![]() |
|
| |||
| |||
| Hey all, I've come to taško, kur i cant find anything susidomėjimą mano kompiuteryje nebėra, man atrodo, kad jį naudoti mažiau ir mažiau. When I get online grįžtu CJ, YouTube, ir ką nors nuotraukų redagavimo tarp postų, bet that's all I rasti net nuotoliniu pramogų. Anyone care pasidalinti savo kasdienės kompiuterinės veiklos? gali mesti šiek tiek šviesos į mano situaciją. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| y'know, ko jums reikia? naują grafikos plokštę, Pimpin ekrane, ir kai kurių naujų žaidimų vyras. Call of Duty 4 Multiplayer ir Team Fortress 2 yra viskas, ko jums reikia Pramogos dieną. patraukti draugas, ir šaudyti žmones.
mano kasdienį kompiuterio gyvenime? I'll give it by Darbotvarkės I guess. check my e-mail Patikrinti CJ ir TST Patikrinti du mano mėgstamiausių komiksų svetaines ir pažiūrėkite, ar yra naujų paštu Patikrinti somethingawful.com ir pažiūrėkite, ar yra naujų vaizdo Let's play. Iš esmės jie tiesiog žaisti per žaidimą ir juostos prie kelio komentarus. linkęs būti juokinga. kai aš padaryti, kad aš ant apynių Garo ir pamatyti, jei mano bičiulis Chris internete ir jeigu jis yra, I'll see, jei jis nori žaisti Multiplayer Parašyti meh. kad užima keletą valandų. po to, kai jis atliekamas su jo ar aš esu, aš apkrova iki portale, Half Life 2 EP 1 EP arba 2, arba CoD4 ir nusibaigti kai vieno žaidėjo misijas. jeigu ne, aš pasižvalgyti ir po mano įvairiuose forumuose, ir tik pokalbio internete. tada I'll get bored vėl, ir apynių į TV links.cc ir žiūrėti vienas iš mano mėgstamų laidų ar filmų. ir jei visa tai nepadeda, tada aš turiu išeiti My lazy @ SS, ir išeiti ir aplankyti draugus. arba žaisti baseinas. arba eiti miegoti, nes jis turbūt 3 kartą, kaip yra dabar. haha. galiu ir suras kažką daryti. ir aš turiu, nes ten paprastai yra ne visos partijos else to do around here .... kvailas Florida čiulpti taip blogai ... Mano sistema: Ezekiel
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Iki neseniai aš tik iš tikrųjų naudojamas mano PC su interneto skaitytojų.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jaučiuosi taip pat kartais konaka
| |||
| |||
| Start a blog. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš niekada nuobodu ant mano PC
| |||
| |||
| Cheers guys, gali atrodyti į žaidimų ir blogas, o gal dėl nuotraukų redagavimo lol. |
|
| |||
| |||
| I love nuotraukų redagavimo vieną kartą paėmė mano draugas pic davė jam mėlyną antakiai tikrai raudonos lūpos juodos dantų ir raudonos marškinėliai ir kitą kartą aš padariau jam atrodo tikrai ruda |
|
| |||
| |||
| Jų čia? arba sukurti nuotraukų redagavimo siūlai, aš norėčiau bet galiu vos tipo su šiuo onk. |
|
| |||
| |||
| jiems nėra labai geras jiems dar mokytis photoshope |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Got bored ir padarė keletą Cj Logotipai: P | KanoakaVirus | Multimedia & Codecs | 8 | Kovas 21, 2009 08:03 |
| Kiekvienas jokių kviečia palikti Gręžtinių Aussies? | Mikel | PC & konsolės Žaidimai | 2 | 19 rugsėjis 2008 03:59 |
| SPECT jūsų visų nuobodu iš naujokų! | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Introduce yourself here | 5 | Rugpjūtis 20, 2007 06:28 |
| I am sooooo bored | Alex | Off Topic Discussion | 2 | 6 gegužė 2007 12:33 |
| Temos įrankiai | |
| |