![]() |
|
| |||
| |||
| Hey all, Azért jöttem, hogy egy pont, ahol én vidám talál akármi érdekes az én számítógépen már, én úgy tűnik, hogy használ ez kevesebb és kevesebb. Ha lesz rá online i látogatás CJ, youtube, és csinál egy képszerkesztő hozzászólások között, de ez az egész még távolról sem találom szórakoztató. Bárki ellátást, hogy megosszák egymással mindennapi tevékenységekhez? május megvilágító, az én helyzetem. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tudod mi kell neked? Egy új grafikus kártya, egy Pimpin képernyőn, és néhány új játékot ember. Call of Duty 4 multiplayer, és a Team Fortress 2 van minden amire szükséged van egy vidám nap. megragad egy barátom, és lőni embereket.
az én napi számítógép-élet? Adok hozzá napirendre azt hiszem. check my email check CJ és TST nézd meg a két kedvenc képregény honlapok és lát ha ott 'egy új post check somethingawful.com és nézd meg, van egy új videó let's play. Alapvetően ők csak játszanak egy játékot és a szalag magukat oldalsó kommentár. inkább vicces. egyszer tettem meg, hogy én a Steam-hop-ra, és nézd meg a haveromnak Chris is online, és ha ő azt fogja látni, ha akar játszani néhány multiplayer cucc a MEH. úgy, hogy egy pár óra alatt. Miután édesanyjával történik vele, vagy én vagyok, I'll load up portálon, Half Life 2, ep 1, illetve 2 ep, vagy cod4 és elsül egy single player missions. ennek hiányában, nézek körül, és tegye az én különböző fórumokon, és csak chat van a webhelyen. aztán majd unatkozni megint, és tv-hop-ra links.cc és nézni az egyik kedvenc mutat vagy mozi. , és ha ez mind nem sikerül, akkor nekem van-hoz kap ez az én lusta @ ss, és menj ki és baráti látogatásra. vagy játék pool. vagy menjen aludni, mert valószínűleg 3 megint, mint amilyen most. haha. én és meg is fog találni valamit csinálni. és nekem kell, mert általában nem sok minden mást csinálni errefelé .... hülye florida szopás olyan rossz ... My System: Ezékiel
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Fel egészen a közelmúltig én csak igazán használható PC-m egy kis Internet.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Úgy érzem, ugyanúgy, néha konaka
| |||
| |||
| Start a blog. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Én soha nem unatkozik az én-m pc
| |||
| |||
| Pirítós fickók, tűnhet a játék, és egy blogot, talán a képszerkesztő lol. |
|
| |||
| |||
| i love képszerkesztő egyszer vettem egy pic barátom adott neki kék szemöldöke tényleg piros ajkak, fekete fogak és lila inget és egy másik alkalommal tettem rá nézni tényleg barna |
|
| |||
| |||
| Post õket ide? vagy létrehozhat egy képszerkesztő szál, szeretném, de én is alig írja, hogy ennek az onk. |
|
| |||
| |||
| im nem nagyon jó im még tanulás photoshope |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Megvan Bored és néhány Cj Logók: P | KanoakaVirus | Multimédia és kodekek | 8 | 21. március 2009 08:03 |
| Bárki, bármilyen felkéri maradt Bored aussies? | Mikel | PC és konzol játékok | 2 | 19. Szeptember 2008 03:59 |
| SPECT el minden unatkozott a newbies! | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Itt mutasd meg magadat | 5 | 20. augusztus 2007 06:28 |
| Én sooooo unatkozik | alex | Off Topic Discussion | 2 | 6. május 2007 12:33 |
| Téma eszközök | |
| |