![]() |
|
| |||
| |||
| Hey all, es esmu nonākusi pie kur nevaru atrast neko par interešu mana datora vairs, man šķiet, izmantot mazāk un mazāk. Kad es saņemšu Pašreiz es apmeklēju CJ, youtube, un tie daži foto rediģēšana no amata, bet tas arī viss man pat attāli izklaides. Ikviens uzmanīgi, lai dalītos savā ikdienas datora darbību? var nelielu ieskatu par manu situāciju. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| y'know kas jums ir nepieciešams? jaunu grafikas karti, Pimpin ekrāns, un dažas jaunas spēles man. Call of Duty 4 multiplayer un Team Fortress 2 ir viss, kas vajadzīgs fun dienā. greifers draugs, un šauj cilvēkus.
mans ikdienas datora dzīvi? I'll give it by kārtības i guess. pārbaudīt savu e-pastu pārbaudīt CJ un TST pārbaudīt sava divi mīļākie komikss mājas lapām un redzēt, ja tur ir jauns sūtījums pārbaudīt somethingawful.com un redzētu, vai tur ir jauns video let's play. sakot, viņi vienkārši spēlē ar spēli un lentes sevi ar sānu komentārs. mēdz būt smieklīgi. vienreiz es esmu darījusi, es apiņu uz Tvaika un redzēt, ja mans draugs chris is online, un ja viņš ir, es redzētu, vai viņš vēlas spēlēt kādu multiplayer sīkumi ar meh. kas aizņem dažas stundas. pēc tam, kad viņš veica ar to vai es esmu, es slodze augšu portāla pusperiods 2, EP 1 vai ep 2, vai cod4 un pop off daži Single player misijas. ja tā nav, es paskatos un pēc manā dažādos forumos un tikai chat online. tad es būs garlaicīgi vēlreiz un apiņu uz tv-links.cc un skatīties viens no maniem favorite izrādēm vai filmām. un ja visi, kurus neizdodas, tad man izkāpiet manu slinks @ ss, un iet un apmeklē draugus. vai spēlēt pool. vai iet gulēt jo tas ir iespējams, 3 vēlreiz, kā tas ir tagad. haha. i var un atrast kaut ko darīt. un man ir tāpēc, ka parasti nav visai daudz citam to darīt šeit tuvumā .... stulba florida nepieredzējis tik slikti ... Mana sistēma: Ezekiel
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Līdz nesen es tikai tiešām izmanto datoru, lai mazliet internetu.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es jūtos tāpat dažreiz konaka
| |||
| |||
| Start a blog. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Man nekad nav garlaicīgi uz mana pc
| |||
| |||
| Cheers guys, var apskatīt spēļu un blogu, varbūt uz foto rediģēšanas lol. |
|
| |||
| |||
| i love photo editing one time i bija pic ar manu draugu viņam deva zilas uzacis tiešām sarkanās lūpas melnas zobus un violetu kreklu un citā laikā es viņam izskatās tiešām brūns |
|
| |||
| |||
| Post them here? vai izveidot foto rediģēšanas pavedienu, es bet es tikko tipa ar šo onk. |
|
| |||
| |||
| im nav ļoti labi im vēl mācīšanās photoshope |
![]() |
|
| Bookmarks |