιάζει σε παιχνίδια και ένα blog, ίσως για lol επεξεργασίας φωτογραφιών. |
|
| |||
| |||
| Λατρεύω επεξεργασίας φωτογραφιών μία φορά θ πήρε ένα pic του φίλου μου του έδωσε μπλε φρύδια πραγματικά κόκκινα χείλη μαύρα δόντια και ένα μωβ πουκάμισο και ένα άλλο θ φορά τον έκανε να δούμε πραγματικά καφέ |
|
| |||
| |||
| Θέση τους εδώ; ή να δημιουργήσετε ένα νήμα επεξεργασίας φωτογραφιών, θα ήθελα όμως εγώ μπορώ μετά βίας τύπου με αυτό onk. |
|
| |||
| |||
| im και δεν είναι πολύ καλή ακόμη im μάθησης photoshope |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Got Bored και έκανε κάποια CJ Logos: P | KanoakaVirus | Multimedia & Codecs | 8 | 21 Μαρ 2009 08:03 |
| Όποιος έχει καμία καλεί αριστερά για Bored Aussies; | Mikel | PC & Console Gaming | 2 | 19η Σεπ 2008 03:59 |
| SPECT σας όλων των Newbies βαρεθείτε! | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Καθιέρωση Yourself Εδώ | 5 | 20 Αυγ 2007 06:28 |
| Είμαι sooooo βαρεθεί | alex | Off Topic Συζήτηση | 2 | 6η Μαΐου 2007 12:33 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |