![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hei toate, am ajuns la un punct în care i cant a găsit ceva de interes, cu meu calculator anymore, i se pare să-l folosească mai puţin şi mai puţin. Cînd I a lua CJ on-line i vizita, YouTube, şi face unele dintre posturile de editare a fotografiilor, dar asta e tot ce mi se pare chiar de la distanţă de divertisment. Oricine grijă să împărtăşească zile acestora la activităţi zi calculator? poate să facă lumină asupra situaţiei mele. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| y'know ceea ce ai nevoie? o carte nouă grafică, un ecran de agatat, iar unele om nou jocuri. Call of Duty 4 multiplayer, şi cetatea echipa 2 este tot ce ai nevoie pentru o zi de distracţie. apuca un prieten, si trage de oameni.
-mi o zi la alta viata calculator? Bolnav 'a da it de către i ordinea de zi oaspete. a verifica email-ul meu Verificaţi CJ şi TST verifica site-urile mele preferate două benzi desenate şi a vedea dacă acolo 'un nou post somethingawful.com a verifica şi a vedea dacă acolo 'un nou videoclip let's play. principiu, ei doar joacă printr-un joc şi banda ei înşişi cu comentarii laterale. tinde să fie amuzant. o dată am făcut asta, am hamei pe abur şi a vedea dacă Chris amicul meu este online şi dacă el este, voi vedea dacă vrea să joace unele chestii multiplayer, cu meh. care se parcurg de câteva ore. după ce a facut cu ea sau i sînt, voi încărca până Portal, Half Life 2, ep 1, ep sau 2, sau COD4 si pop off unele misiuni single-player. în caz contrar, voi vă pe aici şi post de pe diferite forumuri meu, şi doar de chat on-line. apoi m-am vei plictisi din nou, şi de hamei pe TV-links.cc şi de ceas la unul dintre spectacolele mele preferate sau filme. şi dacă toate că nu reuşeşte, atunci am să cobor meu leneş @ SS, şi du-te afară şi vizita prietenii. sau Pool joc. sau du-te la culcare, pentru că este, probabil, 3 AM din nou, cum este acum. haha. i a putea şi vor gasi ceva de facut. şi eu trebuie să existe pentru că de obicei nu este un întreg lot altceva sa fac pe aici .... Florida prost suge aşa de rău ... Sistemul meu: Ezekiel
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Până de curând am doar într-adevăr folosit PC-ul meu pentru un pic de pe Internet.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mă simt la fel, uneori, Urata
| |||
| |||
| Start a blog. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eu niciodată nu am plictisit pe PC-ul meu
I post de pe forum photoshop utilizare program în java joc pe COD4 sau Crysis Browse youtube vorbim pe msn căuta mods noi de a face cu PC-ul Du-te afara si de a socializa Sistemul meu: Cewy de mirare macine
|
|
| |||
| |||
| Noroc baieti, s-ar putea privi în jocuri de noroc şi un blog, poate pe lol de editare foto. |
|
| |||
| |||
| i love editare foto i un moment dat a avut un pic de prietenul meu ia dat sprancene albastru dintii buzele într-adevăr roşu negru şi o cămaşă violet şi un alt timp i l-au facut pari maro |
|
| |||
| |||
| Post-le aici? sau pentru a crea un fir de editare foto, mi-ar dar pot sa tip abia cu acest onk. |
|
| |||
| |||
| im nu foarte bună im încă de învăţare photoshope |
![]() |
|
| Marcaje |