![]() |
|
| |||
| |||
| Hej wszystkim, mam przyjść do punktu, w którym ja cantomat znaleźć coś interesów na moim komputerze już, i wydaje się używać mniej. When I Get online cj wizyty i, youtube, i zrobić kilka edycji zdjęć, między punktami, ale to wszystko znaleźć nawet w najmniejszym rozrywkowych. Anyone care do dzielenia się swoimi dni działalności komputerze dziennie? mogą rzucić pewne światło na moją sytuację. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| wiesz czego potrzebujesz? nowa karta graficzna, ekran pimpin, oraz kilka nowych gier człowieka. Call of Duty 4 multiplayer, a twierdza zespołu 2 jest wszystko, czego potrzeba dzień zabawy. chwycić przyjaciela, i strzelać osób.
mój dzień do życia komputerze dziennie? Daję mu i porządku odgadnięcia. sprawdzasz pocztę Sprawdź CJ i TST check my two favorite comic internetowych i sprawdź, czy pojawił się nowy post somethingawful.com sprawdzić i zobaczyć, czy pojawił się nowy film let's play. w zasadzie po prostu grać poprzez gry i taśmę się z komentarzem stronie. jest raczej zabawne. raz zrobiłem, że hop i na parę wodną i sprawdzić, czy mój kumpel Chris jest online i jeśli tak, to ja zobaczę, czy chce zagrać kilka multiplayer rzeczy z meh. że zajmuje kilka godzin. po zrobił z nim i ja jestem, będę ładować portalu, Half Life 2, EP 1, lub ep 2, lub cod4 i zasnąć niektóre misje dla jednego gracza. nie, że będę się rozejrzeć i po mojej różnych forach, a tylko w czacie. Then I'll get bored again, i hop na tv-links.cc i obejrzeć jeden z moich ulubionych programów lub filmów. oraz jeśli to się nie powiedzie, to będę musiał wysiąść mój leniwy @ ss, idź dalej i odwiedzić znajomych. lub zagrać w bilard. czy iść spać, ponieważ prawdopodobnie 3 znów jestem jak teraz. haha. I może i znajdzie coś do zrobienia. i muszę bo zazwyczaj nie dużo jeszcze do zrobienia około tutaj .... głupi florida ssania jest tak źle ... My System: Ezechiela
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Do niedawna tylko rzeczywiście wykorzystane na moim komputerze nieco Internetu.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Czuję się tak samo często konaka
| |||
| |||
| Start a blog. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nigdy się nie nudzić na moim komputerze
I post na forum Photoshop wykorzystania program w Javie gra w cod4 albo crysis Przeglądaj Dyskusja na MSN poszukiwania nowych modów do czynienia z komputerem wyjść na zewnątrz i spotkania towarzyskie My System: Cewy to zastanawiam Macine
|
|
| |||
| |||
| Cheers guys, może zajrzeć do gier i blog, może on lol edycji zdjęć. |
|
| |||
| |||
| I love edycji zdjęć w jednym czasie brałem pic mojego przyjaciela dał mu niebieskie brwi bardzo czerwone wargi czarne zęby i purpurowy koszulę i innym czasie i uczynił go wyglądają naprawdę brązowy |
|
| |||
| |||
| Post je tutaj? utworzyć nowy wątek do edycji zdjęć, i nie, ale ja ledwo z tego typu onk. |
|
| |||
| |||
| im not very good im jeszcze nauki photoshope |
![]() |
|
| Zakładki |